Ciklusos kapcsolatok

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Fél a szakítástól

Ősidők óta arra programoztunk, hogy féljünk az ismeretlentől. Ez az oka annak is, hogy egyes párok nem akarnak szakítani, bár mindketten nehézségekkel küzdenek a kapcsolatukban. Még ha végül döntenek is, akkor is lehet, hogy még nem nyertek. Tudatosan és érzelmileg is meg kell birkóznia a szakítással. Ellenkező esetben bekerülhet egy úgynevezett körforgásba, és minden más kapcsolat mindig az elsőt tükrözi.

Megfelelő szakítás

A „megfelelő szakítás” kifejezést is használták. gyakran az elmúlt években. De a legtöbb embernek fogalma sincs, mit képzeljen el ez alatt a kifejezés alatt. Csak ha elsajátítottad, akkor fogod megérteni, miről volt szó. Sajnos tipikus példa arra, hogy egy ilyen elválást nem lehet kezelni, a válások, amikor a volt házastársak nem is érzik egymást. Bosszút állnak, pletykálnak, és nem tudják kitalálni volt párjuk nevét. Nem fogadja el a kapcsolat végét. És ezzel még nincs vége.

Elutasíts egy utat, és kezdj el egy újat

Még a legfájdalmasabb szakítás után is találj egy pillanatra békét magadnak. Gondold át, mit vett és adott neked a kapcsolat. Miért voltál ezzel a konkrét személlyel? Mit tanított neked a kapcsolat és a partner? Csak akkor fogod megérteni, hogyan találtad magad az élet útján ezzel és nem a másikkal. Vedd természetesnek korábbi kapcsolatodat. És menj tovább anélkül, hogy megbánnád. Lépjen be egy új útra boldogsága és szerelme felé.

Ne zárja le magát

A befejezetlen kapcsolatok magával sodorják. Így minden következő partner nagyon hasonló lesz az előzőhöz. És a kapcsolat végül pontosan ugyanaz. Ne maradj beletörődve egyikükbe, és azt gondold, hogy nem találsz mást. Találj időt arra, hogy megbékélj a szakítással és ennek az életszakasznak a végével. Ezzel kikerülsz az ördögi körből. A következő kapcsolatban nagyon is reális esélye lesz rá, hogy megtalálja élete szerelmét, és hogy ezúttal végre sikerülni fog.


Hasonló cikkek

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.