Ciklusos kapcsolatok

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Fél a szakítástól

Ősidők óta arra programoztunk, hogy féljünk az ismeretlentől. Ez az oka annak is, hogy egyes párok nem akarnak szakítani, bár mindketten nehézségekkel küzdenek a kapcsolatukban. Még ha végül döntenek is, akkor is lehet, hogy még nem nyertek. Tudatosan és érzelmileg is meg kell birkóznia a szakítással. Ellenkező esetben bekerülhet egy úgynevezett körforgásba, és minden más kapcsolat mindig az elsőt tükrözi.

Megfelelő szakítás

A „megfelelő szakítás” kifejezést is használták. gyakran az elmúlt években. De a legtöbb embernek fogalma sincs, mit képzeljen el ez alatt a kifejezés alatt. Csak ha elsajátítottad, akkor fogod megérteni, miről volt szó. Sajnos tipikus példa arra, hogy egy ilyen elválást nem lehet kezelni, a válások, amikor a volt házastársak nem is érzik egymást. Bosszút állnak, pletykálnak, és nem tudják kitalálni volt párjuk nevét. Nem fogadja el a kapcsolat végét. És ezzel még nincs vége.

Elutasíts egy utat, és kezdj el egy újat

Még a legfájdalmasabb szakítás után is találj egy pillanatra békét magadnak. Gondold át, mit vett és adott neked a kapcsolat. Miért voltál ezzel a konkrét személlyel? Mit tanított neked a kapcsolat és a partner? Csak akkor fogod megérteni, hogyan találtad magad az élet útján ezzel és nem a másikkal. Vedd természetesnek korábbi kapcsolatodat. És menj tovább anélkül, hogy megbánnád. Lépjen be egy új útra boldogsága és szerelme felé.

Ne zárja le magát

A befejezetlen kapcsolatok magával sodorják. Így minden következő partner nagyon hasonló lesz az előzőhöz. És a kapcsolat végül pontosan ugyanaz. Ne maradj beletörődve egyikükbe, és azt gondold, hogy nem találsz mást. Találj időt arra, hogy megbékélj a szakítással és ennek az életszakasznak a végével. Ezzel kikerülsz az ördögi körből. A következő kapcsolatban nagyon is reális esélye lesz rá, hogy megtalálja élete szerelmét, és hogy ezúttal végre sikerülni fog.


Hasonló cikkek

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

E-mailek, szöveges üzenetek és személyes tárgyak ellenőrzése. Párt hűtlenséggel vádolni. Pontosan így néz ki a morbid féltékenység. Ha szenved tőle, mielőbb szabaduljon meg tőle. Könnyen tönkretehet egy viszonylag jól működő kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan űzd ki a fejedből a morbid féltékenységet.

Nagyon gyakoriak a viták a családtagok között, különösen két egyesült család között. Nehéz jó társat találni, ráadásul barátságos anyósra vagy apósra. Ha a nézeteltérései az elején vannak, még mindig meg lehet menteni a kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.