Hogyan küzdjük le a kiégést egy kapcsolatban?

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Szerezz magadra időt

Minden nap szánj körülbelül húsz percet a következő technikára, amely megmenti a kiégési szindrómától. Üljön kényelmes pozícióba, és csukja be a szemét. Először próbáljon megnyugodni hosszú be- és kilégzéssel. Aztán képzeld el, hogy az egyik éned mögötted áll, és képviseli a kapcsolatoddal kapcsolatos kötelezettségeidet. Ezzel szemben helyezd el másik énedet a vágyaiddal, amiket szeretnél.

Hagyd, hogy a két éned kommunikáljon egymással. Megpróbálja az egész beszélgetést távolról szemlélni, pártatlan szemlélőként. Egy idő után megkönnyebbülést kell éreznie, amikor mindketten kibeszélik a kényelmetlenséget, és végül kompromisszumot kötnek és megbékélnek.

Ismételje meg ezt a technikát több egymást követő napon. Egy idő után újra kiegyensúlyozottnak kell éreznie magát. A kulcs a megbékélésben és a kompromisszumban rejlik. Az életben nem teheted meg csak azokat a dolgokat, amikre vágysz, vagy csak azokat, amelyeket nem akarsz. Kiegyensúlyoznod kell ezt az egyensúlyhiányt, és újra el kell kezdened jól érezni magad.

Kommunikálj a partnereddel

Ha ez a kissé spirituális technika nem tetszett neked, próbálkozhatsz más dolgokkal. Az egyik ilyen a rendszeres kommunikáció a partnerrel. Minden nap találjanak legalább egy órát egymásra, és értelmesen kommunikáljanak egymással. Főleg arról, hogy mi zavar a kapcsolatban és miért. A partnerednek meg kell hallgatnia, és meg kell próbálnia megérteni, és cserébe Önnek is meg kell tennie ugyanezt. Látni fogod, hogy rövid idő elteltével kapcsolatod javulni kezd.

Adj egymásnak szabadságot

Ha a pároddal a kiégés szélén állsz, adj több szabadságot egymásnak. . A párod szeretne hokizni a barátaival? Ne legyen ellenvetése, és tagadja meg tőle a kellemes időtöltést. A barátnőd szívesen elmenne a barátaival? Engedje meg neki, hogy ezt lelkiismeret-furdalás nélkül tegye. Semmiben ne korlátozzuk egymást. Kipróbálhatja a hét vagy több napos elválást is. A megerőltető kapcsolatból való szünet segít a lelki regenerációban. Tiszta fejjel és jó hangulattal térsz majd vissza magadhoz. Ezek után nem lesz okod semmilyen konfliktusra.


Hasonló cikkek

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.