6 jel, hogy komoly kapcsolatot akar

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Röviden: aki komolyan gondolja, az nem vár semmire. Nem "legyen laza" vagy "nincs időm a hétvégén, tervezzünk meg egy randevút máskor". De hogy teljesen világos legyen, nézzük meg közelebbről.

1. Bemutat téged a barátainak

Bevesz téged az élete egyéb területeibe, például bemutatja a barátainak? Határozottan komolyan veszi a kapcsolatodat. Ha több mint egy hónapja jársz, és még egyik barátjának sem mutatott be, akkor még nem áll készen egy hosszú távú kapcsolatra.

2. Nincs egyedül

A hosszú távú kapcsolatra alkalmas partner hajlandó belefektetni a szabadságát. Mielőtt abbahagyja az olvasást, ez nem jelenti azt, hogy hirtelen a hét 24 óráját együtt töltitek, és felhagytok minden hobbitokkal. A hosszú távú kapcsolat azt jelenti, hogy hajlandó összekeverni az időbeosztását, és talán több helyet enged a kapcsolatának. Péntek helyett szerdán kezd edzőterembe járni, így több szabadidőt tölthettek együtt. A megbeszélt bulira nem jön el a barátaival, mert inkább otthon marad veled. És miért? Mert ő akarja!

3. Jól áll neki a dobozok

„Miért kell mindent bedobozolni?” „Tényleg számít, ha mindenhol a barátnőmként mutatlak be?” Több mint két hónapja jársz, és még mindig kérdezi ezek és hasonló kérdések? Nyilvánvalóan elkerüli azt, ami van. Kapcsolat. Ha komolyan gondolja Önt, büszkén mutatna be a barátnőjeként, nem okoz gondot az alkalmi csókokkal nyilvánosan, stb.

4. A távoli jövőről beszél

A távoli jövő fél év és még tovább tart. Gyakran mesél neked álmáról, miszerint vesz egy nyaralóházat a hegyekben, téli vakációt tervez annak ellenére, hogy még csak július van, és általában megosztja veled álmait vagy azt, hogy mit szeretne az élettől? A barátokhoz hasonlóan ő is bevon téged élete más részeibe. Viszont ha legfeljebb egy hónapra előre tervez, akkor fogalma sincs, hogy két hónap múlva is együtt lesztek-e. És meg van vele elégedve.

5. A kapcsolatról hosszú távúnak beszél

Ez elég egyértelmű, szerinted? Fekete-fehér igen, de nem annyira a napok mindennapjaiban. Figyeld az olyan megjegyzéseket, mint például, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, lazítani akar, vagy miért foglalkozol olyan dolgokkal, mint a lakhatás vagy a családodnak való bemutatkozás. Ez a férfi nem akar kapcsolatot. Ha komolyan gondolja, akkor elmondja. A férfiak általában őszinték ebben, még akkor is, ha ezt nem veszik észre. Vedd komolyan azt, amiről beszélnek.

6. Bízzon az ösztönében

Mi van, ha a barátja nem találkozik a fent felsorolt figyelmeztető jelek egyikével sem, de még mindig nem vagy biztos benne? Támaszkodj a hatodik érzékedre. Elkezdhet kérdéseket feltenni, burkoltan vagy teljesen nyíltan. Megfigyelni, észlelni. Az emberi hatodik érzék gyakran meglepően pontos. Ha "valami" azt súgja, hogy ezzel a sráccal nem lesz rózsás a helyzet, figyelj. Keress helyetted valakit, aki megérdemel téged.


Hasonló cikkek

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Nem érti, miért volt hűtlen hozzád a partnere? Az urak soha nem csalják meg másod ok nélkül. Megmondjuk, miért teszik ezt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.