6 jel, hogy komoly kapcsolatot akar

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Röviden: aki komolyan gondolja, az nem vár semmire. Nem "legyen laza" vagy "nincs időm a hétvégén, tervezzünk meg egy randevút máskor". De hogy teljesen világos legyen, nézzük meg közelebbről.

1. Bemutat téged a barátainak

Bevesz téged az élete egyéb területeibe, például bemutatja a barátainak? Határozottan komolyan veszi a kapcsolatodat. Ha több mint egy hónapja jársz, és még egyik barátjának sem mutatott be, akkor még nem áll készen egy hosszú távú kapcsolatra.

2. Nincs egyedül

A hosszú távú kapcsolatra alkalmas partner hajlandó belefektetni a szabadságát. Mielőtt abbahagyja az olvasást, ez nem jelenti azt, hogy hirtelen a hét 24 óráját együtt töltitek, és felhagytok minden hobbitokkal. A hosszú távú kapcsolat azt jelenti, hogy hajlandó összekeverni az időbeosztását, és talán több helyet enged a kapcsolatának. Péntek helyett szerdán kezd edzőterembe járni, így több szabadidőt tölthettek együtt. A megbeszélt bulira nem jön el a barátaival, mert inkább otthon marad veled. És miért? Mert ő akarja!

3. Jól áll neki a dobozok

„Miért kell mindent bedobozolni?” „Tényleg számít, ha mindenhol a barátnőmként mutatlak be?” Több mint két hónapja jársz, és még mindig kérdezi ezek és hasonló kérdések? Nyilvánvalóan elkerüli azt, ami van. Kapcsolat. Ha komolyan gondolja Önt, büszkén mutatna be a barátnőjeként, nem okoz gondot az alkalmi csókokkal nyilvánosan, stb.

4. A távoli jövőről beszél

A távoli jövő fél év és még tovább tart. Gyakran mesél neked álmáról, miszerint vesz egy nyaralóházat a hegyekben, téli vakációt tervez annak ellenére, hogy még csak július van, és általában megosztja veled álmait vagy azt, hogy mit szeretne az élettől? A barátokhoz hasonlóan ő is bevon téged élete más részeibe. Viszont ha legfeljebb egy hónapra előre tervez, akkor fogalma sincs, hogy két hónap múlva is együtt lesztek-e. És meg van vele elégedve.

5. A kapcsolatról hosszú távúnak beszél

Ez elég egyértelmű, szerinted? Fekete-fehér igen, de nem annyira a napok mindennapjaiban. Figyeld az olyan megjegyzéseket, mint például, hogy nem áll készen egy kapcsolatra, lazítani akar, vagy miért foglalkozol olyan dolgokkal, mint a lakhatás vagy a családodnak való bemutatkozás. Ez a férfi nem akar kapcsolatot. Ha komolyan gondolja, akkor elmondja. A férfiak általában őszinték ebben, még akkor is, ha ezt nem veszik észre. Vedd komolyan azt, amiről beszélnek.

6. Bízzon az ösztönében

Mi van, ha a barátja nem találkozik a fent felsorolt figyelmeztető jelek egyikével sem, de még mindig nem vagy biztos benne? Támaszkodj a hatodik érzékedre. Elkezdhet kérdéseket feltenni, burkoltan vagy teljesen nyíltan. Megfigyelni, észlelni. Az emberi hatodik érzék gyakran meglepően pontos. Ha "valami" azt súgja, hogy ezzel a sráccal nem lesz rózsás a helyzet, figyelj. Keress helyetted valakit, aki megérdemel téged.


Hasonló cikkek

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek olyan gyakran gondja élettárs keresésével?

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.