Érett szerelem

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Az emberek változnak, a szerelem megmarad

A szerelem az idők kezdete óta velünk van. Az emberi civilizáció megváltozott, de a szerelem megmaradt. Kevesen ismerjük fel, hogy a történelem nem csak a háborús konfliktusokról szól, hanem mindenekelőtt a szerelemről. Nem lenne olyan sok ember a világon, ha a múltban nem vágytak szerelemre. Könnyű bizonyítani. Hogyan? Köszönet a könyveknek. A Biblia az egyik legrégebbi közülük. Könyves könyvünket nagyrészt áthatja a szeretet. A szerelem tényleg minden régebbi irodalomban megtalálható. A szerelem mindig is minden generáció legfontosabb témája volt, és valószínűleg a jövőben is az lesz.

Kapcsolat kialakulása

Minden szerelem a szerelembe eséssel kezdődik. A kapcsolatból azonban hosszú idő után eltűnik a rajongás. Tehát a kapcsolat vagy kudarccal végződik, vagy fokozatosan fejlődik. Szeretni azt jelenti, hogy kedvelünk egy embert annak minden előnyével és hátrányával együtt. Fel kell ismernünk, hogy egyikünk sem tökéletes. Tehát nem tekinthetsz senkire isteni teremtményként.

Az érett szerelem azt jelenti, hogy közös kapcsolatot építünk ki. Elsősorban az együttélésben való kompromisszumok művészetéről szól. Ez egy ilyen verbális és fizikai kommunikáció két test között. Fontos az a szabadság is, amelyet a partnerek adnak egymásnak egy kapcsolatban.

Ismerd fel a szerelmedet

Az igaz szerelem apró dolgokon keresztül is felismerhető. A partnerek kitartó gesztusokkal fejezik ki. Az emberek minden nap mást tesznek egymásért, például elalszanak együtt. Amikor az ember egyedül alszik el, szomorúnak és hiányosnak érzi magát. Ezért sokkal jobb, ha egy közös ölelésben, a szeretet és a biztonság érzésével alszol el. A szerelmet úgy is megismerheted, ha nap mint nap spontán csókokkal és mosolyokkal veszel körül partneredtől. A nevetés jó jel. Öröm ilyen kapcsolatban élni.

A kapcsolat erőssége azokban a pillanatokban válik próbára, amikor valamelyik partnernek problémái vannak. Ha a partnerek képesek leküzdeni az élet különböző akadályait, kapcsolatuk még jobban megerősödik. Ha a pár egyike szenved, a másik úgy tartja a felszínen, hogy csendben együtt szenved vele, vagy segítő kezet nyújt a gondjainak kezeléséhez.


Hasonló cikkek

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a válásod, vagy egy idő után újra összejönnek?

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.