Érett szerelem

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Az emberek változnak, a szerelem megmarad

A szerelem az idők kezdete óta velünk van. Az emberi civilizáció megváltozott, de a szerelem megmaradt. Kevesen ismerjük fel, hogy a történelem nem csak a háborús konfliktusokról szól, hanem mindenekelőtt a szerelemről. Nem lenne olyan sok ember a világon, ha a múltban nem vágytak szerelemre. Könnyű bizonyítani. Hogyan? Köszönet a könyveknek. A Biblia az egyik legrégebbi közülük. Könyves könyvünket nagyrészt áthatja a szeretet. A szerelem tényleg minden régebbi irodalomban megtalálható. A szerelem mindig is minden generáció legfontosabb témája volt, és valószínűleg a jövőben is az lesz.

Kapcsolat kialakulása

Minden szerelem a szerelembe eséssel kezdődik. A kapcsolatból azonban hosszú idő után eltűnik a rajongás. Tehát a kapcsolat vagy kudarccal végződik, vagy fokozatosan fejlődik. Szeretni azt jelenti, hogy kedvelünk egy embert annak minden előnyével és hátrányával együtt. Fel kell ismernünk, hogy egyikünk sem tökéletes. Tehát nem tekinthetsz senkire isteni teremtményként.

Az érett szerelem azt jelenti, hogy közös kapcsolatot építünk ki. Elsősorban az együttélésben való kompromisszumok művészetéről szól. Ez egy ilyen verbális és fizikai kommunikáció két test között. Fontos az a szabadság is, amelyet a partnerek adnak egymásnak egy kapcsolatban.

Ismerd fel a szerelmedet

Az igaz szerelem apró dolgokon keresztül is felismerhető. A partnerek kitartó gesztusokkal fejezik ki. Az emberek minden nap mást tesznek egymásért, például elalszanak együtt. Amikor az ember egyedül alszik el, szomorúnak és hiányosnak érzi magát. Ezért sokkal jobb, ha egy közös ölelésben, a szeretet és a biztonság érzésével alszol el. A szerelmet úgy is megismerheted, ha nap mint nap spontán csókokkal és mosolyokkal veszel körül partneredtől. A nevetés jó jel. Öröm ilyen kapcsolatban élni.

A kapcsolat erőssége azokban a pillanatokban válik próbára, amikor valamelyik partnernek problémái vannak. Ha a partnerek képesek leküzdeni az élet különböző akadályait, kapcsolatuk még jobban megerősödik. Ha a pár egyike szenved, a másik úgy tartja a felszínen, hogy csendben együtt szenved vele, vagy segítő kezet nyújt a gondjainak kezeléséhez.


Hasonló cikkek

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, tanácsot adunk, mit érdemes megtanulni egyenes arccal!

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.