5 dolog, amit el kell kerülni vita után

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit érdemes elkerülni egy vita után!

1. Ne hagyja nyitva a dolgokat

Ne bonyolódjon bele egy már eldöntött vitába. De ha valami mégis zavar, vagy a másik visszatér a problémához, ne menekülj. Még a leghosszabb vitának sem kellett mindent megoldania. És mindenféle okból. Nem konstruktív hibáztatásba csöppentél, csak a probléma következményeivel foglalkoztál, de az okaival nem, stb. Adj esélyt egymásnak, hogy újra beszéljenek róla. Hideg fejjel és még jobban.

2. Ne hibáztasd a másikat

Mindig ketten kell vitázni. Soha nem csak egyikőtök. Ezért nem tisztességes mindenért a másikat hibáztatni. Még akkor is, ha ő provokálta ki a vitát. Lehet, hogy csak rossz napjuk volt a munkahelyükön, lehet, hogy sokáig fáradtak, stb. Az egyik nagy ok a stressz. Derítse ki, hogy valójában miért merült fel a vita, és próbálja meg a jövőben ezeket az okokat minimálisra csökkenteni.

3. A szex szigorú megtagadása

Sok pár számára a szerelem kibékítése olyan, mint egy vény nélkül kapható gyógyszer. De vannak sokan mások is, akik nem tudják, hogyan kell vita után azonnal szeretkezni. Ha Ön is közéjük tartozik, diplomatikusan tagadja meg. Megérted, hogy a párod így érez, de nincs bensőséges hangulatod közvetlenül a vita után. Ha hosszú ideig kerüli a szexet, vagy kényelmetlenül érzi magát, partnere büntetésként fogja értelmezni.

4. "Ne finomkodj"

Mondott már olyan dolgokat, amelyeket most nagyon megbán? És mit éreznél, ha a partnered folyton rád dobná őket? Neked sem. Bármit is mondott a másik fél a vitában, felejtsd el. Ez hatással volt, és határozottan nem gondolták komolyan. Ha valóban meg kell beszélnie az érvet, tegye meg.

5. Felszívni

Mindenkinek szüksége van egy pillanatra, hogy levegőt vegyen, és magába szívja a helyzetet egy vita után. Van akinek 5 perc is elég, másoknak egy egész nap. Attól függ, mennyire volt komoly a vita. Mindenekelőtt mondd el a másiknak. Előre döntse el, hogy minden vita után külön estét rendel, és reggel újrakezdi. A másik személy figyelmen kívül hagyása a „megbékélés” után is azt a benyomást kelti, hogy folytatni akarjátok egymás büntetését.


Hasonló cikkek

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.