Még a férfiaknak is megvannak a sajátosságai

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák zavarják őket valójában?

Sarok, térd, kopaszság...

Amikor a férfiak elkezdenek hullani a hajuk, ez az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velük . Még az sem számít, hogy elkezdenek búzaszemek lenni, vagy csomókban hullik a haja. Röviden: egy férfi hajának eltűnése komolyan rontja a férfiak önbizalmát. Ne felejtsd el időről időre emlékeztetni, hogy még mindig vonzó számodra, akár bozontos sörénye, akár kevesebb haja, akár kopasz feje van.

Balesetek szex közben

A pénisz hossza gyakran az utolsó dolog, amit figyelembe kell venni, amitől az urak tartanak. Sokkal rosszabb az erekciós probléma vagy a gyors csúcspont gondolata. Mi van, ha sokkal korábban éri el az orgazmust, mint a partnere? Mi van, ha nem minden úgy megy, ahogy kellene? Hogyan fogja kielégíteni partnerét? Ha valami ilyesmi történik veled szex közben, ne ess kétségbe. A nőknek tapintatosnak kell lenniük, és kerülniük kell a becsmérlő megjegyzéseket, nehogy szép hülyét csináljanak partnerükből. A férfiak sem eshetnek kétségbe azonnal. Ilyesmi időnként mindenkivel megtörténik.

Gyomor

Nemcsak a nők aggódnak az alakjuk miatt, hanem a férfiak is. Az úgynevezett sok lány és nő szereti a sörhasat, de a férfiak nem igazán hiszik el. És mi van akkor, ha nincs feszes fenekük, vagy éppen ellenkezőleg, a férfiaktól elvártnál nagyobb mellekkel "büszkélkednek"? Az izmos srácok az edzőteremből gyönyörűek, de soha ne dicsérd őket a párod előtt. Ha nem ugyanolyan fejlett alkatúak, mint a dicsért személyek, akkor lehet, hogy nem az Ön ízlésének felelnek meg. Vedd át a másik oldalról is. Mit érezne, ha a jelenlétében hangosan csodálná az összes gyönyörű nőt, akivel találkozik?

Kudarc

Ez már nem a külsőségekről szól, hanem a kudarctól való félelemről. Legyen szó nők pakolásáról egy bárban, magánéletben vagy munkahelyen. Ha kudarcot vallanak, soha ne gúnyolódjanak belőlük. Ez visszaüthet rád. Például, ha nem sikerül összeállítania egy szekrényt, csúnya megjegyzések nélkül adja át. Megtörténhet veled, hogy legközelebb még szöget sem kalapál otthon.


Hasonló cikkek

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.