Még a férfiaknak is megvannak a sajátosságai

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák zavarják őket valójában?

Sarok, térd, kopaszság...

Amikor a férfiak elkezdenek hullani a hajuk, ez az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velük . Még az sem számít, hogy elkezdenek búzaszemek lenni, vagy csomókban hullik a haja. Röviden: egy férfi hajának eltűnése komolyan rontja a férfiak önbizalmát. Ne felejtsd el időről időre emlékeztetni, hogy még mindig vonzó számodra, akár bozontos sörénye, akár kevesebb haja, akár kopasz feje van.

Balesetek szex közben

A pénisz hossza gyakran az utolsó dolog, amit figyelembe kell venni, amitől az urak tartanak. Sokkal rosszabb az erekciós probléma vagy a gyors csúcspont gondolata. Mi van, ha sokkal korábban éri el az orgazmust, mint a partnere? Mi van, ha nem minden úgy megy, ahogy kellene? Hogyan fogja kielégíteni partnerét? Ha valami ilyesmi történik veled szex közben, ne ess kétségbe. A nőknek tapintatosnak kell lenniük, és kerülniük kell a becsmérlő megjegyzéseket, nehogy szép hülyét csináljanak partnerükből. A férfiak sem eshetnek kétségbe azonnal. Ilyesmi időnként mindenkivel megtörténik.

Gyomor

Nemcsak a nők aggódnak az alakjuk miatt, hanem a férfiak is. Az úgynevezett sok lány és nő szereti a sörhasat, de a férfiak nem igazán hiszik el. És mi van akkor, ha nincs feszes fenekük, vagy éppen ellenkezőleg, a férfiaktól elvártnál nagyobb mellekkel "büszkélkednek"? Az izmos srácok az edzőteremből gyönyörűek, de soha ne dicsérd őket a párod előtt. Ha nem ugyanolyan fejlett alkatúak, mint a dicsért személyek, akkor lehet, hogy nem az Ön ízlésének felelnek meg. Vedd át a másik oldalról is. Mit érezne, ha a jelenlétében hangosan csodálná az összes gyönyörű nőt, akivel találkozik?

Kudarc

Ez már nem a külsőségekről szól, hanem a kudarctól való félelemről. Legyen szó nők pakolásáról egy bárban, magánéletben vagy munkahelyen. Ha kudarcot vallanak, soha ne gúnyolódjanak belőlük. Ez visszaüthet rád. Például, ha nem sikerül összeállítania egy szekrényt, csúnya megjegyzések nélkül adja át. Megtörténhet veled, hogy legközelebb még szöget sem kalapál otthon.


Hasonló cikkek

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.