Még a férfiaknak is megvannak a sajátosságai

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák zavarják őket valójában?

Sarok, térd, kopaszság...

Amikor a férfiak elkezdenek hullani a hajuk, ez az egyik legrosszabb dolog, ami történhet velük . Még az sem számít, hogy elkezdenek búzaszemek lenni, vagy csomókban hullik a haja. Röviden: egy férfi hajának eltűnése komolyan rontja a férfiak önbizalmát. Ne felejtsd el időről időre emlékeztetni, hogy még mindig vonzó számodra, akár bozontos sörénye, akár kevesebb haja, akár kopasz feje van.

Balesetek szex közben

A pénisz hossza gyakran az utolsó dolog, amit figyelembe kell venni, amitől az urak tartanak. Sokkal rosszabb az erekciós probléma vagy a gyors csúcspont gondolata. Mi van, ha sokkal korábban éri el az orgazmust, mint a partnere? Mi van, ha nem minden úgy megy, ahogy kellene? Hogyan fogja kielégíteni partnerét? Ha valami ilyesmi történik veled szex közben, ne ess kétségbe. A nőknek tapintatosnak kell lenniük, és kerülniük kell a becsmérlő megjegyzéseket, nehogy szép hülyét csináljanak partnerükből. A férfiak sem eshetnek kétségbe azonnal. Ilyesmi időnként mindenkivel megtörténik.

Gyomor

Nemcsak a nők aggódnak az alakjuk miatt, hanem a férfiak is. Az úgynevezett sok lány és nő szereti a sörhasat, de a férfiak nem igazán hiszik el. És mi van akkor, ha nincs feszes fenekük, vagy éppen ellenkezőleg, a férfiaktól elvártnál nagyobb mellekkel "büszkélkednek"? Az izmos srácok az edzőteremből gyönyörűek, de soha ne dicsérd őket a párod előtt. Ha nem ugyanolyan fejlett alkatúak, mint a dicsért személyek, akkor lehet, hogy nem az Ön ízlésének felelnek meg. Vedd át a másik oldalról is. Mit érezne, ha a jelenlétében hangosan csodálná az összes gyönyörű nőt, akivel találkozik?

Kudarc

Ez már nem a külsőségekről szól, hanem a kudarctól való félelemről. Legyen szó nők pakolásáról egy bárban, magánéletben vagy munkahelyen. Ha kudarcot vallanak, soha ne gúnyolódjanak belőlük. Ez visszaüthet rád. Például, ha nem sikerül összeállítania egy szekrényt, csúnya megjegyzések nélkül adja át. Megtörténhet veled, hogy legközelebb még szöget sem kalapál otthon.


Hasonló cikkek

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Az ideális változat az, amikor két ember azért van együtt, mert szeretik egymást. Ha azonban hiányzik a szenvedély a kapcsolatodból, ne ess kétségbe. Még a pusztán észen alapuló szenvedély nélküli partnerség is remekül működhet. De melyik kapcsolatban boldogabbak az emberek? Értelemből vagy szerelemből fog tovább tartani egy kapcsolat? Nézzük meg együtt e változatok előnyeit és hátrányait.

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.