Egy kapcsolat, egy lakás? Jól fontolja meg!

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még fontolóra vennie, mielőtt megteszi ezt a lépést?

Melyikőtökhöz költözne össze?

Talán már több időt tölt egyikkel, mint a másikkal. A „véglegesen” költözés alapos átgondolást igényel. Ha beköltözik, legalább kezdetben be kell tartania az új háztartás szabályait. Röviden: a lakás tulajdonosa határozza meg a lakhatás módját. Ha együtt veszel egy vadonatúj lakást, ezek az aggodalmak megszűnnek. Mindketten felállítottátok a szabályokat. Másrészt nem marad semmilyen hátsó ajtó. Ha veszekednek, vagy akár szakítanak is, egyikőtök fedél nélkül marad a feje fölött.

Az élettársi kapcsolat megfosztja a magánéletétől

Minden közös találkozást vársz? Egy lépést sem tennél önmagad nélkül? Készen állsz, hogy mindent megossz a partnereddel? Készen állsz az együttélésre, hogy párkapcsolatod rendkívüli legyen? Képes leszel elfogadni párod hibáit? Számíts rá, hogy megtanulsz együtt élni rossz szokásaiddal. Ha együtt éltek, nincs hova futnotok. Költözés előtt beszélgessetek egymással, és próbáljatok előre megállapodni néhány szabályban, amelyeket mindkettőtöknek tiszteletben kell tartania.

Mit vártok el?

Amit az együttéléstől elvártok, az is az az előző ponthoz kapcsolódik.. Előtte beszéljétek meg egymással, hogyan képzelitek el az együttélést, és keressétek a megoldást. Ezzel elkerülhető a csalódás, amikor például arra számítanak, hogy minden este együtt találják egymást, miközben partnere továbbra is csak éjszaka szeretne hazajönni. Például felváltva fogtok takarítani, vagy csak egyikőtök csinálja? És az utolsó kérdés: számít-e arra, hogy hamarosan házasság és esetleg gyerekek következnek, vagy még nem állsz készen erre?

Egy fedél alatt

Az együttélés az egyik legnagyobb megváltozik a kapcsolatod. Izgalmas és felejthetetlen pillanatokat is hozhat. Jól gondolja meg, hogy valóban készen áll-e erre. Ha igen, az együttélés csak erősebbé teszi a kapcsolatot. Ne félj a változástól!


Hasonló cikkek

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.