Egy kapcsolat, egy lakás? Jól fontolja meg!

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még fontolóra vennie, mielőtt megteszi ezt a lépést?

Melyikőtökhöz költözne össze?

Talán már több időt tölt egyikkel, mint a másikkal. A „véglegesen” költözés alapos átgondolást igényel. Ha beköltözik, legalább kezdetben be kell tartania az új háztartás szabályait. Röviden: a lakás tulajdonosa határozza meg a lakhatás módját. Ha együtt veszel egy vadonatúj lakást, ezek az aggodalmak megszűnnek. Mindketten felállítottátok a szabályokat. Másrészt nem marad semmilyen hátsó ajtó. Ha veszekednek, vagy akár szakítanak is, egyikőtök fedél nélkül marad a feje fölött.

Az élettársi kapcsolat megfosztja a magánéletétől

Minden közös találkozást vársz? Egy lépést sem tennél önmagad nélkül? Készen állsz, hogy mindent megossz a partnereddel? Készen állsz az együttélésre, hogy párkapcsolatod rendkívüli legyen? Képes leszel elfogadni párod hibáit? Számíts rá, hogy megtanulsz együtt élni rossz szokásaiddal. Ha együtt éltek, nincs hova futnotok. Költözés előtt beszélgessetek egymással, és próbáljatok előre megállapodni néhány szabályban, amelyeket mindkettőtöknek tiszteletben kell tartania.

Mit vártok el?

Amit az együttéléstől elvártok, az is az az előző ponthoz kapcsolódik.. Előtte beszéljétek meg egymással, hogyan képzelitek el az együttélést, és keressétek a megoldást. Ezzel elkerülhető a csalódás, amikor például arra számítanak, hogy minden este együtt találják egymást, miközben partnere továbbra is csak éjszaka szeretne hazajönni. Például felváltva fogtok takarítani, vagy csak egyikőtök csinálja? És az utolsó kérdés: számít-e arra, hogy hamarosan házasság és esetleg gyerekek következnek, vagy még nem állsz készen erre?

Egy fedél alatt

Az együttélés az egyik legnagyobb megváltozik a kapcsolatod. Izgalmas és felejthetetlen pillanatokat is hozhat. Jól gondolja meg, hogy valóban készen áll-e erre. Ha igen, az együttélés csak erősebbé teszi a kapcsolatot. Ne félj a változástól!


Hasonló cikkek

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Tekintsük ezt a témát részletesebben.

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.