Egy kapcsolat, egy lakás? Jól fontolja meg!

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még fontolóra vennie, mielőtt megteszi ezt a lépést?

Melyikőtökhöz költözne össze?

Talán már több időt tölt egyikkel, mint a másikkal. A „véglegesen” költözés alapos átgondolást igényel. Ha beköltözik, legalább kezdetben be kell tartania az új háztartás szabályait. Röviden: a lakás tulajdonosa határozza meg a lakhatás módját. Ha együtt veszel egy vadonatúj lakást, ezek az aggodalmak megszűnnek. Mindketten felállítottátok a szabályokat. Másrészt nem marad semmilyen hátsó ajtó. Ha veszekednek, vagy akár szakítanak is, egyikőtök fedél nélkül marad a feje fölött.

Az élettársi kapcsolat megfosztja a magánéletétől

Minden közös találkozást vársz? Egy lépést sem tennél önmagad nélkül? Készen állsz, hogy mindent megossz a partnereddel? Készen állsz az együttélésre, hogy párkapcsolatod rendkívüli legyen? Képes leszel elfogadni párod hibáit? Számíts rá, hogy megtanulsz együtt élni rossz szokásaiddal. Ha együtt éltek, nincs hova futnotok. Költözés előtt beszélgessetek egymással, és próbáljatok előre megállapodni néhány szabályban, amelyeket mindkettőtöknek tiszteletben kell tartania.

Mit vártok el?

Amit az együttéléstől elvártok, az is az az előző ponthoz kapcsolódik.. Előtte beszéljétek meg egymással, hogyan képzelitek el az együttélést, és keressétek a megoldást. Ezzel elkerülhető a csalódás, amikor például arra számítanak, hogy minden este együtt találják egymást, miközben partnere továbbra is csak éjszaka szeretne hazajönni. Például felváltva fogtok takarítani, vagy csak egyikőtök csinálja? És az utolsó kérdés: számít-e arra, hogy hamarosan házasság és esetleg gyerekek következnek, vagy még nem állsz készen erre?

Egy fedél alatt

Az együttélés az egyik legnagyobb megváltozik a kapcsolatod. Izgalmas és felejthetetlen pillanatokat is hozhat. Jól gondolja meg, hogy valóban készen áll-e erre. Ha igen, az együttélés csak erősebbé teszi a kapcsolatot. Ne félj a változástól!


Hasonló cikkek

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák foglalkoztatják őket valójában?

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.