szeretet bizonyítékai, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Készítsen szerelmének egy bőséges reggelit

A munkanap során otthon maradva nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy valakinek örömet szerezzen. Keljen fel kicsit korábban, mint a párja, és készítsen egy igazán pompás svédasztalos reggelit. Péksütemények, sajtok, sonkák, zöldségek, gyümölcsök... Ha van időd, készíts tojást és/vagy kolbászt is. Végre nem kell attól tartanod, hogy nem reggelizel időben. Kinyithatja a munkahelyi laptopját maga mellett, és ebédidőig reggelizhet.

Jóvászon egy kedvenc jelenetet egy filmből vagy könyvből

Nem tudja, mit tegyen este? Játssz el egy kedvenc jelenetet egy kölcsönösen szeretett történetből. Nem számít, hogy ez egy romantikus történet, vagy talán a "Tűz Vegasban". A fantáziádnak nincsenek határai.

Játssz közös társasjátékokat

A társasjátékoknak hosszú és dicsőséges története van. Biztosan van még egy játékod, amit játszhatsz "Ember, ne haragudj!" Porold le őket, és játssz a nappali padlóján, csak gyertyákkal körülvéve. Meglátod, milyen kellemes az együtt töltött idő, és ha hozzáteszed az említett gyertyákat, még romantikusabb. Szüntesse meg a híreket, és hagyja a mobiltelefonját a másik szobában. Nem fogja megbánni.

Ölelje meg magát

Ha van gyereke, várja meg, amíg elalszik. Vagy egyszerűen zárja be magát a hálószobájába. És csak feküdjetek egymás karjában, nézzetek ki az ablakon, és hagyjátok, hogy a gondolatok folyjanak. Használd, hogy kellemesen, megbánás nélkül lassíts. Menj vissza azokhoz az időkhöz, amikor újonnan szerelmes voltál, és a világ eltűnt a másik jelenlétében.

Masszírozd meg a párodat

Stresszben ül a másik partnere a számítógép előtt, vagy este van már és nézel tv-t? Nem számít, mit csinál a szerelmed. Menjen mögé, vagy fogja meg a lábát, és kezdje el finoman masszírozni. Először meglepődhet, de kedvence pillanatokon belül megnyugszik, és hagyja magát kényeztetni. Még a legalapvetőbb öt perces dagasztás is csodákra képes. Ráadásul nem kell kivárni a megfelelő pillanatot, ellenkezőleg. Főleg napközben még szeretetteljesebb, ha egyszerűen meghajlítod a másik vállát. Ezzel a legrosszabb feszültségtől mentesíted szerelmedet, majd visszatérsz a saját munkádhoz. Egy ilyen gesztus ezer szót mond. Próbáld ki!


Hasonló cikkek

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.