szeretet bizonyítékai, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Készítsen szerelmének egy bőséges reggelit

A munkanap során otthon maradva nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy valakinek örömet szerezzen. Keljen fel kicsit korábban, mint a párja, és készítsen egy igazán pompás svédasztalos reggelit. Péksütemények, sajtok, sonkák, zöldségek, gyümölcsök... Ha van időd, készíts tojást és/vagy kolbászt is. Végre nem kell attól tartanod, hogy nem reggelizel időben. Kinyithatja a munkahelyi laptopját maga mellett, és ebédidőig reggelizhet.

Jóvászon egy kedvenc jelenetet egy filmből vagy könyvből

Nem tudja, mit tegyen este? Játssz el egy kedvenc jelenetet egy kölcsönösen szeretett történetből. Nem számít, hogy ez egy romantikus történet, vagy talán a "Tűz Vegasban". A fantáziádnak nincsenek határai.

Játssz közös társasjátékokat

A társasjátékoknak hosszú és dicsőséges története van. Biztosan van még egy játékod, amit játszhatsz "Ember, ne haragudj!" Porold le őket, és játssz a nappali padlóján, csak gyertyákkal körülvéve. Meglátod, milyen kellemes az együtt töltött idő, és ha hozzáteszed az említett gyertyákat, még romantikusabb. Szüntesse meg a híreket, és hagyja a mobiltelefonját a másik szobában. Nem fogja megbánni.

Ölelje meg magát

Ha van gyereke, várja meg, amíg elalszik. Vagy egyszerűen zárja be magát a hálószobájába. És csak feküdjetek egymás karjában, nézzetek ki az ablakon, és hagyjátok, hogy a gondolatok folyjanak. Használd, hogy kellemesen, megbánás nélkül lassíts. Menj vissza azokhoz az időkhöz, amikor újonnan szerelmes voltál, és a világ eltűnt a másik jelenlétében.

Masszírozd meg a párodat

Stresszben ül a másik partnere a számítógép előtt, vagy este van már és nézel tv-t? Nem számít, mit csinál a szerelmed. Menjen mögé, vagy fogja meg a lábát, és kezdje el finoman masszírozni. Először meglepődhet, de kedvence pillanatokon belül megnyugszik, és hagyja magát kényeztetni. Még a legalapvetőbb öt perces dagasztás is csodákra képes. Ráadásul nem kell kivárni a megfelelő pillanatot, ellenkezőleg. Főleg napközben még szeretetteljesebb, ha egyszerűen meghajlítod a másik vállát. Ezzel a legrosszabb feszültségtől mentesíted szerelmedet, majd visszatérsz a saját munkádhoz. Egy ilyen gesztus ezer szót mond. Próbáld ki!


Hasonló cikkek

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.