szeretet bizonyítékai, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Készítsen szerelmének egy bőséges reggelit

A munkanap során otthon maradva nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy valakinek örömet szerezzen. Keljen fel kicsit korábban, mint a párja, és készítsen egy igazán pompás svédasztalos reggelit. Péksütemények, sajtok, sonkák, zöldségek, gyümölcsök... Ha van időd, készíts tojást és/vagy kolbászt is. Végre nem kell attól tartanod, hogy nem reggelizel időben. Kinyithatja a munkahelyi laptopját maga mellett, és ebédidőig reggelizhet.

Jóvászon egy kedvenc jelenetet egy filmből vagy könyvből

Nem tudja, mit tegyen este? Játssz el egy kedvenc jelenetet egy kölcsönösen szeretett történetből. Nem számít, hogy ez egy romantikus történet, vagy talán a "Tűz Vegasban". A fantáziádnak nincsenek határai.

Játssz közös társasjátékokat

A társasjátékoknak hosszú és dicsőséges története van. Biztosan van még egy játékod, amit játszhatsz "Ember, ne haragudj!" Porold le őket, és játssz a nappali padlóján, csak gyertyákkal körülvéve. Meglátod, milyen kellemes az együtt töltött idő, és ha hozzáteszed az említett gyertyákat, még romantikusabb. Szüntesse meg a híreket, és hagyja a mobiltelefonját a másik szobában. Nem fogja megbánni.

Ölelje meg magát

Ha van gyereke, várja meg, amíg elalszik. Vagy egyszerűen zárja be magát a hálószobájába. És csak feküdjetek egymás karjában, nézzetek ki az ablakon, és hagyjátok, hogy a gondolatok folyjanak. Használd, hogy kellemesen, megbánás nélkül lassíts. Menj vissza azokhoz az időkhöz, amikor újonnan szerelmes voltál, és a világ eltűnt a másik jelenlétében.

Masszírozd meg a párodat

Stresszben ül a másik partnere a számítógép előtt, vagy este van már és nézel tv-t? Nem számít, mit csinál a szerelmed. Menjen mögé, vagy fogja meg a lábát, és kezdje el finoman masszírozni. Először meglepődhet, de kedvence pillanatokon belül megnyugszik, és hagyja magát kényeztetni. Még a legalapvetőbb öt perces dagasztás is csodákra képes. Ráadásul nem kell kivárni a megfelelő pillanatot, ellenkezőleg. Főleg napközben még szeretetteljesebb, ha egyszerűen meghajlítod a másik vállát. Ezzel a legrosszabb feszültségtől mentesíted szerelmedet, majd visszatérsz a saját munkádhoz. Egy ilyen gesztus ezer szót mond. Próbáld ki!


Hasonló cikkek

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.