szeretet bizonyítékai, amelyeket otthon is könnyen elkészíthet

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Készítsen szerelmének egy bőséges reggelit

A munkanap során otthon maradva nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy valakinek örömet szerezzen. Keljen fel kicsit korábban, mint a párja, és készítsen egy igazán pompás svédasztalos reggelit. Péksütemények, sajtok, sonkák, zöldségek, gyümölcsök... Ha van időd, készíts tojást és/vagy kolbászt is. Végre nem kell attól tartanod, hogy nem reggelizel időben. Kinyithatja a munkahelyi laptopját maga mellett, és ebédidőig reggelizhet.

Jóvászon egy kedvenc jelenetet egy filmből vagy könyvből

Nem tudja, mit tegyen este? Játssz el egy kedvenc jelenetet egy kölcsönösen szeretett történetből. Nem számít, hogy ez egy romantikus történet, vagy talán a "Tűz Vegasban". A fantáziádnak nincsenek határai.

Játssz közös társasjátékokat

A társasjátékoknak hosszú és dicsőséges története van. Biztosan van még egy játékod, amit játszhatsz "Ember, ne haragudj!" Porold le őket, és játssz a nappali padlóján, csak gyertyákkal körülvéve. Meglátod, milyen kellemes az együtt töltött idő, és ha hozzáteszed az említett gyertyákat, még romantikusabb. Szüntesse meg a híreket, és hagyja a mobiltelefonját a másik szobában. Nem fogja megbánni.

Ölelje meg magát

Ha van gyereke, várja meg, amíg elalszik. Vagy egyszerűen zárja be magát a hálószobájába. És csak feküdjetek egymás karjában, nézzetek ki az ablakon, és hagyjátok, hogy a gondolatok folyjanak. Használd, hogy kellemesen, megbánás nélkül lassíts. Menj vissza azokhoz az időkhöz, amikor újonnan szerelmes voltál, és a világ eltűnt a másik jelenlétében.

Masszírozd meg a párodat

Stresszben ül a másik partnere a számítógép előtt, vagy este van már és nézel tv-t? Nem számít, mit csinál a szerelmed. Menjen mögé, vagy fogja meg a lábát, és kezdje el finoman masszírozni. Először meglepődhet, de kedvence pillanatokon belül megnyugszik, és hagyja magát kényeztetni. Még a legalapvetőbb öt perces dagasztás is csodákra képes. Ráadásul nem kell kivárni a megfelelő pillanatot, ellenkezőleg. Főleg napközben még szeretetteljesebb, ha egyszerűen meghajlítod a másik vállát. Ezzel a legrosszabb feszültségtől mentesíted szerelmedet, majd visszatérsz a saját munkádhoz. Egy ilyen gesztus ezer szót mond. Próbáld ki!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Az "Olaszország" uralkodik otthonában, vagy inkább egy csendes háztartás? Kiabál, nagy gesztusokat használ, és a másik csak hidegen figyel? Nem kell szándékosan provokálniuk. Mindannyian másként vitatkozunk személyiségtípusunktól függően. Ami az egyiknek világos, azt a másik egyáltalán nem érti. Hogyan vitatkozik egy magányos a társaságot szeretővel?

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

A szakítás mindig fájdalmas. Ha ti is együtt éltek, akkor ebben a pillanatban nem sok ideje marad a szívfájdalmat. A szakítás után el kell kezdenie a gyakorlati ügyekkel foglalkozni. Egyeseknek segít a szakításnál, másoknak még jobban fáj. Ha tehát mielőbb el kell költöznie párjától, tanácsot adunk, mire gondoljon!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.