7 dolog, ami azt mondja neked, hogy végre össze kell házasodnod

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Tudsz-e kibékülni

Minden pár időnként veszekedik. De leginkább a hülyeség miatt. De ez egyáltalán nem számít. Fontos, hogy a pár ezután meg tudjon békülni, és elfelejtse az élesebb véleménycserét. A megbocsátás az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha ezt megteheti, nem kell aggódnia a házasság miatt.

Együtt éltek

Sok hónapja/éve egy pár vagytok, és boldognak érzitek magatokat együtt. Annak ellenére, hogy egy ideje együtt éltek, még mindig jól megy neked. Nincsenek nagy nézeteltéréseik, és jól megvagytok együtt. Ebben az esetben nincs egyetlen ok, amiért ne ugorj bele a házasságba.

Ugyanazok a prioritásaid

Ha a partnereknek nincsenek közös életcéljai, az mindenképpen meglesz. negatív hatással van kapcsolatukra a jövőben. Nem lehetséges, hogy a pár egyike be akarja utazni az egész világot, a másik pedig családot alapítani. Ha tudod, hogy mindkettőtöknek közösek a céljai, a kapcsolatotoknak nagyszerű jövője lesz. Miért nem pecsétel meg házassággal?

Nem titkoltok semmit egymás elől

Mindenkinek vannak titkai, még a pároknak is. Ha apróságokról van szó, az nem ront a kapcsolaton. De ha lényeges dolgokról van szó, és a szerelmespárok között hiányzik az abszolút bizalom, a házasság nem fog úgy működni, ahogy kellene.

Mindig vigyázzatok egymásra

Mindkét párnak vigyáznia kell egymásra. Ha valaki önző a másikkal szemben, az nem kiegyensúlyozott kapcsolat. A kompromisszumok erősítik a kapcsolatot. Ha együtt tudod létrehozni őket, akkor nyersz. Hallod már az esküvői harangszót? Ez jó!

Fontos dolgokat csináltok együtt

Amikor fontos döntéseket hoznak otthon, mindig egyetértetek bennük közösen? Soha nem fordul elő veled, hogy a párod dönt valami fontosról számodra? Valószínűleg toleránsak lehettek egymással. Az esküvő minden bizonnyal a közös döntésetek is lesz.

Ismeritek egymás családját

A szüleitek és a barátaitok már elég jól ismerik a párját és fordítva. Szeretik egymást? Nagy! Csak gratulálni tudunk ehhez. Ez egy újabb jelzés arra, hogy "végre meg kell próbálnia".


Hasonló cikkek

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.