7 dolog, ami azt mondja neked, hogy végre össze kell házasodnod

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Tudsz-e kibékülni

Minden pár időnként veszekedik. De leginkább a hülyeség miatt. De ez egyáltalán nem számít. Fontos, hogy a pár ezután meg tudjon békülni, és elfelejtse az élesebb véleménycserét. A megbocsátás az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha ezt megteheti, nem kell aggódnia a házasság miatt.

Együtt éltek

Sok hónapja/éve egy pár vagytok, és boldognak érzitek magatokat együtt. Annak ellenére, hogy egy ideje együtt éltek, még mindig jól megy neked. Nincsenek nagy nézeteltéréseik, és jól megvagytok együtt. Ebben az esetben nincs egyetlen ok, amiért ne ugorj bele a házasságba.

Ugyanazok a prioritásaid

Ha a partnereknek nincsenek közös életcéljai, az mindenképpen meglesz. negatív hatással van kapcsolatukra a jövőben. Nem lehetséges, hogy a pár egyike be akarja utazni az egész világot, a másik pedig családot alapítani. Ha tudod, hogy mindkettőtöknek közösek a céljai, a kapcsolatotoknak nagyszerű jövője lesz. Miért nem pecsétel meg házassággal?

Nem titkoltok semmit egymás elől

Mindenkinek vannak titkai, még a pároknak is. Ha apróságokról van szó, az nem ront a kapcsolaton. De ha lényeges dolgokról van szó, és a szerelmespárok között hiányzik az abszolút bizalom, a házasság nem fog úgy működni, ahogy kellene.

Mindig vigyázzatok egymásra

Mindkét párnak vigyáznia kell egymásra. Ha valaki önző a másikkal szemben, az nem kiegyensúlyozott kapcsolat. A kompromisszumok erősítik a kapcsolatot. Ha együtt tudod létrehozni őket, akkor nyersz. Hallod már az esküvői harangszót? Ez jó!

Fontos dolgokat csináltok együtt

Amikor fontos döntéseket hoznak otthon, mindig egyetértetek bennük közösen? Soha nem fordul elő veled, hogy a párod dönt valami fontosról számodra? Valószínűleg toleránsak lehettek egymással. Az esküvő minden bizonnyal a közös döntésetek is lesz.

Ismeritek egymás családját

A szüleitek és a barátaitok már elég jól ismerik a párját és fordítva. Szeretik egymást? Nagy! Csak gratulálni tudunk ehhez. Ez egy újabb jelzés arra, hogy "végre meg kell próbálnia".


Hasonló cikkek

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.