7 dolog, ami azt mondja neked, hogy végre össze kell házasodnod

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Tudsz-e kibékülni

Minden pár időnként veszekedik. De leginkább a hülyeség miatt. De ez egyáltalán nem számít. Fontos, hogy a pár ezután meg tudjon békülni, és elfelejtse az élesebb véleménycserét. A megbocsátás az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha ezt megteheti, nem kell aggódnia a házasság miatt.

Együtt éltek

Sok hónapja/éve egy pár vagytok, és boldognak érzitek magatokat együtt. Annak ellenére, hogy egy ideje együtt éltek, még mindig jól megy neked. Nincsenek nagy nézeteltéréseik, és jól megvagytok együtt. Ebben az esetben nincs egyetlen ok, amiért ne ugorj bele a házasságba.

Ugyanazok a prioritásaid

Ha a partnereknek nincsenek közös életcéljai, az mindenképpen meglesz. negatív hatással van kapcsolatukra a jövőben. Nem lehetséges, hogy a pár egyike be akarja utazni az egész világot, a másik pedig családot alapítani. Ha tudod, hogy mindkettőtöknek közösek a céljai, a kapcsolatotoknak nagyszerű jövője lesz. Miért nem pecsétel meg házassággal?

Nem titkoltok semmit egymás elől

Mindenkinek vannak titkai, még a pároknak is. Ha apróságokról van szó, az nem ront a kapcsolaton. De ha lényeges dolgokról van szó, és a szerelmespárok között hiányzik az abszolút bizalom, a házasság nem fog úgy működni, ahogy kellene.

Mindig vigyázzatok egymásra

Mindkét párnak vigyáznia kell egymásra. Ha valaki önző a másikkal szemben, az nem kiegyensúlyozott kapcsolat. A kompromisszumok erősítik a kapcsolatot. Ha együtt tudod létrehozni őket, akkor nyersz. Hallod már az esküvői harangszót? Ez jó!

Fontos dolgokat csináltok együtt

Amikor fontos döntéseket hoznak otthon, mindig egyetértetek bennük közösen? Soha nem fordul elő veled, hogy a párod dönt valami fontosról számodra? Valószínűleg toleránsak lehettek egymással. Az esküvő minden bizonnyal a közös döntésetek is lesz.

Ismeritek egymás családját

A szüleitek és a barátaitok már elég jól ismerik a párját és fordítva. Szeretik egymást? Nagy! Csak gratulálni tudunk ehhez. Ez egy újabb jelzés arra, hogy "végre meg kell próbálnia".


Hasonló cikkek

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

Számtalan útmutatást találhat az interneten arról, hogyan lehet boldog párkapcsolati életet élni. De minden tanács nem segít, amíg meg nem tanul egy dolgot. Ez pedig az, hogy szeresd magad. Megrázod a fejed, hogy ez önző és felesleges az életben? Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.