7 dolog, ami azt mondja neked, hogy végre össze kell házasodnod

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Tudsz-e kibékülni

Minden pár időnként veszekedik. De leginkább a hülyeség miatt. De ez egyáltalán nem számít. Fontos, hogy a pár ezután meg tudjon békülni, és elfelejtse az élesebb véleménycserét. A megbocsátás az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban. Ha ezt megteheti, nem kell aggódnia a házasság miatt.

Együtt éltek

Sok hónapja/éve egy pár vagytok, és boldognak érzitek magatokat együtt. Annak ellenére, hogy egy ideje együtt éltek, még mindig jól megy neked. Nincsenek nagy nézeteltéréseik, és jól megvagytok együtt. Ebben az esetben nincs egyetlen ok, amiért ne ugorj bele a házasságba.

Ugyanazok a prioritásaid

Ha a partnereknek nincsenek közös életcéljai, az mindenképpen meglesz. negatív hatással van kapcsolatukra a jövőben. Nem lehetséges, hogy a pár egyike be akarja utazni az egész világot, a másik pedig családot alapítani. Ha tudod, hogy mindkettőtöknek közösek a céljai, a kapcsolatotoknak nagyszerű jövője lesz. Miért nem pecsétel meg házassággal?

Nem titkoltok semmit egymás elől

Mindenkinek vannak titkai, még a pároknak is. Ha apróságokról van szó, az nem ront a kapcsolaton. De ha lényeges dolgokról van szó, és a szerelmespárok között hiányzik az abszolút bizalom, a házasság nem fog úgy működni, ahogy kellene.

Mindig vigyázzatok egymásra

Mindkét párnak vigyáznia kell egymásra. Ha valaki önző a másikkal szemben, az nem kiegyensúlyozott kapcsolat. A kompromisszumok erősítik a kapcsolatot. Ha együtt tudod létrehozni őket, akkor nyersz. Hallod már az esküvői harangszót? Ez jó!

Fontos dolgokat csináltok együtt

Amikor fontos döntéseket hoznak otthon, mindig egyetértetek bennük közösen? Soha nem fordul elő veled, hogy a párod dönt valami fontosról számodra? Valószínűleg toleránsak lehettek egymással. Az esküvő minden bizonnyal a közös döntésetek is lesz.

Ismeritek egymás családját

A szüleitek és a barátaitok már elég jól ismerik a párját és fordítva. Szeretik egymást? Nagy! Csak gratulálni tudunk ehhez. Ez egy újabb jelzés arra, hogy "végre meg kell próbálnia".


Hasonló cikkek

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Tehát tanácsot adunk, hogyan pörgesse meg.

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.