Honnan tudod, hogy a párod nagy nőcsábász?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Szóval derítsd ki, mire készülsz!

Túl sokat törődik a megjelenésével

Észrevetted, hogy partnered egyre több időt tölt a fürdőszobában? Kezd ez furcsa lenni? Egyszerű magyarázatunk van a viselkedésére. Nőcsábász lett, és minden nőnek a kedvében jár. A férfiak általában nem ápolják magukat uraknak, csak alfahímnek akarnak tűnni a hölgyeknek.

Még nem érdeklődik a szex iránt

Titkos módon elkezdődött partnere libidója leejt? Ez több mint szokatlan a férfiak számára. Általában jó okuk van rá. Nem akarunk megijeszteni, de lehet, hogy a párod nőcsábász lett, és már nem csak veled alszik. Valószínűleg több nőt vezet ágyba. Mi mással magyarázhatja azt a tényt, hogy szinte egyáltalán nem akar szexelni veled, és előtte szinte minden nap beszélt róla?

Valaki folyamatosan hívja vagy sms-t küld neki

Gyakran hallja, hogyan telefonál a barátja? Felveszi a telefont, és átmegy egy másik szobába, hogy ne hallja, amit mond? Vagy állandóan sms-eket ír valakinek, és furcsán bújós az SMS-ekben? Hacsak nincs olyan munkája, ahol folyamatosan telefonálnia kell, gyanús a viselkedése. Valószínűleg flörtölni kezdett vagy titkos kapcsolatot ápolt egy másik nővel / más nőkkel.

Időről időre megérzi rajta a női parfüm illatát

Érezted már valaha egy női parfüm szagát rajta a férfi ruhája? Szerinted csak azért, mert megismerkedett egy kollégával, vagy mert egy erős illatú hölgy sétált mellette a tömegközlekedésen? Tévedsz. Valószínűleg egy másik nővel kezdett randevúzni, és természetesen nem csak véletlenül. Vannak férfiak, akik egyszerűen örülnek, ha több nő veszi körül őket.

Gyakran flörtöl nőkkel

Elkaptad már, hogy nővel flörtöl? Akár a közösségi médián keresztül, akár a való világban? Mondta neked, hogy ez többé nem fog megtörténni? Valószínűleg nem először és nem is utoljára csinálta. Egy férfi, aki szeret flörtölni, egyhamar nem hagyja abba.


Hasonló cikkek

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.