Honnan tudod, hogy a párod nagy nőcsábász?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Szóval derítsd ki, mire készülsz!

Túl sokat törődik a megjelenésével

Észrevetted, hogy partnered egyre több időt tölt a fürdőszobában? Kezd ez furcsa lenni? Egyszerű magyarázatunk van a viselkedésére. Nőcsábász lett, és minden nőnek a kedvében jár. A férfiak általában nem ápolják magukat uraknak, csak alfahímnek akarnak tűnni a hölgyeknek.

Még nem érdeklődik a szex iránt

Titkos módon elkezdődött partnere libidója leejt? Ez több mint szokatlan a férfiak számára. Általában jó okuk van rá. Nem akarunk megijeszteni, de lehet, hogy a párod nőcsábász lett, és már nem csak veled alszik. Valószínűleg több nőt vezet ágyba. Mi mással magyarázhatja azt a tényt, hogy szinte egyáltalán nem akar szexelni veled, és előtte szinte minden nap beszélt róla?

Valaki folyamatosan hívja vagy sms-t küld neki

Gyakran hallja, hogyan telefonál a barátja? Felveszi a telefont, és átmegy egy másik szobába, hogy ne hallja, amit mond? Vagy állandóan sms-eket ír valakinek, és furcsán bújós az SMS-ekben? Hacsak nincs olyan munkája, ahol folyamatosan telefonálnia kell, gyanús a viselkedése. Valószínűleg flörtölni kezdett vagy titkos kapcsolatot ápolt egy másik nővel / más nőkkel.

Időről időre megérzi rajta a női parfüm illatát

Érezted már valaha egy női parfüm szagát rajta a férfi ruhája? Szerinted csak azért, mert megismerkedett egy kollégával, vagy mert egy erős illatú hölgy sétált mellette a tömegközlekedésen? Tévedsz. Valószínűleg egy másik nővel kezdett randevúzni, és természetesen nem csak véletlenül. Vannak férfiak, akik egyszerűen örülnek, ha több nő veszi körül őket.

Gyakran flörtöl nőkkel

Elkaptad már, hogy nővel flörtöl? Akár a közösségi médián keresztül, akár a való világban? Mondta neked, hogy ez többé nem fog megtörténni? Valószínűleg nem először és nem is utoljára csinálta. Egy férfi, aki szeret flörtölni, egyhamar nem hagyja abba.


Hasonló cikkek

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Ez a pszichológiai elmélet sok mindent megmagyarázhat arról, hogyan alakítunk ki és kezelünk kapcsolatokat. Miért vonzódunk bizonyos emberekhez, miért sikerül vagy nem sikerül a kapcsolataink, és miért jelennek meg újra és újra hasonló problémaminták a kapcsolatainkban.

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.