Honnan tudod, hogy egy férfi tényleg szeret-e?

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

Habozás nélkül segít neked

Nehéz táskával indulsz el a vásárlásból, és nem tudod vinni? A megfelelő srác soha nem engedi, hogy nehéz terhet húzzon. Amint a párod meglát, a segítségedre siet. Vannak napok, amikor rengeteg szennyes van, amit ki kell mosnod és vasalnod, de nincs időd mindezt egyedül megcsinálni? Egy szerető partner észreveszi ezt anélkül, hogy bármit is mondana, és segítene kimosni, felakasztani vagy vasalni a ruháit. Ha partnere soha nem habozik segíteni, akkor nincs szüksége arra, hogy édes szavakat mondjon: szeretlek. A tettei magukért beszélnek.

Soha nem hoz neked olyat, ami nem tetszik

A partnerednek mindig sikerül meglepnie. Soha nem vesznek neked olyan virágot, aminek nem jó az illata. Nos, hát. Nagyon jól tudja, hogy szereted a liliomokat és nem a gerberákat. Születésnapodra mindig csak azt veszi meg neked, amit titokban megkívántál. Meghallgat, figyel rád és jól ismer. Ez azt is jelenti, hogy szeret téged. Ezért csak a megfelelő dolgokat adja neked. Tiszteld az ilyen férfit a szeretet szóbeli kinyilvánítása nélkül is.

Megvéd

Kint vagy és didereg a hidegben? Kényelme rovására rád dobja a kabátját. Soha nem engedi, hogy fizikailag megterhelő munkát végezzen. Mindig szívesebben csinálja ezeket, mert nem akarja, hogy bántsa magát. Kezét nyújtja, amikor lejössz a lépcsőn. Szívesen kinyitja neked az ajtót. Úgy véd, mint a hercegnője. Minden apró gesztusával megmutatja, hogy szeret.

Nem fukarkodik az érintéssel

Egymás mellett ülsz a kanapén, és a partnered simogatja a hajad a semmiből. Homlokon csókol, amikor munkába indulsz. Társas eseményeken átkarolja a válladat vagy a derekadat. Megfogja a kezed, ahogy az utcán sétálsz. Ez azt jelenti, hogy a jelenléted kellemes és fontos neki. Ha fizikai érintést használ akkor is, amikor nem készül szexre, az azt mutatja, hogy tisztel és szeret téged – a személyedet, nem csak a testedet.

Esküvő

Elhívott téged. a párod keze? Nem volt romantikus? Gondolod, hogy másképp képzelted el? Ha úgy döntött, hogy feleségül veszi, több mint egyértelmű, hogy szeret. Az esküvő csak megerősíti azt a tényt, hogy élete hátralévő részét veled akarja tölteni. Ez a gesztus önmagában is romantikus és szeretetteljes. Ki venne feleségül egy olyan partnert, aki iránt egyáltalán nincsenek érzelmei?


Hasonló cikkek

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Több mint valószínű, hogy a szenvedély minden kapcsolatban előbb-utóbb elhalványul. Semmi sem tart örökké, és ez így van a szerelemmel is. Ha el akarod kerülni a partnerelidegenedést, és egészséges párkapcsolatra vágysz, akkor ebbe kell befektetned. Mit tehetsz tehát annak érdekében, hogy újra fellángoljon a szenvedély a kapcsolatodban, vagy ami még jobb, hogy soha ne hagyd meghalni?

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.