Honnan tudod, hogy egy férfi tényleg szeret-e?

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

Habozás nélkül segít neked

Nehéz táskával indulsz el a vásárlásból, és nem tudod vinni? A megfelelő srác soha nem engedi, hogy nehéz terhet húzzon. Amint a párod meglát, a segítségedre siet. Vannak napok, amikor rengeteg szennyes van, amit ki kell mosnod és vasalnod, de nincs időd mindezt egyedül megcsinálni? Egy szerető partner észreveszi ezt anélkül, hogy bármit is mondana, és segítene kimosni, felakasztani vagy vasalni a ruháit. Ha partnere soha nem habozik segíteni, akkor nincs szüksége arra, hogy édes szavakat mondjon: szeretlek. A tettei magukért beszélnek.

Soha nem hoz neked olyat, ami nem tetszik

A partnerednek mindig sikerül meglepnie. Soha nem vesznek neked olyan virágot, aminek nem jó az illata. Nos, hát. Nagyon jól tudja, hogy szereted a liliomokat és nem a gerberákat. Születésnapodra mindig csak azt veszi meg neked, amit titokban megkívántál. Meghallgat, figyel rád és jól ismer. Ez azt is jelenti, hogy szeret téged. Ezért csak a megfelelő dolgokat adja neked. Tiszteld az ilyen férfit a szeretet szóbeli kinyilvánítása nélkül is.

Megvéd

Kint vagy és didereg a hidegben? Kényelme rovására rád dobja a kabátját. Soha nem engedi, hogy fizikailag megterhelő munkát végezzen. Mindig szívesebben csinálja ezeket, mert nem akarja, hogy bántsa magát. Kezét nyújtja, amikor lejössz a lépcsőn. Szívesen kinyitja neked az ajtót. Úgy véd, mint a hercegnője. Minden apró gesztusával megmutatja, hogy szeret.

Nem fukarkodik az érintéssel

Egymás mellett ülsz a kanapén, és a partnered simogatja a hajad a semmiből. Homlokon csókol, amikor munkába indulsz. Társas eseményeken átkarolja a válladat vagy a derekadat. Megfogja a kezed, ahogy az utcán sétálsz. Ez azt jelenti, hogy a jelenléted kellemes és fontos neki. Ha fizikai érintést használ akkor is, amikor nem készül szexre, az azt mutatja, hogy tisztel és szeret téged – a személyedet, nem csak a testedet.

Esküvő

Elhívott téged. a párod keze? Nem volt romantikus? Gondolod, hogy másképp képzelted el? Ha úgy döntött, hogy feleségül veszi, több mint egyértelmű, hogy szeret. Az esküvő csak megerősíti azt a tényt, hogy élete hátralévő részét veled akarja tölteni. Ez a gesztus önmagában is romantikus és szeretetteljes. Ki venne feleségül egy olyan partnert, aki iránt egyáltalán nincsenek érzelmei?


Hasonló cikkek

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.