Mitől derül ki a férfiak a nőkben?

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? Tudja meg a cikkből.

Hosszú vásárlás

Amikor a férfiak nadrágért mennek a boltba, nadrággal térnek haza. A nők gyakran nadrággal, a következő heti élelmiszerekkel, pulóverrel, magazinnal, kozmetikumokkal és színházi utalvánnyal érkeznek. Nem csoda. A férfiak vadászok voltak, és amint észrevették zsákmányukat, utánamentek. A nők viszont szedtek, és mivel az eper nem futott el előlük, sokáig szedhették a legérettebbet, leglédúbbat. És ez a beállítás a mai napig velünk maradt. Ne kényszerítse az emberét, hogy elmenjen veled vásárolni. Ha szüksége van a tanácsára, inkább ültesse le az internetre.

Túl sok információ egyszerre

Ugye, a férfiak is szeretnek beszélgetni. Előfordulhat, hogy csak azért kerülik el a beszélgetést a másik féllel, mert a másik fél mindig elárasztja őket annyi információval, hogy nem tudják, melyiket válasszák. Az urak készen állnak arra, hogy meghallgassák a gyors utasításokat. Nem tud hosszas monológot folytatni arról, hogy az őzike ehető-e még, vagy túl öreg. Csak megmondják egymásnak, hogy hol van, és levadászják. Ha férfija kerüli a közös beszélgetéseket, próbálja félbevágni a beszélgetéseket. Ha hagyod, hogy beszéljen, az sem kizárt.

Túl érzékeny

A női könnyek az egyik legerősebb fegyver. Ezért érdemes velük spórolni. Egy szomorú filmben a könnyek egyáltalán nem ártanak, éppen ellenkezőleg, a férfiak szeretik. Megvigasztalnak, a karjukban tartanak, és még értékelik is. De ha sír egy leégett vacsora, egy letört köröm miatt, vagy azért, mert elkelt az előadás, amelyre el akart menni, ez a viselkedés nagyobb valószínűséggel kiborítja őket. Nem értik, miért sírsz, és tehetetlennek érzed magad. Fogalmuk sincs, hogyan vigasztaljanak meg ilyenkor. Ha nagyon érzékeny vagy, akkor biztosan nem könnyű hirtelen abbahagyni a sírást napról napra. De kezdje el racionalizálni az összes könnyét. Egy leégett vacsora tényleg akkora katasztrófa? Nem jobb abban a pillanatban pizzát rendelni és zsíros ujjakkal ugratni egymást?

Indokolatlan féltékenység

Ha ő nyíltan flörtöl a pincérnővel, és te nem ütögettél egy szemöldökét, annak sem örülne. De néhány nő hajlamos egy másik nőt látni minden mögött. Nem hív a szokásos időben? Egy szeretővel van. Említ egy munkatársat? Ő a szeretője. Halkabbak a szokásosnál? Megint a szeretőjére gondol. Állj meg! Téged választott, és okkal van veled. Később hív, mert a találkozója elhúzódott. A kolléga egyszerűen egy kolléga, a csapat része. És mindenféle okból hallgathat. Talán a hazafelé vezető úton furcsán morgó autóra gondol. Ne próbálj meg kibújni belőle, ahol volt, és miért hallgat. Adj neki teret, és meglátod, milyen boldog lesz, hogy visszatérhet hozzád.


Hasonló cikkek

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, tanácsot adunk, mit érdemes megtanulni egyenes arccal!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.