Mitől derül ki a férfiak a nőkben?

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? Tudja meg a cikkből.

Hosszú vásárlás

Amikor a férfiak nadrágért mennek a boltba, nadrággal térnek haza. A nők gyakran nadrággal, a következő heti élelmiszerekkel, pulóverrel, magazinnal, kozmetikumokkal és színházi utalvánnyal érkeznek. Nem csoda. A férfiak vadászok voltak, és amint észrevették zsákmányukat, utánamentek. A nők viszont szedtek, és mivel az eper nem futott el előlük, sokáig szedhették a legérettebbet, leglédúbbat. És ez a beállítás a mai napig velünk maradt. Ne kényszerítse az emberét, hogy elmenjen veled vásárolni. Ha szüksége van a tanácsára, inkább ültesse le az internetre.

Túl sok információ egyszerre

Ugye, a férfiak is szeretnek beszélgetni. Előfordulhat, hogy csak azért kerülik el a beszélgetést a másik féllel, mert a másik fél mindig elárasztja őket annyi információval, hogy nem tudják, melyiket válasszák. Az urak készen állnak arra, hogy meghallgassák a gyors utasításokat. Nem tud hosszas monológot folytatni arról, hogy az őzike ehető-e még, vagy túl öreg. Csak megmondják egymásnak, hogy hol van, és levadászják. Ha férfija kerüli a közös beszélgetéseket, próbálja félbevágni a beszélgetéseket. Ha hagyod, hogy beszéljen, az sem kizárt.

Túl érzékeny

A női könnyek az egyik legerősebb fegyver. Ezért érdemes velük spórolni. Egy szomorú filmben a könnyek egyáltalán nem ártanak, éppen ellenkezőleg, a férfiak szeretik. Megvigasztalnak, a karjukban tartanak, és még értékelik is. De ha sír egy leégett vacsora, egy letört köröm miatt, vagy azért, mert elkelt az előadás, amelyre el akart menni, ez a viselkedés nagyobb valószínűséggel kiborítja őket. Nem értik, miért sírsz, és tehetetlennek érzed magad. Fogalmuk sincs, hogyan vigasztaljanak meg ilyenkor. Ha nagyon érzékeny vagy, akkor biztosan nem könnyű hirtelen abbahagyni a sírást napról napra. De kezdje el racionalizálni az összes könnyét. Egy leégett vacsora tényleg akkora katasztrófa? Nem jobb abban a pillanatban pizzát rendelni és zsíros ujjakkal ugratni egymást?

Indokolatlan féltékenység

Ha ő nyíltan flörtöl a pincérnővel, és te nem ütögettél egy szemöldökét, annak sem örülne. De néhány nő hajlamos egy másik nőt látni minden mögött. Nem hív a szokásos időben? Egy szeretővel van. Említ egy munkatársat? Ő a szeretője. Halkabbak a szokásosnál? Megint a szeretőjére gondol. Állj meg! Téged választott, és okkal van veled. Később hív, mert a találkozója elhúzódott. A kolléga egyszerűen egy kolléga, a csapat része. És mindenféle okból hallgathat. Talán a hazafelé vezető úton furcsán morgó autóra gondol. Ne próbálj meg kibújni belőle, ahol volt, és miért hallgat. Adj neki teret, és meglátod, milyen boldog lesz, hogy visszatérhet hozzád.


Hasonló cikkek

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.