A bókokra való reagálás művészete

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tanuld meg tehát elfogadni a hízelgést.

Ne kérj bocsánatot!

A hízelgésért bocsánatot kérni az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz. Megdöbbensz, és az első reakciód az, hogy bocsánatot kérsz, vagy azzal érvelsz, hogy ez egyáltalán nem így van? Ne csináld. Ha valaki megdicsér valamiért, ne utasítsa vissza a bókot. Leteszed magad, és a másik ember inkább nem ad neked legközelebb.

Ne kényszerítsd őket

Úgy érzed, hogy csak akkor tudsz helyesen reagálni, amikor vársz hízelgés? De ha kényszeríted a partneredet, az csak bosszantani fog. A legkevésbé népszerű módszer a dicséret fogadására, hogy erősen kritizálsz valamit magadról, és megvárod, amíg a partnered meg kell dicsérnie érte. Egy ilyen eljárás két hátrányt rejt. Minél tovább kritizálsz valamit magadról, annál valószínűbb, hogy ráerőlteted a másikra azt a gondolatot, hogy valóban érdemes kritizálni. És ami még rosszabb: az örökös cáfolat és az erőltetett dicséret előbb-utóbb bosszantani kezdi a másikat.

Ne add vissza azonnal az íjat

Az íj visszaadásának legbiztosabb módja hogy azonnal visszaadja. Megdicséri a frizuráját, és azonnal elkezd olvadni az izmai? Elolvad a fellépésedtől az ágyban, és azonnal elkezded bizonygatni, hogy egy teljesen más, jobb ember vagy vele? Elfogadni egy bókot és élvezni azt nem önző és nem udvariasság. Ez megmutatja, hogy elégedett volt a bókjával.

Ha nem tudja, mondjon köszönetet

Elképzelhető, hogy valóban meghallja a bók élét. Vagy nem lesz biztos benne, mire gondolt az illető. Ebben az esetben egyszerűen mosolyogj, és mondj köszönetet. A kérdések feltevése csak összezavarja őt. Ha a bók nem tűnt teljesen hízelgőnek, ne feledd, hogy nem értetted meg egymást. Fogadj egy bókot bókként, és ne keress benne hibát.


Hasonló cikkek

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.