A bókokra való reagálás művészete

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tanuld meg tehát elfogadni a hízelgést.

Ne kérj bocsánatot!

A hízelgésért bocsánatot kérni az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz. Megdöbbensz, és az első reakciód az, hogy bocsánatot kérsz, vagy azzal érvelsz, hogy ez egyáltalán nem így van? Ne csináld. Ha valaki megdicsér valamiért, ne utasítsa vissza a bókot. Leteszed magad, és a másik ember inkább nem ad neked legközelebb.

Ne kényszerítsd őket

Úgy érzed, hogy csak akkor tudsz helyesen reagálni, amikor vársz hízelgés? De ha kényszeríted a partneredet, az csak bosszantani fog. A legkevésbé népszerű módszer a dicséret fogadására, hogy erősen kritizálsz valamit magadról, és megvárod, amíg a partnered meg kell dicsérnie érte. Egy ilyen eljárás két hátrányt rejt. Minél tovább kritizálsz valamit magadról, annál valószínűbb, hogy ráerőlteted a másikra azt a gondolatot, hogy valóban érdemes kritizálni. És ami még rosszabb: az örökös cáfolat és az erőltetett dicséret előbb-utóbb bosszantani kezdi a másikat.

Ne add vissza azonnal az íjat

Az íj visszaadásának legbiztosabb módja hogy azonnal visszaadja. Megdicséri a frizuráját, és azonnal elkezd olvadni az izmai? Elolvad a fellépésedtől az ágyban, és azonnal elkezded bizonygatni, hogy egy teljesen más, jobb ember vagy vele? Elfogadni egy bókot és élvezni azt nem önző és nem udvariasság. Ez megmutatja, hogy elégedett volt a bókjával.

Ha nem tudja, mondjon köszönetet

Elképzelhető, hogy valóban meghallja a bók élét. Vagy nem lesz biztos benne, mire gondolt az illető. Ebben az esetben egyszerűen mosolyogj, és mondj köszönetet. A kérdések feltevése csak összezavarja őt. Ha a bók nem tűnt teljesen hízelgőnek, ne feledd, hogy nem értetted meg egymást. Fogadj egy bókot bókként, és ne keress benne hibát.


Hasonló cikkek

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek azok?

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.