A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Ekkor azonnal tisztában leszel az érzéseivel.

Érintések, szerelem, simogatás, szeretkezés

A várost nem csak szóban kell kifejezni. Nem verbális kommunikációjából megállapíthatja, hogy szeret-e valaki vagy sem. Ha rendszeresen ölelkezel, kezet fogsz, csókolsz és szeretkezel, akkor jól csinálod. Az Ön esetében több mint egyértelmű, hogy a non-verbális kommunikációja úgy működik, ahogy kell. A fizikai kontaktus elengedhetetlen egy megfelelően működő partnerséghez. Mert amint eltűnik kapcsolatodból minden kellemes érintés, csók, szeretkezés stb., kapcsolatod elveszti szikráját, és valószínűleg hamarosan véget is ér.

Az érintés azonban nem csak az maguk a partnerek, hanem a többi tag családja számára is. Ha kisgyerekeid vannak, szükséges, hogy adj nekik szeretetet, érintést, puszit, simogatást, hogy legyen benned példakép. Szerelmének köszönhetően nagyon fontos információkat visznek át életükbe arról, hogy milyennek kell lennie egy megfelelő párkapcsolatnak. Ha ti szüleitek boldogok a párkapcsolatotokban, a gyermekei nagy valószínűséggel boldogok lesznek jövőbeli kapcsolataikban.

Dicséret, bók, kedves szavak

A párkapcsolatban a szabály az legyen, hogy ha a párod megtetszik valamivel, mondd el neki, és dicsérd meg érte. Ha olyasmit tesz érted, ami megkönnyíti a dolgodat, mindig mondj köszönetet. Minél többet dicséred partneredet a tetteiért, annál valószínűbb, hogy legközelebb is segíteni fog neked. Ha csak parancsokat adsz a párodnak, és mindenért kritizálod (ahelyett, hogy dicsérnél), hidd el, hogy minimális lesz az a hajlandóság, hogy önként segíts, amiben csak szükséged van. Tehát ne fukarkodjon a kedves szavakkal, bókokkal, dicséretekkel vagy elismerésekkel. Ha van olyan partnered, aki hajlandó megosztani veled az összes házimunkát, tudasd vele, hogy értékeled a munkáját.

Ha úgy érzed, hogy ez megfelel a partnerednek, akkor felismered, hogy ő /új frizurája van, lefogyott, új ruhadarabot vett a gardróbjába, dicsérd meg. Látni fogja, hogy egy hosszú távú kapcsolatban a legkisebb bók is igazán boldoggá teheti a másikat.

Ajándékok, figyelem

Valaki nem tudja, hogyan fejezze ki szeretetét szóban vagy nem szóban, így ezt úgy fejezik ki, hogy kedvesüknek/kedveltüknek különféle figyelmeteket, ajándékokat vásárolnak. Nem kell nagy ajándéknak lennie, csak egy apróságnak. Ideális valamiféle odafigyelés, amely megmutatja a másiknak, mennyire törődsz vele. A legfontosabb az, hogy értékeld, hogy a párod emlékezett rád, és vette a fáradságot, hogy kitalálja, mivel szeretne boldoggá tenni. Az ajándékokat szereteted kézzelfogható szimbólumainak tekintik. Az ajándékok azonban önmagukban nem elegendőek az egészséges párkapcsolat fenntartásához.

Együtt eltöltött idő

Minden megfelelően működő párkapcsolat alapja az is, hogy tudjátok, hogyan töltsétek együtt szabadidejét. Ha figyelmen kívül hagyja családját és partnerét, a kapcsolata soha nem működhet. Próbálj meg szabadidőd nagy részét együtt tölteni, együtt beszélgetni, kirándulni, nyaralni stb., hogy legyen közös pozitív élményetek, és később emlékezhessen rájuk.


És hogyan. ez a tiéd? Hogyan fejezed ki szerelmedet a pároddal?


Hasonló cikkek

Egy olyan partnerrel élsz együtt, aki folyamatosan arról beszél, hogy minden tekintetben tökéletes? Egy reménytelenül önelégült emberrel? Olyan emberrel, aki állandó dicséretet és csodálatot vár tőled? Mire kell figyelni egy ilyen kapcsolatban?

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Miben teszed tehát leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.