A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Ekkor azonnal tisztában leszel az érzéseivel.

Érintések, szerelem, simogatás, szeretkezés

A várost nem csak szóban kell kifejezni. Nem verbális kommunikációjából megállapíthatja, hogy szeret-e valaki vagy sem. Ha rendszeresen ölelkezel, kezet fogsz, csókolsz és szeretkezel, akkor jól csinálod. Az Ön esetében több mint egyértelmű, hogy a non-verbális kommunikációja úgy működik, ahogy kell. A fizikai kontaktus elengedhetetlen egy megfelelően működő partnerséghez. Mert amint eltűnik kapcsolatodból minden kellemes érintés, csók, szeretkezés stb., kapcsolatod elveszti szikráját, és valószínűleg hamarosan véget is ér.

Az érintés azonban nem csak az maguk a partnerek, hanem a többi tag családja számára is. Ha kisgyerekeid vannak, szükséges, hogy adj nekik szeretetet, érintést, puszit, simogatást, hogy legyen benned példakép. Szerelmének köszönhetően nagyon fontos információkat visznek át életükbe arról, hogy milyennek kell lennie egy megfelelő párkapcsolatnak. Ha ti szüleitek boldogok a párkapcsolatotokban, a gyermekei nagy valószínűséggel boldogok lesznek jövőbeli kapcsolataikban.

Dicséret, bók, kedves szavak

A párkapcsolatban a szabály az legyen, hogy ha a párod megtetszik valamivel, mondd el neki, és dicsérd meg érte. Ha olyasmit tesz érted, ami megkönnyíti a dolgodat, mindig mondj köszönetet. Minél többet dicséred partneredet a tetteiért, annál valószínűbb, hogy legközelebb is segíteni fog neked. Ha csak parancsokat adsz a párodnak, és mindenért kritizálod (ahelyett, hogy dicsérnél), hidd el, hogy minimális lesz az a hajlandóság, hogy önként segíts, amiben csak szükséged van. Tehát ne fukarkodjon a kedves szavakkal, bókokkal, dicséretekkel vagy elismerésekkel. Ha van olyan partnered, aki hajlandó megosztani veled az összes házimunkát, tudasd vele, hogy értékeled a munkáját.

Ha úgy érzed, hogy ez megfelel a partnerednek, akkor felismered, hogy ő /új frizurája van, lefogyott, új ruhadarabot vett a gardróbjába, dicsérd meg. Látni fogja, hogy egy hosszú távú kapcsolatban a legkisebb bók is igazán boldoggá teheti a másikat.

Ajándékok, figyelem

Valaki nem tudja, hogyan fejezze ki szeretetét szóban vagy nem szóban, így ezt úgy fejezik ki, hogy kedvesüknek/kedveltüknek különféle figyelmeteket, ajándékokat vásárolnak. Nem kell nagy ajándéknak lennie, csak egy apróságnak. Ideális valamiféle odafigyelés, amely megmutatja a másiknak, mennyire törődsz vele. A legfontosabb az, hogy értékeld, hogy a párod emlékezett rád, és vette a fáradságot, hogy kitalálja, mivel szeretne boldoggá tenni. Az ajándékokat szereteted kézzelfogható szimbólumainak tekintik. Az ajándékok azonban önmagukban nem elegendőek az egészséges párkapcsolat fenntartásához.

Együtt eltöltött idő

Minden megfelelően működő párkapcsolat alapja az is, hogy tudjátok, hogyan töltsétek együtt szabadidejét. Ha figyelmen kívül hagyja családját és partnerét, a kapcsolata soha nem működhet. Próbálj meg szabadidőd nagy részét együtt tölteni, együtt beszélgetni, kirándulni, nyaralni stb., hogy legyen közös pozitív élményetek, és később emlékezhessen rájuk.


És hogyan. ez a tiéd? Hogyan fejezed ki szerelmedet a pároddal?


Hasonló cikkek

A szakítás minden bizonnyal fájdalmas dolog. Csalódott vagy, szomorú és talán dühös is. Egy kapcsolat, amelybe annyi időt és erőforrást fektetett, hirtelen véget ért. A vég érzése sokakat hatalmába kerít. De a szakítás elegánsan és minimális veszteséggel kezelhető. Azonban teljesen elveszíthető. Mit érdemes tehát mindenáron kerülni szakítás közben és után?

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.