Van kapcsolat a szerelmi időszak után?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni egy kapcsolatot?

A szerelem mindig véget ér

A legnehezebb felismerni, hogy a szerelem mindig véget ér. A szakértők szerint hat hónaptól két évig tart. Tehát az első dolog, amit meg kell értened, hogy a szívdobogás, a gyomorban lévő pillangók, a mindenütt jelenlévő szívek és a hosszú órákon át egymás szemébe nézés időszaka sajnos időben korlátozott.

Folytatod?< /h2>

Valaki körülötte bizonyos büszkeséggel állítja magának, hogy csak a legnagyobb szerelmet keresi. Az Önök számára a kapcsolatok legfeljebb egy évig tartanak. Ha valami tartósabbat akarsz, döntened kell. Együtt akartok maradni akkor is, ha "nem szeretitek" egymást? Ha nem, akkor a legjobb, ha elbúcsúzunk, és elindulunk egy másik pillangókapcsolat után kutatni: gyönyörű, könnyű, de hosszú ideig tartó kapcsolat nélkül. Ha együtt szeretnél maradni, itt az ideje, hogy keményebben próbálkozz, és szilárd alapot építs a kapcsolatodnak.

Válogass a szerelembe

A szerelembe esni azok a hosszú szemek, kézfogás, virághordás, együtt ágyban töltött hosszú napok és szívdobbanás minden alkalommal, amikor látják egymást. A szerelem látszólag hétköznapibb, de tartósabb és sokkal-sokkal erősebb. A szerelemben nem csak apró ajándékokat hozol és "gondolok rád" üzeneteket küldesz. Akkor is vigyáztok egymásra, ha valamelyikőtök beteg, megegyeztek a lakás finanszírozásában, beszélnek az ég csillagairól, de a gázszámláról is. A másikról alkotott nézeted kissé megváltozik. És ez így van.

Építse ki a

Egy hosszú távú kapcsolatot. Már nem csak a másiknak élsz. Ezúttal a saját egyedi életedet osztod meg, és közösen építkezel. Beszélgess, érdeklődj, menj el randevúzni akár egyedül is. Semmi sem jön ingyen. Légy kedves magadhoz, és soha ne hagyd abba a próbálkozást, mert most kész vagy. A kapcsolat a szerelem időszaka után létezik. Vigyázz rá, és valószínűleg örökké megmarad.


Hasonló cikkek

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.