Van kapcsolat a szerelmi időszak után?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni egy kapcsolatot?

A szerelem mindig véget ér

A legnehezebb felismerni, hogy a szerelem mindig véget ér. A szakértők szerint hat hónaptól két évig tart. Tehát az első dolog, amit meg kell értened, hogy a szívdobogás, a gyomorban lévő pillangók, a mindenütt jelenlévő szívek és a hosszú órákon át egymás szemébe nézés időszaka sajnos időben korlátozott.

Folytatod?< /h2>

Valaki körülötte bizonyos büszkeséggel állítja magának, hogy csak a legnagyobb szerelmet keresi. Az Önök számára a kapcsolatok legfeljebb egy évig tartanak. Ha valami tartósabbat akarsz, döntened kell. Együtt akartok maradni akkor is, ha "nem szeretitek" egymást? Ha nem, akkor a legjobb, ha elbúcsúzunk, és elindulunk egy másik pillangókapcsolat után kutatni: gyönyörű, könnyű, de hosszú ideig tartó kapcsolat nélkül. Ha együtt szeretnél maradni, itt az ideje, hogy keményebben próbálkozz, és szilárd alapot építs a kapcsolatodnak.

Válogass a szerelembe

A szerelembe esni azok a hosszú szemek, kézfogás, virághordás, együtt ágyban töltött hosszú napok és szívdobbanás minden alkalommal, amikor látják egymást. A szerelem látszólag hétköznapibb, de tartósabb és sokkal-sokkal erősebb. A szerelemben nem csak apró ajándékokat hozol és "gondolok rád" üzeneteket küldesz. Akkor is vigyáztok egymásra, ha valamelyikőtök beteg, megegyeztek a lakás finanszírozásában, beszélnek az ég csillagairól, de a gázszámláról is. A másikról alkotott nézeted kissé megváltozik. És ez így van.

Építse ki a

Egy hosszú távú kapcsolatot. Már nem csak a másiknak élsz. Ezúttal a saját egyedi életedet osztod meg, és közösen építkezel. Beszélgess, érdeklődj, menj el randevúzni akár egyedül is. Semmi sem jön ingyen. Légy kedves magadhoz, és soha ne hagyd abba a próbálkozást, mert most kész vagy. A kapcsolat a szerelem időszaka után létezik. Vigyázz rá, és valószínűleg örökké megmarad.


Hasonló cikkek

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.