Van kapcsolat a szerelmi időszak után?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni egy kapcsolatot?

A szerelem mindig véget ér

A legnehezebb felismerni, hogy a szerelem mindig véget ér. A szakértők szerint hat hónaptól két évig tart. Tehát az első dolog, amit meg kell értened, hogy a szívdobogás, a gyomorban lévő pillangók, a mindenütt jelenlévő szívek és a hosszú órákon át egymás szemébe nézés időszaka sajnos időben korlátozott.

Folytatod?< /h2>

Valaki körülötte bizonyos büszkeséggel állítja magának, hogy csak a legnagyobb szerelmet keresi. Az Önök számára a kapcsolatok legfeljebb egy évig tartanak. Ha valami tartósabbat akarsz, döntened kell. Együtt akartok maradni akkor is, ha "nem szeretitek" egymást? Ha nem, akkor a legjobb, ha elbúcsúzunk, és elindulunk egy másik pillangókapcsolat után kutatni: gyönyörű, könnyű, de hosszú ideig tartó kapcsolat nélkül. Ha együtt szeretnél maradni, itt az ideje, hogy keményebben próbálkozz, és szilárd alapot építs a kapcsolatodnak.

Válogass a szerelembe

A szerelembe esni azok a hosszú szemek, kézfogás, virághordás, együtt ágyban töltött hosszú napok és szívdobbanás minden alkalommal, amikor látják egymást. A szerelem látszólag hétköznapibb, de tartósabb és sokkal-sokkal erősebb. A szerelemben nem csak apró ajándékokat hozol és "gondolok rád" üzeneteket küldesz. Akkor is vigyáztok egymásra, ha valamelyikőtök beteg, megegyeztek a lakás finanszírozásában, beszélnek az ég csillagairól, de a gázszámláról is. A másikról alkotott nézeted kissé megváltozik. És ez így van.

Építse ki a

Egy hosszú távú kapcsolatot. Már nem csak a másiknak élsz. Ezúttal a saját egyedi életedet osztod meg, és közösen építkezel. Beszélgess, érdeklődj, menj el randevúzni akár egyedül is. Semmi sem jön ingyen. Légy kedves magadhoz, és soha ne hagyd abba a próbálkozást, mert most kész vagy. A kapcsolat a szerelem időszaka után létezik. Vigyázz rá, és valószínűleg örökké megmarad.


Hasonló cikkek

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Csináljuk meg.

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Elmentetek együtt egy régóta várt nyaralásra, de ennek az ellenkezője igaz? Megtudtad, hogy a kedvesednek van valakije? Összedőlt a világod abban a pillanatban? És most? Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.