Van kapcsolat a szerelmi időszak után?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni egy kapcsolatot?

A szerelem mindig véget ér

A legnehezebb felismerni, hogy a szerelem mindig véget ér. A szakértők szerint hat hónaptól két évig tart. Tehát az első dolog, amit meg kell értened, hogy a szívdobogás, a gyomorban lévő pillangók, a mindenütt jelenlévő szívek és a hosszú órákon át egymás szemébe nézés időszaka sajnos időben korlátozott.

Folytatod?< /h2>

Valaki körülötte bizonyos büszkeséggel állítja magának, hogy csak a legnagyobb szerelmet keresi. Az Önök számára a kapcsolatok legfeljebb egy évig tartanak. Ha valami tartósabbat akarsz, döntened kell. Együtt akartok maradni akkor is, ha "nem szeretitek" egymást? Ha nem, akkor a legjobb, ha elbúcsúzunk, és elindulunk egy másik pillangókapcsolat után kutatni: gyönyörű, könnyű, de hosszú ideig tartó kapcsolat nélkül. Ha együtt szeretnél maradni, itt az ideje, hogy keményebben próbálkozz, és szilárd alapot építs a kapcsolatodnak.

Válogass a szerelembe

A szerelembe esni azok a hosszú szemek, kézfogás, virághordás, együtt ágyban töltött hosszú napok és szívdobbanás minden alkalommal, amikor látják egymást. A szerelem látszólag hétköznapibb, de tartósabb és sokkal-sokkal erősebb. A szerelemben nem csak apró ajándékokat hozol és "gondolok rád" üzeneteket küldesz. Akkor is vigyáztok egymásra, ha valamelyikőtök beteg, megegyeztek a lakás finanszírozásában, beszélnek az ég csillagairól, de a gázszámláról is. A másikról alkotott nézeted kissé megváltozik. És ez így van.

Építse ki a

Egy hosszú távú kapcsolatot. Már nem csak a másiknak élsz. Ezúttal a saját egyedi életedet osztod meg, és közösen építkezel. Beszélgess, érdeklődj, menj el randevúzni akár egyedül is. Semmi sem jön ingyen. Légy kedves magadhoz, és soha ne hagyd abba a próbálkozást, mert most kész vagy. A kapcsolat a szerelem időszaka után létezik. Vigyázz rá, és valószínűleg örökké megmarad.


Hasonló cikkek

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

A férfiak és a nők világa más, ezt már mindenki tudja. A kommunikációban a leggyakoribb félreértések azon alapulnak, hogy partnere egyáltalán nem érti Önt. Mutatjuk a legveszélyesebb kifejezéseket. A férfiak és a nők teljesen másképp értik őket.

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.