Van kapcsolat a szerelmi időszak után?

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni egy kapcsolatot?

A szerelem mindig véget ér

A legnehezebb felismerni, hogy a szerelem mindig véget ér. A szakértők szerint hat hónaptól két évig tart. Tehát az első dolog, amit meg kell értened, hogy a szívdobogás, a gyomorban lévő pillangók, a mindenütt jelenlévő szívek és a hosszú órákon át egymás szemébe nézés időszaka sajnos időben korlátozott.

Folytatod?< /h2>

Valaki körülötte bizonyos büszkeséggel állítja magának, hogy csak a legnagyobb szerelmet keresi. Az Önök számára a kapcsolatok legfeljebb egy évig tartanak. Ha valami tartósabbat akarsz, döntened kell. Együtt akartok maradni akkor is, ha "nem szeretitek" egymást? Ha nem, akkor a legjobb, ha elbúcsúzunk, és elindulunk egy másik pillangókapcsolat után kutatni: gyönyörű, könnyű, de hosszú ideig tartó kapcsolat nélkül. Ha együtt szeretnél maradni, itt az ideje, hogy keményebben próbálkozz, és szilárd alapot építs a kapcsolatodnak.

Válogass a szerelembe

A szerelembe esni azok a hosszú szemek, kézfogás, virághordás, együtt ágyban töltött hosszú napok és szívdobbanás minden alkalommal, amikor látják egymást. A szerelem látszólag hétköznapibb, de tartósabb és sokkal-sokkal erősebb. A szerelemben nem csak apró ajándékokat hozol és "gondolok rád" üzeneteket küldesz. Akkor is vigyáztok egymásra, ha valamelyikőtök beteg, megegyeztek a lakás finanszírozásában, beszélnek az ég csillagairól, de a gázszámláról is. A másikról alkotott nézeted kissé megváltozik. És ez így van.

Építse ki a

Egy hosszú távú kapcsolatot. Már nem csak a másiknak élsz. Ezúttal a saját egyedi életedet osztod meg, és közösen építkezel. Beszélgess, érdeklődj, menj el randevúzni akár egyedül is. Semmi sem jön ingyen. Légy kedves magadhoz, és soha ne hagyd abba a próbálkozást, mert most kész vagy. A kapcsolat a szerelem időszaka után létezik. Vigyázz rá, és valószínűleg örökké megmarad.


Hasonló cikkek

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.