A munkahelyi romantika szabályai

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. A munkahelyi románcoknál azonban tartsa be ezeket a szabályokat.

Hagyja otthon a várost

Főleg ifjú házasokként szeretne folyamatosan érintkezni, és együtt tölteni az időt. De munkaidőben a munkahelyen vagy. Ezt szükséges felismerni. Módosítsa viselkedését ennek megfelelően. Mentse el az összes intim kifejezést szabadideje számára. Ennek az ebédidőre is vonatkoznia kell, mivel ez nem szakmai magatartás. Ezenkívül zavarba ejtheti a kollégákat, ami némileg rontja a munkamorált.

Tartsa titokban a magánéletét

Részletek a találkozókról, információk arról, hogyan boldogulsz szerelmed szüleivel , és főleg a szerelem ne ossza meg kapcsolatának részleteit más kollégáival. Ugyanaz a személy ül a szomszéd szobában, akinek a szerelmi kapcsolatairól beszél. Ez nem igazán ösztönzi a szakmai szellemet. Ráadásul egy bizonyos fokú komolyságot egyszerre vesz el kollégájától és kollégájától. Jobb, ha szerelmi kalandokat olyan barátokkal oldasz meg, akiknek semmi közük a munkádhoz.

Ne hozz haza munkát

Az előző ponthoz hasonlóan a munkát csak ott oldd meg, ahol az kell. Kollégával való viszony esetén még fontosabb a magánélet és a munka szigorú szétválasztása. Fontos a kapcsolatodban. Fizikailag és lelkileg is el kell hagynia a munkáját. Az otthoni munkastratégiák megbeszélése pedig igazságtalan a többi kollégával szemben.

Tartsa meg magának a magasabb fizetést

A pénz kérdése mindig kényes, még a kollégák körében is. Ezért, ha semmilyen módon nem tervezi a kapcsolatának fejlesztését, jobb, ha nem titkolózik túl sokat fizetésével, jutalmával vagy egyéb juttatásaival kapcsolatban. Előfordulhat, hogy az értékelései közötti különbség nagyobb, mint gondolná, és ha hirtelen nem ér véget a románc, akkor ezt az információt felhasználhatja ön ellen.


Hasonló cikkek

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik azok?

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.