A munkahelyi romantika szabályai

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. A munkahelyi románcoknál azonban tartsa be ezeket a szabályokat.

Hagyja otthon a várost

Főleg ifjú házasokként szeretne folyamatosan érintkezni, és együtt tölteni az időt. De munkaidőben a munkahelyen vagy. Ezt szükséges felismerni. Módosítsa viselkedését ennek megfelelően. Mentse el az összes intim kifejezést szabadideje számára. Ennek az ebédidőre is vonatkoznia kell, mivel ez nem szakmai magatartás. Ezenkívül zavarba ejtheti a kollégákat, ami némileg rontja a munkamorált.

Tartsa titokban a magánéletét

Részletek a találkozókról, információk arról, hogyan boldogulsz szerelmed szüleivel , és főleg a szerelem ne ossza meg kapcsolatának részleteit más kollégáival. Ugyanaz a személy ül a szomszéd szobában, akinek a szerelmi kapcsolatairól beszél. Ez nem igazán ösztönzi a szakmai szellemet. Ráadásul egy bizonyos fokú komolyságot egyszerre vesz el kollégájától és kollégájától. Jobb, ha szerelmi kalandokat olyan barátokkal oldasz meg, akiknek semmi közük a munkádhoz.

Ne hozz haza munkát

Az előző ponthoz hasonlóan a munkát csak ott oldd meg, ahol az kell. Kollégával való viszony esetén még fontosabb a magánélet és a munka szigorú szétválasztása. Fontos a kapcsolatodban. Fizikailag és lelkileg is el kell hagynia a munkáját. Az otthoni munkastratégiák megbeszélése pedig igazságtalan a többi kollégával szemben.

Tartsa meg magának a magasabb fizetést

A pénz kérdése mindig kényes, még a kollégák körében is. Ezért, ha semmilyen módon nem tervezi a kapcsolatának fejlesztését, jobb, ha nem titkolózik túl sokat fizetésével, jutalmával vagy egyéb juttatásaival kapcsolatban. Előfordulhat, hogy az értékelései közötti különbség nagyobb, mint gondolná, és ha hirtelen nem ér véget a románc, akkor ezt az információt felhasználhatja ön ellen.


Hasonló cikkek

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.