A férfiak imádni fognak téged

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Hatás az érzelmeire

A kinézet az első dolog, ami megakad az emberben, és ha kedves vagy, tud főzni és megvarrni. lyukas zokni, szeretni fog. Nagyjából így hangzik a többségi tanács. De az ember is érzelmekkel teli lény. Egy meleg vacsorával és a serpenyő szélességével csak logikai szinten varázsolhatod el. De ha lenyűgözöd az érzelmeit, emlékezni fog rád. Mindig emlékszik rád hasonló alkalmakkor. Használd nőies fegyvereidet, és éreztesd vele valamit.

Vedd pozitívan az életet

Néha mindenki sír, de senki sem szereti az örökkévaló szegény nőket. Vegye az életet humorral. Valami elromlott? válik. Vedd nyugodtan. Legközelebb menni fog. Elkezdett esni az eső, és nincs esernyőd? Vegye le cipőjét, és élvezze a frissítő zuhanyt. Mindenki jól fogja magát érezni veled, mert veled egyetlen katasztrófa sem akkora, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Meglátod, hogy partnered milyen örömmel tér vissza hozzád. Jól lesz veled!

Fekess be egyformán a kapcsolatokba

Ahogy a férfiak vadászok, a nők is gondozók. Ám a legtöbben előbb-utóbb belesimulnak, hogy oly módon törődjenek emberükkel, ami nem helyes. Mindig van rá idejük, mindig hízelegnek neki. Szóval ne csináld ezt! A férfiak hamar megunják a túlzott törődést. Ráadásul a férfiak hamar megszokják, és természetesnek veszik. Győződjön meg arról, hogy a kapcsolatba való befektetése megegyezik az övével. Soha ne légy túl biztos a szerelmében. Mindkettőtöknek állandóan vigyáznia kell.

Elbűvölje a barátait

Nem kell sörrel a kezében lelkesen futballozni velük. Bájolja őket, mint egy jó barátot, de még mindig úgy, mint egy nőt. Érezd jól magad velük, viccelődj, menj el egy repülőgépbemutatóra. Amikor egy férfinak nem kell döntenie a barátnője és a barátai között, boldog, mint a bolha.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.