A férfiak imádni fognak téged

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Hatás az érzelmeire

A kinézet az első dolog, ami megakad az emberben, és ha kedves vagy, tud főzni és megvarrni. lyukas zokni, szeretni fog. Nagyjából így hangzik a többségi tanács. De az ember is érzelmekkel teli lény. Egy meleg vacsorával és a serpenyő szélességével csak logikai szinten varázsolhatod el. De ha lenyűgözöd az érzelmeit, emlékezni fog rád. Mindig emlékszik rád hasonló alkalmakkor. Használd nőies fegyvereidet, és éreztesd vele valamit.

Vedd pozitívan az életet

Néha mindenki sír, de senki sem szereti az örökkévaló szegény nőket. Vegye az életet humorral. Valami elromlott? válik. Vedd nyugodtan. Legközelebb menni fog. Elkezdett esni az eső, és nincs esernyőd? Vegye le cipőjét, és élvezze a frissítő zuhanyt. Mindenki jól fogja magát érezni veled, mert veled egyetlen katasztrófa sem akkora, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Meglátod, hogy partnered milyen örömmel tér vissza hozzád. Jól lesz veled!

Fekess be egyformán a kapcsolatokba

Ahogy a férfiak vadászok, a nők is gondozók. Ám a legtöbben előbb-utóbb belesimulnak, hogy oly módon törődjenek emberükkel, ami nem helyes. Mindig van rá idejük, mindig hízelegnek neki. Szóval ne csináld ezt! A férfiak hamar megunják a túlzott törődést. Ráadásul a férfiak hamar megszokják, és természetesnek veszik. Győződjön meg arról, hogy a kapcsolatba való befektetése megegyezik az övével. Soha ne légy túl biztos a szerelmében. Mindkettőtöknek állandóan vigyáznia kell.

Elbűvölje a barátait

Nem kell sörrel a kezében lelkesen futballozni velük. Bájolja őket, mint egy jó barátot, de még mindig úgy, mint egy nőt. Érezd jól magad velük, viccelődj, menj el egy repülőgépbemutatóra. Amikor egy férfinak nem kell döntenie a barátnője és a barátai között, boldog, mint a bolha.


Hasonló cikkek

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.