Növelje kapcsolatát

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

1. Legyen rutinja és kitartása

A munkában, sőt még korábban is az iskolában, mindig különböző emberekkel találkozik azonos feltételek mellett. Az ismeretlen személlyel való kávézás már a megszokott keretektől való eltérés. Ez már önmagában is idegessé tehet néhány embert. Ha szeretsz valakit, alkoss rituálékat. Mindig hívd fel őt szombaton, találkozz valamelyikőtök ismerős közegében, mindig viselj vagy hordj valami pirosat. Találj ki bármilyen rituálét, amely megnyugtat. A másiknak nem is kell tudnia róla. De a tudatalatti elme keresi a rituálékat, és nagyon szívesen fenntartja azokat.

2. Légy nyitott

A szüleink vagy maga az élet tanított minket arra, hogy megnyílni valaki felé rossz. Mi a helyzet az érzések megosztásával? Ez nem hordott. Ugyanakkor ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk egy másik emberi lénnyel, meg kell nyitnunk magunkat előtte. Gyűjtsd össze a bátorságod, hogy belülről ossz meg valamit. Kezdje például egy olyan filmmel, amelyik tetszik, bár a legtöbben elítélik. Dolgozz fel egy intimitás felé, ahol gyakorlatilag bármit elmondhatsz egymásnak félelem nélkül. Ossza meg félelmeit, kívánságait, véleményét.

3. Figyelj

A másik ember felé nyitni egy dolog. De az intimitásnak mindkét irányban kell mennie. Fedezd fel egymás világát, áss mélyebbre. Ne hasonlítsd össze. Beszéljétek meg, ne ítéljetek. Kérjen részleteket, adjon teret társának, hogy kifejezze magát és meghallgassa. Azzal, hogy megosztod egymással a belső világodat, egymásra hangolódsz, és a legkisebb gondotok sem lesz a párként való közös működéssel. Nem csak, hogy jobban fogjátok tisztelni egymást, és keresni fogjátok egymás társaságát.

4. Oszd meg a terveid

Sokkal inkább az a természeted, hogy elragadsz, és a másikra bízod a döntéshozatalt? Egy darabig még kellemes is lehet, de végül a "vezér" belefárad. Tervezhet is. Nézz szembe az elutasítástól való félelemmel. Ha kedvencének nem tetszik a dizájnja, változtasson rajta egy kicsit. Légy kreatív. De mindenekelőtt ne ragadj bele abba a hozzáállásba, hogy csak egy ember jön ki mindenre, te pedig hagyod magad vonszolni. Még akkor is, ha nem akarod rákényszeríteni magad.


Hasonló cikkek

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

A keveredés egyszerűen azt jelenti, hogy hivatalosan egyedülálló vagy, de egyedül élsz. Hasonló az élet, mint a szinglik, azzal a különbséggel, hogy az egyedülállók nem is gondolnak a házasságra. Szereted a párodat, és meg akarsz házasodni, de félsz a hagyományos otthoni élet gondolatától? Csak egy taposott lányra vagy a munkában kimerült srácra gondolsz? Akkor próbálj meg elegyedni!

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.