Növelje kapcsolatát

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

1. Legyen rutinja és kitartása

A munkában, sőt még korábban is az iskolában, mindig különböző emberekkel találkozik azonos feltételek mellett. Az ismeretlen személlyel való kávézás már a megszokott keretektől való eltérés. Ez már önmagában is idegessé tehet néhány embert. Ha szeretsz valakit, alkoss rituálékat. Mindig hívd fel őt szombaton, találkozz valamelyikőtök ismerős közegében, mindig viselj vagy hordj valami pirosat. Találj ki bármilyen rituálét, amely megnyugtat. A másiknak nem is kell tudnia róla. De a tudatalatti elme keresi a rituálékat, és nagyon szívesen fenntartja azokat.

2. Légy nyitott

A szüleink vagy maga az élet tanított minket arra, hogy megnyílni valaki felé rossz. Mi a helyzet az érzések megosztásával? Ez nem hordott. Ugyanakkor ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk egy másik emberi lénnyel, meg kell nyitnunk magunkat előtte. Gyűjtsd össze a bátorságod, hogy belülről ossz meg valamit. Kezdje például egy olyan filmmel, amelyik tetszik, bár a legtöbben elítélik. Dolgozz fel egy intimitás felé, ahol gyakorlatilag bármit elmondhatsz egymásnak félelem nélkül. Ossza meg félelmeit, kívánságait, véleményét.

3. Figyelj

A másik ember felé nyitni egy dolog. De az intimitásnak mindkét irányban kell mennie. Fedezd fel egymás világát, áss mélyebbre. Ne hasonlítsd össze. Beszéljétek meg, ne ítéljetek. Kérjen részleteket, adjon teret társának, hogy kifejezze magát és meghallgassa. Azzal, hogy megosztod egymással a belső világodat, egymásra hangolódsz, és a legkisebb gondotok sem lesz a párként való közös működéssel. Nem csak, hogy jobban fogjátok tisztelni egymást, és keresni fogjátok egymás társaságát.

4. Oszd meg a terveid

Sokkal inkább az a természeted, hogy elragadsz, és a másikra bízod a döntéshozatalt? Egy darabig még kellemes is lehet, de végül a "vezér" belefárad. Tervezhet is. Nézz szembe az elutasítástól való félelemmel. Ha kedvencének nem tetszik a dizájnja, változtasson rajta egy kicsit. Légy kreatív. De mindenekelőtt ne ragadj bele abba a hozzáállásba, hogy csak egy ember jön ki mindenre, te pedig hagyod magad vonszolni. Még akkor is, ha nem akarod rákényszeríteni magad.


Hasonló cikkek

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak. Ezt mind tudjuk. Szerencsére már semmi sem lep meg minket. Olyan régóta foglalkozunk az ellenkező nem bolygójával, hogy sikerült megtanulnunk nyelvük alapjait. De a nőknek megvan az a titkos képességük, hogy néha egy kicsit megnehezítik a nyelvi akadályokat. Az urak ezután tanácstalanok maradnak. Érdekel, melyek a leggyakoribb fordítási hibák?

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.