A férjed tud a barátodról?

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Ártatlan barátság vagy újonnan érkezett szerelem?

Minden észrevétlenül kezdődik. Találkoztál egy férfival, akivel időnként csevegsz. Rövid idő elteltével rá fog jönni, hogy az interneten keresztüli kommunikáció valóban gyerekjáték. Elfogad egy meghívást egy kávéra, vagy egyszerűen meghívja őt egy kávéra. A személyes beszélgetések hamarosan intim dolgokra fajulnak. Hirtelen rájössz, hogy a barátod többet tud rólad, mint a férjed. Talán ebben a pillanatban a lelkiismerete elkezd nehezedni. A probléma az, hogy az agy könnyen "becsapható" ebben a helyzetben. Ha még nem volt viszonya a barátjával, könnyen kiállhat a lelkiismerete ellen, és eloszlathat minden kétséget, hogy valamit rosszul csinál.

Sajnos amit csinálsz, az tényleg rossz. Nézz az igazság szemébe. Mennyi annak a valószínűsége, hogy a barátoddal való kapcsolatod nem fog tovább fejlődni? Szinte egyik sem! Ha jól érzed magad vele, egyre gyakrabban keresed a társaságát. Megbízod neki a házassági problémáidat stb. Ebben az esetben valószínűleg nem lesz elég erőd a bimbózó szerelem elleni küzdelemhez.

A legtöbb nőt olyan barátok vonzzák, akik lenyűgözik őket személyiségükkel. A hölgyek nem annyira a külsőre, hanem sokkal inkább a szimpatikusságra és a karakterre gondolnak. Ebben az (eddig) baráti szakaszban nem fog hiányozni a barátja felé irányuló testi vonzalom. Kétségtelen, hogy a végén nem fogsz tudni ellenállni a hűtlenségnek. Ha nem akarod veszélyeztetni a házasságodat, állítsd le a barátságod fejlődését, amíg még van időd!

A férfiak nem hülyék!

Gondolkodtál már azon, hogy a férjed tud-e arról, hogy szerelmes vagy a barátodba? Gondolod, hogy nem látja, hogy mosolyogsz, amikor üzensz neki? Vagy hogy alig várod, hogy meglátogasd? Férfija érezni fogja, hogy kezd meglazulni az erős kötelék kettőtök között. Szomorúvá és rosszkedvűvé fogja tenni. Valószínűleg még a gyakori vitákat sem fogja elkerülni. A házasságod lassan kezd szétesni. Lehetséges, hogy szerelmes leszel egy barátodba, és minden szerelem végleg eltűnik a házasságodból.

Mi a teendő, ha a házasság kezd tönkremenni?

Először is gondold át. arról, hogy ki a prioritásod. Akár az embered, akár a barátod. Ha férjet választasz, mondd el neki nyíltan a helyzetet. Tedd világossá neki, hogy nem voltál elégedett a partnerséggel, és ezért találtál egy barátot, aki kompenzálta a hiányosságait. Nyugtasd meg férjedet, hogy nem voltál hűtlen hozzá.

Ne feledje, hogy korlátoznia kell a kapcsolatot a barátjával. Nem lesz könnyű dolgod, de szükséges a boldog házaséleted rovására. A férfi valószínűleg mérges lesz rád. De ha be tudod bizonyítani, hogy akit igazán szeretsz, az ő, akkor megbocsát neked. A kölcsönös bizalom fokozatosan újra megkeményedik, és tanulni fog a hibáiból.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy nőként ne lógjon a barátaival. Csupán arról van szó, hogy megbizonyosodj arról, hogy a férfiakkal való összes kapcsolatod tisztán baráti jellegű, és ne induljanak el újra rossz irányba.


Hasonló cikkek

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Egyrészt a férjeddel élsz, másrészt van egy szeretőd. Egyáltalán lehetséges, hogy mindkét férfi iránt érzelmeket táplálsz? Mi a teendő, ha úgy érzi, mindketten szeretitek egymást? Melyiket válassza?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.