Boldog házasság idegenek szemével

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Tehát mi az alapja a boldog házasság sikerének külföldön?

Franciaország flörtöl

A romantikus franciák még másokkal is flörtölnek! A franciák szerint már csak a flörtölés is segít. Ettől sokkal magabiztosabbnak és kívánatosabbnak fogod érezni magad. Ugyanakkor megcsiklandozza a másik félét is. Hirtelen szüntelen érdeklődést fog látni irántad, mint nő vagy nagyszerű férfi. És egyúttal egy rágcsáló "féreg" is megnyilvánul a szerelmedben, hogy nem teljesen biztosak az "övéikben". Javasoljuk azonban, hogy ezt a tanácsot csak előzetes egyeztetés után gyakorolja. Hiszen nálunk még a flörtölés is hűtlenségnek számít.

Spanyolország a szenvedélyre fogad

A szenvedélyes spanyolok valamelyest megerősítették a cseh mondást az olasz háztartásról. Úgy tűnik, ez a helyzet a legtöbb déli államban. A problémákat nem szabad önmagukban elfojtani. Beszélni kell róluk és meg kell oldani. Még ha ez néha vitatkozásba is vezet, legalább nem lesz megoldatlan probléma köztetek, mint buktató a közös úton.

Az USA-t kölcsönös érzések vezérlik

Ossza meg érzéseit. Az amerikaiak nagyon érzelmes emberek. Gyakran az első benyomást keltik, és természetesen nem titkolják, amit gondolnak. Ezért nem meglepő, hogy engednek érzelmeiknek. Az amerikaiak leggyakrabban azt hangsúlyozták, hogy a házastársak semmit sem titkolhatnak el egymástól. Nem csak egymás közötti szerelem. De például csalódás, harag, vagy ha valami nem tetszik.

Dánia nyíltan beszél a szexről

Észak-Európa többnyire ismeretlen számunkra. A dánokat csak detektívtörténetek szerzőjeként ismerjük. Dánia, mint Astrid Lindgren szülőhelye. Meglepődtünk, hogy a dánok mennyire nyitottak a szexre és a meztelenségre. Nem szégyellik a testüket, és még viszonylag fiatal gyerekekkel is nyíltan beszélnek a szexualitásról. Ugyanezt a megközelítést ajánlják pároknak/házastársaknak. Beszélj arról, hogy mit szeretnél az ágyban. Mondd el, mit szeretsz/nem szeretsz. Ne félj nemet mondani a szerelemre, amikor nincs kedve hozzá. Semmi sem tabu.


Hasonló cikkek

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.