Boldog házasság idegenek szemével

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Tehát mi az alapja a boldog házasság sikerének külföldön?

Franciaország flörtöl

A romantikus franciák még másokkal is flörtölnek! A franciák szerint már csak a flörtölés is segít. Ettől sokkal magabiztosabbnak és kívánatosabbnak fogod érezni magad. Ugyanakkor megcsiklandozza a másik félét is. Hirtelen szüntelen érdeklődést fog látni irántad, mint nő vagy nagyszerű férfi. És egyúttal egy rágcsáló "féreg" is megnyilvánul a szerelmedben, hogy nem teljesen biztosak az "övéikben". Javasoljuk azonban, hogy ezt a tanácsot csak előzetes egyeztetés után gyakorolja. Hiszen nálunk még a flörtölés is hűtlenségnek számít.

Spanyolország a szenvedélyre fogad

A szenvedélyes spanyolok valamelyest megerősítették a cseh mondást az olasz háztartásról. Úgy tűnik, ez a helyzet a legtöbb déli államban. A problémákat nem szabad önmagukban elfojtani. Beszélni kell róluk és meg kell oldani. Még ha ez néha vitatkozásba is vezet, legalább nem lesz megoldatlan probléma köztetek, mint buktató a közös úton.

Az USA-t kölcsönös érzések vezérlik

Ossza meg érzéseit. Az amerikaiak nagyon érzelmes emberek. Gyakran az első benyomást keltik, és természetesen nem titkolják, amit gondolnak. Ezért nem meglepő, hogy engednek érzelmeiknek. Az amerikaiak leggyakrabban azt hangsúlyozták, hogy a házastársak semmit sem titkolhatnak el egymástól. Nem csak egymás közötti szerelem. De például csalódás, harag, vagy ha valami nem tetszik.

Dánia nyíltan beszél a szexről

Észak-Európa többnyire ismeretlen számunkra. A dánokat csak detektívtörténetek szerzőjeként ismerjük. Dánia, mint Astrid Lindgren szülőhelye. Meglepődtünk, hogy a dánok mennyire nyitottak a szexre és a meztelenségre. Nem szégyellik a testüket, és még viszonylag fiatal gyerekekkel is nyíltan beszélnek a szexualitásról. Ugyanezt a megközelítést ajánlják pároknak/házastársaknak. Beszélj arról, hogy mit szeretnél az ágyban. Mondd el, mit szeretsz/nem szeretsz. Ne félj nemet mondani a szerelemre, amikor nincs kedve hozzá. Semmi sem tabu.


Hasonló cikkek

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Valószínűleg minden pár az első randevúval foglalkozik a legtöbbet. Mit vegyek fel, mit fogunk csinálni, hol ülünk, miről fogunk beszélgetni? Minden második randevú ilyenkor egy kicsit méltánytalanul elhanyagolt. Mintha kevésbé lenne fontos, mint az első! De ne felejtsd el, hogy az első randevún benyomást keltesz, kapcsolatot építesz másokra! Kifogyott az ötletekből? Tekintse meg tippjeinket, hogyan töltsön le egy felejthetetlen randevút!

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.