Boldog házasság idegenek szemével

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Tehát mi az alapja a boldog házasság sikerének külföldön?

Franciaország flörtöl

A romantikus franciák még másokkal is flörtölnek! A franciák szerint már csak a flörtölés is segít. Ettől sokkal magabiztosabbnak és kívánatosabbnak fogod érezni magad. Ugyanakkor megcsiklandozza a másik félét is. Hirtelen szüntelen érdeklődést fog látni irántad, mint nő vagy nagyszerű férfi. És egyúttal egy rágcsáló "féreg" is megnyilvánul a szerelmedben, hogy nem teljesen biztosak az "övéikben". Javasoljuk azonban, hogy ezt a tanácsot csak előzetes egyeztetés után gyakorolja. Hiszen nálunk még a flörtölés is hűtlenségnek számít.

Spanyolország a szenvedélyre fogad

A szenvedélyes spanyolok valamelyest megerősítették a cseh mondást az olasz háztartásról. Úgy tűnik, ez a helyzet a legtöbb déli államban. A problémákat nem szabad önmagukban elfojtani. Beszélni kell róluk és meg kell oldani. Még ha ez néha vitatkozásba is vezet, legalább nem lesz megoldatlan probléma köztetek, mint buktató a közös úton.

Az USA-t kölcsönös érzések vezérlik

Ossza meg érzéseit. Az amerikaiak nagyon érzelmes emberek. Gyakran az első benyomást keltik, és természetesen nem titkolják, amit gondolnak. Ezért nem meglepő, hogy engednek érzelmeiknek. Az amerikaiak leggyakrabban azt hangsúlyozták, hogy a házastársak semmit sem titkolhatnak el egymástól. Nem csak egymás közötti szerelem. De például csalódás, harag, vagy ha valami nem tetszik.

Dánia nyíltan beszél a szexről

Észak-Európa többnyire ismeretlen számunkra. A dánokat csak detektívtörténetek szerzőjeként ismerjük. Dánia, mint Astrid Lindgren szülőhelye. Meglepődtünk, hogy a dánok mennyire nyitottak a szexre és a meztelenségre. Nem szégyellik a testüket, és még viszonylag fiatal gyerekekkel is nyíltan beszélnek a szexualitásról. Ugyanezt a megközelítést ajánlják pároknak/házastársaknak. Beszélj arról, hogy mit szeretnél az ágyban. Mondd el, mit szeretsz/nem szeretsz. Ne félj nemet mondani a szerelemre, amikor nincs kedve hozzá. Semmi sem tabu.


Hasonló cikkek

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.