Szerezd meg, amit akarsz!

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk Önnek, hogyan mondja ki, amit szeretne.

1. Bízzon a papírban

Ha akar valamit, világosan ki kell mondania. De ha maga nem biztos a konkrét kívánságaiban, még egy 100%-ban készséges partner sem fog segíteni. Először írj le mindent papírra. Már maga az írás is arra kényszerít, hogy rendszerezze a gondolatait, hogy le lehessen írni. A megoldás akkor sokkal könnyebb lesz. Utána pedig jó lesz, ha kimondod hangosan, hogy mit szeretnél.

2. Ne várjon

Még mindig halogatja? Nem akarsz egocentrikus lenni, vagy a félelmed tart vissza? De a sarokban való várakozás senkit sem vitt oda, ahol lenni akart. A legjobb, ha felkelsz és indulsz. Ha elkezdesz mozogni, nehezebb megállítani. Ne találd ki a társad reakcióit. Hajlamos vagy a legrosszabbat elképzelni, és gyakran tévedsz. Ne gondolkodj, hanem cselekedj.

3. Légy udvarias

Ha bármit kérsz, általában idegessé tesz. De ha megpróbálod a lehető leggyorsabban kiverni a fejedből, gyakran agresszívvé válik. Azonnal a legerősebb érveidet is felhasználod, kérésedet parancsként közlöd a pároddal, és egy olyan egyszerű dolgot is elfelejtesz, mint a kérdezés. Tartsa meg udvariasságát. És cserélje ki az „akarom” szót „szeretném”.

4. Konkrétan fejezze ki magát

Ha papírra írja, világosan tudja, mit akar. Ha problémái vannak az önkifejezéssel, írja le kérésének durva vázlatát és kulcsszavait, amelyeket ne felejtsen el használni. Mások nem olvasnak a gondolataidban, szóval tisztázd, mit szeretnél. Cserélje ki a „Szerintem már nem sok időt töltünk együtt” kifejezést egy konkrét javaslattal. „Szeretném, ha több időt töltenénk együtt. Menjünk együtt egy hétvégére? / Gyere velem szombaton moziba.”


Hasonló cikkek

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik azok?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.