Szerezd meg, amit akarsz!

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk Önnek, hogyan mondja ki, amit szeretne.

1. Bízzon a papírban

Ha akar valamit, világosan ki kell mondania. De ha maga nem biztos a konkrét kívánságaiban, még egy 100%-ban készséges partner sem fog segíteni. Először írj le mindent papírra. Már maga az írás is arra kényszerít, hogy rendszerezze a gondolatait, hogy le lehessen írni. A megoldás akkor sokkal könnyebb lesz. Utána pedig jó lesz, ha kimondod hangosan, hogy mit szeretnél.

2. Ne várjon

Még mindig halogatja? Nem akarsz egocentrikus lenni, vagy a félelmed tart vissza? De a sarokban való várakozás senkit sem vitt oda, ahol lenni akart. A legjobb, ha felkelsz és indulsz. Ha elkezdesz mozogni, nehezebb megállítani. Ne találd ki a társad reakcióit. Hajlamos vagy a legrosszabbat elképzelni, és gyakran tévedsz. Ne gondolkodj, hanem cselekedj.

3. Légy udvarias

Ha bármit kérsz, általában idegessé tesz. De ha megpróbálod a lehető leggyorsabban kiverni a fejedből, gyakran agresszívvé válik. Azonnal a legerősebb érveidet is felhasználod, kérésedet parancsként közlöd a pároddal, és egy olyan egyszerű dolgot is elfelejtesz, mint a kérdezés. Tartsa meg udvariasságát. És cserélje ki az „akarom” szót „szeretném”.

4. Konkrétan fejezze ki magát

Ha papírra írja, világosan tudja, mit akar. Ha problémái vannak az önkifejezéssel, írja le kérésének durva vázlatát és kulcsszavait, amelyeket ne felejtsen el használni. Mások nem olvasnak a gondolataidban, szóval tisztázd, mit szeretnél. Cserélje ki a „Szerintem már nem sok időt töltünk együtt” kifejezést egy konkrét javaslattal. „Szeretném, ha több időt töltenénk együtt. Menjünk együtt egy hétvégére? / Gyere velem szombaton moziba.”


Hasonló cikkek

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.