Tippek az egyenlő partnerséghez

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek közötti kapcsolatokban mindig van hova fejlődni.

Légy önmagad

Először is az a legfontosabb, hogy önmagad maradj. Nem csak a kapcsolat elején, hanem a jövőben is. Ha egy kapcsolat elején kiadja magát valakinek, aki egyáltalán nem vagy, a párod miatt másképp fogsz öltözni, mint ahogy szoktad, más zenét fogsz hallgatni, mint amit szeretsz, abbahagyod a lógást. a barátaiddal, különben abbahagyod azt, amit élvezel, csak azért, mert a partnered nem akarja, egy nap megbánod. Ha a párod azért szeret bele, mert megpróbálsz lenni, akkor meglehetősen kihívásokkal teli életed lesz. Ahhoz, hogy a kapcsolatod tartós legyen, életed során újra fel kell találnod magad. És ezt nem akarod, ugye? Mindig légy önmagad. Ha a partnered olyannak szeret téged, amilyen vagy, akkor a kapcsolatodnak esélye lesz a sikerre.

Vigyázz, hogy legyenek saját személyes érdeklődéseid, saját terveid, és ne csak a partnered időbeosztása szerint tölts időt, hanem az elképzeléseid szerint is. Foglalkozz hobbiddal, lógj a barátaiddal. Ne csak azt csinálja, amit a partnere szeret. Menjetek el közös nyaralásra, de külön nyaralásra is. Rá fogsz jönni, hogy ha adsz magadnak egy kis teret, akkor értékesebb leszel, szeretni fogod magad, nyugodtabb leszel, és a kapcsolatod sokkal jobban fog működni, mintha egész életedben alárendeltél volna valakinek .

Mindig legyen egyenrangú partnerek kapcsolata

Ha egyikőtök a sértett, folyamatosan kritizált partner szerepében él, a másik pedig a felsőbbrendű, örökké elégedetlen és parancsoló partner szerepében , látni fogja, hogy kapcsolata nem fog sokáig tartani. Ideális, ha mindkettőtöknek ugyanazok a jogai és ugyanazok a kötelezettségei. Senkinek ne legyen egy kapcsolatban többet, valakinek kevesebbet. Egyenlőnek kell lenned. Elképzelhető, hogy valaki egy területen, a másik a másikon fog jeleskedni. A lényeg az, hogy kiegészítsétek egymást, mindkettőtöknek joga van saját véleményt nyilvánítani, és tisztelje egymást. Mindkét partnernek rendelkeznie kell ezzel a joggal, nem csak az egyikükkel.

Mindkettőtöket adj és veszel

Egy partnerkapcsolatban fontos, hogy egyformán adj és kapj. Nem jó, ha az egyik partner állandóan semmit sem ad és nem kap, a másik pedig csak veszi, és nem is adja azt az érzést a partnerének, hogy tetszik neki. Az élet egy ilyen kapcsolatban nagyon nehéz az egyik partner számára. Aki mindig kap, legyen szó szerelemről, törődésről, érzésekről, ajándékokról, bármiről, az hamar megszokja fokozott figyelmedet, és akár hiszed, akár nem, hamar visszaélni kezd az ilyen helyzetekkel. Akinek nem származik haszna a kapcsolatból, annak előbb-utóbb az a benyomása támadhat, hogy haszontalan a kapcsolatban, mivel a partner nem mutat érdeklődést iránta.

Az életegyensúly megőrzése

< p>Az elégedett partner élete nem csak a szereteten alapul. Ha párkapcsolatban vagy házasságban szeretnél boldog életet élni, akkor fontos, hogy életed más területein is boldog légy. A párkapcsolati elégedettséget befolyásolja a családdal, a barátaival fenntartott kapcsolatok is, hogy vannak-e saját érdeklődési köreid, milyen az anyagi helyzeted, vagy hogyan érzel a munkáddal kapcsolatban. Tehát szentelje magát az élet összes fent említett területének. Látni fogja, hogy ha a legtöbbjükkel elégedett, akkor elégedetten fog élni, felesleges stressz és problémák nélkül.


Hasonló cikkek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Tudta, hogy az elvált családokból származó gyerekeknek is feleannyi az esélye, hogy elválnak? Igen? És mi van akkor, ha ez a veszély minden válással nő a családban? A gyermekkorodban körülötted lévő kapcsolati minták erősen befolyásolnak téged. Tudatosan kell azonosítania őket, hogy megszabaduljon tőlük. Közülük az 5 leggyakoribbat mutatjuk be!

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.