A házasság biztosan nem fog változni

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fog változást tapasztalni!

Nem fogsz észrevenni másokat

Ez szinte elavult hiedelem. De még mindig vannak párok, akik határozottan számítanak erre a dologra. Ha egyszer megházasodsz, a párod nem fog másokat keresni. Már nem kell, megvannak egymásnak! Ne légy naiv! Ez nem így működik. A kedvesed továbbra is ugyanaz a személy. A gyűrű semmilyen módon nem befolyásolja a látását. Nyugodtan nézegetheti a dögösöket és a dögösöket az utcán, a párja is ezt teszi. Amíg nem flörtölnek, vagy nem figyelnek rájuk jobban, mint rád, minden teljesen rendben van.

A kedvesed beleszeret az érdeklődési körödbe

Ugye nem szeretnél veled focizni még házasság előtt? Páros jógára sem kaptad? Házasságkötés után érdeklődésük csodával határos módon nem változik! Éppen ellenkezőleg, értékelje, hogy most mindenki úgy tervezheti a délutánt, ahogy akarja. Este kellemesen kipihenten, esetleg ágyjátékra vágyva találkoztok együtt. Nincs abban semmi baj, ha olyan érdeklődési körei vannak, amelyeket kedvence nem élvez! Annál jobban élvezheti a megosztott pillanatokat.

Szeretné, ha feladnák szenvedélyeiket

Sajnos ugyanaz a probléma, mint az előzővel. Most egyedül vagy, így most csak magadra fogsz koncentrálni. És mi lesz, ha jönnek a gyerekek? Nem lesz itt az ideje egyetlen hobbidnak sem. Nem, nem így! Természetesen fontos, hogy vigyázzunk a családra és egymásra. Mindkettőtöknek meg kell valósítania önmagát a családján kívül. Ellenkező esetben soha nem leszel igazán boldog. Tehát soha ne add fel szenvedélyeidet, és ne kérd a szeretődtől, hogy tegye ugyanezt. Kifizetődő lesz neked. Csak egy boldog szülő és egy boldog partner hozhat igazi boldogságot szeretteinek.

Csak önmagad leszel

Egyesek számára az esküvői harangok azt jelentik, hogy végre megszabadulnak a saját maguktól. kedvese bosszantó szülei, barátai és társai. Egyedül leszel, akkor miért lenne szüksége valaki másra, akivel együtt élhet? De biztosan nem akarsz neheztelni a körülötted lévő világra sem. Még azok a barátok sem, akik a szeretőd szerint rossz hatással vannak rád. Ne házasodjanak össze egymás barátaival, nemhogy rokonaival. Csak elidegenítenétek egymást. Az ember társas lény, és ez természetesen nem ér véget a házassággal.


Hasonló cikkek

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.