A házasság biztosan nem fog változni

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fog változást tapasztalni!

Nem fogsz észrevenni másokat

Ez szinte elavult hiedelem. De még mindig vannak párok, akik határozottan számítanak erre a dologra. Ha egyszer megházasodsz, a párod nem fog másokat keresni. Már nem kell, megvannak egymásnak! Ne légy naiv! Ez nem így működik. A kedvesed továbbra is ugyanaz a személy. A gyűrű semmilyen módon nem befolyásolja a látását. Nyugodtan nézegetheti a dögösöket és a dögösöket az utcán, a párja is ezt teszi. Amíg nem flörtölnek, vagy nem figyelnek rájuk jobban, mint rád, minden teljesen rendben van.

A kedvesed beleszeret az érdeklődési körödbe

Ugye nem szeretnél veled focizni még házasság előtt? Páros jógára sem kaptad? Házasságkötés után érdeklődésük csodával határos módon nem változik! Éppen ellenkezőleg, értékelje, hogy most mindenki úgy tervezheti a délutánt, ahogy akarja. Este kellemesen kipihenten, esetleg ágyjátékra vágyva találkoztok együtt. Nincs abban semmi baj, ha olyan érdeklődési körei vannak, amelyeket kedvence nem élvez! Annál jobban élvezheti a megosztott pillanatokat.

Szeretné, ha feladnák szenvedélyeiket

Sajnos ugyanaz a probléma, mint az előzővel. Most egyedül vagy, így most csak magadra fogsz koncentrálni. És mi lesz, ha jönnek a gyerekek? Nem lesz itt az ideje egyetlen hobbidnak sem. Nem, nem így! Természetesen fontos, hogy vigyázzunk a családra és egymásra. Mindkettőtöknek meg kell valósítania önmagát a családján kívül. Ellenkező esetben soha nem leszel igazán boldog. Tehát soha ne add fel szenvedélyeidet, és ne kérd a szeretődtől, hogy tegye ugyanezt. Kifizetődő lesz neked. Csak egy boldog szülő és egy boldog partner hozhat igazi boldogságot szeretteinek.

Csak önmagad leszel

Egyesek számára az esküvői harangok azt jelentik, hogy végre megszabadulnak a saját maguktól. kedvese bosszantó szülei, barátai és társai. Egyedül leszel, akkor miért lenne szüksége valaki másra, akivel együtt élhet? De biztosan nem akarsz neheztelni a körülötted lévő világra sem. Még azok a barátok sem, akik a szeretőd szerint rossz hatással vannak rád. Ne házasodjanak össze egymás barátaival, nemhogy rokonaival. Csak elidegenítenétek egymást. Az ember társas lény, és ez természetesen nem ér véget a házassággal.


Hasonló cikkek

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.