Honnan tudod, hogy nem vagytok megfelelőek egymásnak?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvass el figyelmesen négy jelet, amelyek azt mutatják, hogy nem vagy igazán jó pár.

Eltérő vélemények

Gyakran két különböző nézete van ugyanarról a dologról? Szóval sok mindenben nem értesz egyet. Még nem sokat foglalkoztok vele, mert még mindig szerelmesek vagytok egymásba. De amikor elmúlik az első rajongás, elkezdesz neheztelni, hogy bizonyos dolgokban annyira más vagy. Mindegyikőtök meg fogja győzni egymást az igazáról. Ez gyakori véleménycseréhez vezet, és később valószínűleg viták miatt a kapcsolata véget ér.

Eltérő napi ritmus

Munkához reggel korán kell kelni, késő délután hazajönni és este már eleged van mindenből? A párodnak nem kell ilyen korán kelnie, mert délutánja van. Így aztán jól alszik, és elmegy dolgozni. Este visszajön, és alig várja, hogy találkozzon. De te már majdnem alszol, amikor hazajön a munkából. Időbeli lehetőségei meglehetősen korlátozottak. Időt kell szánnotok egymásra, hogy a szerelem kivirágozzon közöttetek. A kapcsolatot folyamatosan építeni kell. Azok a párok, akik kevés időt töltenek együtt, általában előbb-utóbb szakítanak.

A családod elutasítja a párodat

Van, aki azt mondja, hogy a családnak nincs beleszólása a párválasztásba. Ez nem egészen igaz. Ha a legtöbb családtag nem szereti a párját, valószínűleg valami baj van a partnerével. Ugyanez a probléma akkor is felmerül, ha partnere nem hajlandó találkozni a családjával. Ha állandó kapcsolatban vagytok a családdal és szeretitek egymást, az a jó családi kapcsolataitok megromlását okozhatja. Hiszen a család az életed része, és nehéz lenne eldönteni, melyiket részesíted előnyben. Akár a szerelmére, akár a szüleire és rokonaira.

Mindegyikőtök másképp látja a közös jövőt

Három gyereket szeretne, a párja pedig karriert. Ön vidéken szeretne élni, párja pedig a nagyvárosban. Teljesen másképp képzelitek el a jövőt. Természetes, hogy azt gondolja, hogy partnere jövővel kapcsolatos nézetei megváltoznak? Ne számíts rá túl sokat. Ha fontos döntésekről van szó az életedben, nem fogsz egyetérteni egymással. Sok pár éppen emiatt szakít.


Hasonló cikkek

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.