Honnan tudod, hogy nem vagytok megfelelőek egymásnak?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvass el figyelmesen négy jelet, amelyek azt mutatják, hogy nem vagy igazán jó pár.

Eltérő vélemények

Gyakran két különböző nézete van ugyanarról a dologról? Szóval sok mindenben nem értesz egyet. Még nem sokat foglalkoztok vele, mert még mindig szerelmesek vagytok egymásba. De amikor elmúlik az első rajongás, elkezdesz neheztelni, hogy bizonyos dolgokban annyira más vagy. Mindegyikőtök meg fogja győzni egymást az igazáról. Ez gyakori véleménycseréhez vezet, és később valószínűleg viták miatt a kapcsolata véget ér.

Eltérő napi ritmus

Munkához reggel korán kell kelni, késő délután hazajönni és este már eleged van mindenből? A párodnak nem kell ilyen korán kelnie, mert délutánja van. Így aztán jól alszik, és elmegy dolgozni. Este visszajön, és alig várja, hogy találkozzon. De te már majdnem alszol, amikor hazajön a munkából. Időbeli lehetőségei meglehetősen korlátozottak. Időt kell szánnotok egymásra, hogy a szerelem kivirágozzon közöttetek. A kapcsolatot folyamatosan építeni kell. Azok a párok, akik kevés időt töltenek együtt, általában előbb-utóbb szakítanak.

A családod elutasítja a párodat

Van, aki azt mondja, hogy a családnak nincs beleszólása a párválasztásba. Ez nem egészen igaz. Ha a legtöbb családtag nem szereti a párját, valószínűleg valami baj van a partnerével. Ugyanez a probléma akkor is felmerül, ha partnere nem hajlandó találkozni a családjával. Ha állandó kapcsolatban vagytok a családdal és szeretitek egymást, az a jó családi kapcsolataitok megromlását okozhatja. Hiszen a család az életed része, és nehéz lenne eldönteni, melyiket részesíted előnyben. Akár a szerelmére, akár a szüleire és rokonaira.

Mindegyikőtök másképp látja a közös jövőt

Három gyereket szeretne, a párja pedig karriert. Ön vidéken szeretne élni, párja pedig a nagyvárosban. Teljesen másképp képzelitek el a jövőt. Természetes, hogy azt gondolja, hogy partnere jövővel kapcsolatos nézetei megváltoznak? Ne számíts rá túl sokat. Ha fontos döntésekről van szó az életedben, nem fogsz egyetérteni egymással. Sok pár éppen emiatt szakít.


Hasonló cikkek

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

A szerelem definíciója "a szeretet intenzív érzése". A pszichológusok szerint ez egy erős vágy egy másik személlyel való érzelmi kapcsolatra. A költők valami sokkal magasztosabbat mondanának. Mindannyiunk számára a szerelem mást jelent, és senki sem fog teljesen egyetérteni a másikkal. A veszély abban rejlik, hogy valaki egy gyönyörű szerelmi érzést megszállottsággal téveszt össze. Vagy a beteges féltékenység "szerelmét" mondják. Tudod, mit érzel most?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.