Honnan tudod, hogy nem vagytok megfelelőek egymásnak?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvass el figyelmesen négy jelet, amelyek azt mutatják, hogy nem vagy igazán jó pár.

Eltérő vélemények

Gyakran két különböző nézete van ugyanarról a dologról? Szóval sok mindenben nem értesz egyet. Még nem sokat foglalkoztok vele, mert még mindig szerelmesek vagytok egymásba. De amikor elmúlik az első rajongás, elkezdesz neheztelni, hogy bizonyos dolgokban annyira más vagy. Mindegyikőtök meg fogja győzni egymást az igazáról. Ez gyakori véleménycseréhez vezet, és később valószínűleg viták miatt a kapcsolata véget ér.

Eltérő napi ritmus

Munkához reggel korán kell kelni, késő délután hazajönni és este már eleged van mindenből? A párodnak nem kell ilyen korán kelnie, mert délutánja van. Így aztán jól alszik, és elmegy dolgozni. Este visszajön, és alig várja, hogy találkozzon. De te már majdnem alszol, amikor hazajön a munkából. Időbeli lehetőségei meglehetősen korlátozottak. Időt kell szánnotok egymásra, hogy a szerelem kivirágozzon közöttetek. A kapcsolatot folyamatosan építeni kell. Azok a párok, akik kevés időt töltenek együtt, általában előbb-utóbb szakítanak.

A családod elutasítja a párodat

Van, aki azt mondja, hogy a családnak nincs beleszólása a párválasztásba. Ez nem egészen igaz. Ha a legtöbb családtag nem szereti a párját, valószínűleg valami baj van a partnerével. Ugyanez a probléma akkor is felmerül, ha partnere nem hajlandó találkozni a családjával. Ha állandó kapcsolatban vagytok a családdal és szeretitek egymást, az a jó családi kapcsolataitok megromlását okozhatja. Hiszen a család az életed része, és nehéz lenne eldönteni, melyiket részesíted előnyben. Akár a szerelmére, akár a szüleire és rokonaira.

Mindegyikőtök másképp látja a közös jövőt

Három gyereket szeretne, a párja pedig karriert. Ön vidéken szeretne élni, párja pedig a nagyvárosban. Teljesen másképp képzelitek el a jövőt. Természetes, hogy azt gondolja, hogy partnere jövővel kapcsolatos nézetei megváltoznak? Ne számíts rá túl sokat. Ha fontos döntésekről van szó az életedben, nem fogsz egyetérteni egymással. Sok pár éppen emiatt szakít.


Hasonló cikkek

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Ön azok közé tartozik, akik állandóan féltékenyek a partnerükre? Zavar, ha a szerelmed egy nálad sokkal vonzóbb valaki körül forog? Akkor vigyázz, ne csinálj felesleges féltékenységi jeleneteket. Megtörténhet, hogy a párod elhagy miattuk, és csak a sírásra van szemed.

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.