A tökéletes kapcsolat az, amikor...

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

A tökéletes kapcsolat az, ha...

... tudod, hogy számíthatsz a partneredre

A megbízhatóság nagyon fontos kapcsolat. Ha tudod, hogy partnered mindig mögötted áll, és segít megoldani minden problémát, akkor biztosan jól fogsz aludni éjszaka. Próbálj meg mindig és mindenben magadra hagyatkozni. Ahogyan Ön vágyik partnere megbízhatóságára, ő is ezt kívánja. Tehát add át neki ugyanazt az érzést.

… úgy szereted a partneredet, ahogy van

Mindnyájunknak megvannak a hibái. Nem csak a párod, hanem te is. Ezért próbáld meg, hogy ne fojtsd meg a kapcsolatodat egy megemelt/emeletlen WC-ülőke, paszta és haj a mosogatón, vagy a földre dobott zokni miatt. Tanulj meg együtt élni ezekkel a rossz szokásokkal a párodban, és szeresd őt olyannak, amilyen. Egy kapcsolat a kompromisszumról szól, ezért mindkettőtöknek engednie kell. Csak rajtad múlik, hogy időnként "átharapod" ezeket az apróságokat, vagy feleslegesen veszekszel róluk, és ezzel azt kockáztatod, hogy kapcsolatod szakítással végződjön.

... megbízol a párodban.

Ha megbízol a partneredben, és tudod, hogy nem csalna meg, eggyel kevesebb aggódnod van. Egy párkapcsolatban bizonyos fokú szabadság is hozzátartozik a bizalomhoz. Ha bízol magadban, akkor nem okoz gondot, hogy elég teret adj partnerednek a saját érdekeinek és barátainak. Ha tudod, hogy szereted egymást, és semmi sem hiányzik a kapcsolatodból, akkor nem kell attól tartanod, hogy a párod elmegy valaki másért. Persze bármi megtörténhet. Teljesen felesleges azonban azon törődni, hogy a párod hol van, kivel van, mit csinál ott, mikor tér vissza. Gondolj arra, hogy mindkettőtöknek ugyanazok a lehetőségei vannak, és partnere ugyanazokat a problémákat tapasztalhatja, amikor elmész valakivel kávézni. Egy kapcsolatnak a bizalomra kell épülnie! Ne legyen kedve állandóan ellenőrizni a partnerét. Adj neki szabadságot. Látni fogod, hogy csak így élvezheted félelem nélkül a szeretetedet. Bízzon benne, hogy partnere szívesen visszatér hozzátok.

… szóban és szavak nélkül is megértitek egymást

Egy kapcsolatban fontos, hogy kommunikálni tudjatok egymással. És nem csak verbálisan, hanem non-verbálisan is. Nem csak arról kell beszélnie, amit átélt, hanem az érzéseiről is. Próbáljon megszabadulni minden kommunikációs akadálytól. Egy tökéletes kapcsolatban nyugodtan ki kell mondanod, ami eszedbe jut. Ez nem csak kellemes dolgokat jelent, hanem kellemetleneket is.

Ugyanígy értsétek meg egymást akkor is, amikor a csend uralkodik a háztartásában. Ne vedd őt rossznak. Élvezd. Üljetek le egymás mellé, öleljétek meg és élvezzétek egymás közelségét. Néha szavak sem kellenek ahhoz, hogy tudd, szereted egymást!


Hasonló cikkek

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Mindenki egy dologra vágyik. A tökéletes kapcsolat után. Olyan kapcsolat után, amely igazolni fogja az összes korábbi sikertelen kapcsolatot. Hogyan építsünk ki egy ilyen kapcsolatot? És melyek a boldog párkapcsolat legfontosabb tulajdonságai?

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.