A szerelem ezt nem tudja legyőzni

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy egy párkapcsolatban legyen?

Akarsz/nem akarsz gyereket

Valószínűleg sejted, mi a probléma. Egyikőtök nagy családot szeretne, a másikat szédül az egyetlen gyerek gondolata. Ne számítson arra, hogy ürügyet keres, hogy megtanulja szeretni a gyerekeket. Vagy még azt is, hogy a baba megszületésekor minden rendbe jön. Ez nem igazán így működik. A gyerekekkel kapcsolatos nézeteltérés egyértelműen jelzi, hogy a sors nem akarta, hogy kettesben legyenek.

Nagy különbségek a szex iránti ízlésben

Szerethetitek egymást éjjel-nappal, de akár szexet is egyszer egy alkalommal. hét túl soknak tűnik a kollégájának. Ha csak a szeretkezés gyakoriságában tértek el egymástól, akkor különböző technikákkal egyensúlyba hozhatjátok, sőt kiegészíthetitek egymást. De amint a legnagyobb rajongás alábbhagy, amikor a szexuális vágy rendkívül felkorbácsolódik, nagy különbségek kezdenek megmutatkozni a kapcsolatodban. A szenvedélyesebb egyikőtök frusztráltnak és kimerültnek érzi magát, míg a másik állandóan stresszes és kellemetlen nyomás alatt lesz. Csak rendezett szexuális hűtlenséggel lehet megoldani. És ehhez mindkét idegszálnak kell lennie. Ezt nagyon kevesen fogadják el.

Nem hajlandó mélyebben belenézni a dolgokba

Valószínűleg ez az egyetlen dolog, amiben a pár közül csak az egyik lehet hibás. A dolgok mélyebb megoldásának megtagadása már akkor kezdődik, amikor követed a „nem szeretek / nem szeretek vitatkozni” kifejezést, és így mindig távolodsz a probléma legkisebb jelétől is. Ez semmi, ami segít az életben. Két ember együttélése olykor nem nélkülözi a vitákat vagy legalábbis egy élesebb véleménycserét. Győzze le a vitáktól való idegenkedését, és tanuljon meg kommunikálni akkor is, ha egy kicsit sem tetszik a téma vagy partnere reakciója.

A közelség kimutatásának ellenkező nézete

Mindenki individualista. Valaki jól érzi magát egymáshoz bújva tévézés közben, valakinek szinte állandó ölelésre van szüksége, és valaki talán csak szeretkezéskor érinti meg a másikat. Ezek egyike sem rossz. De ha úgy jöttetek össze, hogy mindegyik az ellenkező póluson áll, akkor lehetetlen összerakni. Ugyanez a helyzet a szex utáni vágyakkal. Ha szereted a napi apró érintéseket, és kedvesed kerüli őket, elhanyagoltnak és boldogtalannak fogod érezni magad. Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kell, és ez egyikőtöknek sem fog megfelelni. És nem csak erről van szó – az érintés iránti igény a világról alkotott összképedhez is kapcsolódik. Hogyan észlelsz másokat, hogyan bánsz velük, hogyan magyarázod a viselkedésüket. Ha mindketten a pólus ellenkező oldalán vagytok, soha nem fogjátok teljesen megérteni egymást.


Hasonló cikkek

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.