A szerelem ezt nem tudja legyőzni

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy egy párkapcsolatban legyen?

Akarsz/nem akarsz gyereket

Valószínűleg sejted, mi a probléma. Egyikőtök nagy családot szeretne, a másikat szédül az egyetlen gyerek gondolata. Ne számítson arra, hogy ürügyet keres, hogy megtanulja szeretni a gyerekeket. Vagy még azt is, hogy a baba megszületésekor minden rendbe jön. Ez nem igazán így működik. A gyerekekkel kapcsolatos nézeteltérés egyértelműen jelzi, hogy a sors nem akarta, hogy kettesben legyenek.

Nagy különbségek a szex iránti ízlésben

Szerethetitek egymást éjjel-nappal, de akár szexet is egyszer egy alkalommal. hét túl soknak tűnik a kollégájának. Ha csak a szeretkezés gyakoriságában tértek el egymástól, akkor különböző technikákkal egyensúlyba hozhatjátok, sőt kiegészíthetitek egymást. De amint a legnagyobb rajongás alábbhagy, amikor a szexuális vágy rendkívül felkorbácsolódik, nagy különbségek kezdenek megmutatkozni a kapcsolatodban. A szenvedélyesebb egyikőtök frusztráltnak és kimerültnek érzi magát, míg a másik állandóan stresszes és kellemetlen nyomás alatt lesz. Csak rendezett szexuális hűtlenséggel lehet megoldani. És ehhez mindkét idegszálnak kell lennie. Ezt nagyon kevesen fogadják el.

Nem hajlandó mélyebben belenézni a dolgokba

Valószínűleg ez az egyetlen dolog, amiben a pár közül csak az egyik lehet hibás. A dolgok mélyebb megoldásának megtagadása már akkor kezdődik, amikor követed a „nem szeretek / nem szeretek vitatkozni” kifejezést, és így mindig távolodsz a probléma legkisebb jelétől is. Ez semmi, ami segít az életben. Két ember együttélése olykor nem nélkülözi a vitákat vagy legalábbis egy élesebb véleménycserét. Győzze le a vitáktól való idegenkedését, és tanuljon meg kommunikálni akkor is, ha egy kicsit sem tetszik a téma vagy partnere reakciója.

A közelség kimutatásának ellenkező nézete

Mindenki individualista. Valaki jól érzi magát egymáshoz bújva tévézés közben, valakinek szinte állandó ölelésre van szüksége, és valaki talán csak szeretkezéskor érinti meg a másikat. Ezek egyike sem rossz. De ha úgy jöttetek össze, hogy mindegyik az ellenkező póluson áll, akkor lehetetlen összerakni. Ugyanez a helyzet a szex utáni vágyakkal. Ha szereted a napi apró érintéseket, és kedvesed kerüli őket, elhanyagoltnak és boldogtalannak fogod érezni magad. Mindkettőtöknek alkalmazkodnia kell, és ez egyikőtöknek sem fog megfelelni. És nem csak erről van szó – az érintés iránti igény a világról alkotott összképedhez is kapcsolódik. Hogyan észlelsz másokat, hogyan bánsz velük, hogyan magyarázod a viselkedésüket. Ha mindketten a pólus ellenkező oldalán vagytok, soha nem fogjátok teljesen megérteni egymást.


Hasonló cikkek

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Egy új kapcsolat rózsaszínűvé teszi a világot. Ha ránézel kedvesedre, egy csodálatos és vicces embert látsz, akinek csak a legjobbat kívánod. És te is gyakran mondod ezt. Az idő múlásával ez már nem olyan egyszerű. A mindennapi élet sajátos kihívásokat jelent, és elvonhatja a figyelmét. Ez a hat mondat egyszerű, könnyed, és varázslatos módon életben tartja szerelmét. Olvassa el, és használja őket, amilyen gyakran csak tudja.

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.