Mit ne várj el másoktól, hogy ne csalódj

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Szóval mit ne várj el automatikusan másoktól?

Mindenki egyetért veled

Száz ember, száz ízlés. És ez nem csak arról szól, hogy mit szeretsz enni. Mindenkinek megvan a maga véleménye, ami nem feltétlenül egyezik a tiéddel. Gyakran egyetértesz barátaiddal vagy partnereddel. Ezért is jöttetek össze. Másokkal még rosszabb. De még egy kapcsolatban sem garantálható, hogy a párod mindig és mindenben fenntartás nélkül egyetért veled. Engedd meg magadnak és mindenki másnak a vélemény szabadságát. Beszéljétek meg. Ne követelj bólintást, hallgasd meg a véleményüket, majd cselekedj aszerint.

Mindenkinek tetszeni kell

Amit másnak tetszik, azt neked nem kell kedvelned. És ennek pont az ellenkezője. Nem kell minden embernek ugyanazon az oldalon lennie. Kicsinek és haszontalannak érzi magát mások jelenlétében? Ne add fel! Keress barátokat, akik tisztelni fognak. Tanuld meg szeretni magad. Még ha te vagy a "furcsa", attól, hogy más vagy, egyedivé teszel. Tehát ne változzon csak azért, mert a környezete ezt akarja. Jobb, ha találsz olyan barátokat, akiknek tetszeni fogsz.

Úgy fognak viselkedni, ahogy én szeretném.

Szeretnéd, hogy mások tiszteljenek azért, aki valójában vagy? Ne várja el partnerétől vagy barátaitól, hogy „helyesen” viselkedjenek. Nos, pontosan úgy, ahogy elképzeled. Éppen ellenkezőleg, vegye figyelembe az "eredetiségüket". Ne kényszerítse őket arra, hogy kívánságai szerint viselkedjenek. Akkor mindannyian sokkal boldogabbak lesztek.

Dühös vagyok. Másoknak is!

Te is észrevetted, hogy ha jó kedved van, mindenki kedvesebb? Ezzel szemben, ha fáradt vagy dühös vagy, csak bolondokkal találkozol. Ez egyszerű. Az emberek a saját hangulatodat tükrözik. Légy kedvesebb, még akkor is, ha ez most megvisel. Lehet, hogy ők is válsággal küzdenek, akárcsak te, és ezt nem akarják kimutatni. Ha valaki tudtán kívül mosolyog rád, az javítja a hangulatodat. Ez fordítva is működik. Próbáld ki, és látni fogod, hogy azonnal jobban fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.