Mit ne várj el másoktól, hogy ne csalódj

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Szóval mit ne várj el automatikusan másoktól?

Mindenki egyetért veled

Száz ember, száz ízlés. És ez nem csak arról szól, hogy mit szeretsz enni. Mindenkinek megvan a maga véleménye, ami nem feltétlenül egyezik a tiéddel. Gyakran egyetértesz barátaiddal vagy partnereddel. Ezért is jöttetek össze. Másokkal még rosszabb. De még egy kapcsolatban sem garantálható, hogy a párod mindig és mindenben fenntartás nélkül egyetért veled. Engedd meg magadnak és mindenki másnak a vélemény szabadságát. Beszéljétek meg. Ne követelj bólintást, hallgasd meg a véleményüket, majd cselekedj aszerint.

Mindenkinek tetszeni kell

Amit másnak tetszik, azt neked nem kell kedvelned. És ennek pont az ellenkezője. Nem kell minden embernek ugyanazon az oldalon lennie. Kicsinek és haszontalannak érzi magát mások jelenlétében? Ne add fel! Keress barátokat, akik tisztelni fognak. Tanuld meg szeretni magad. Még ha te vagy a "furcsa", attól, hogy más vagy, egyedivé teszel. Tehát ne változzon csak azért, mert a környezete ezt akarja. Jobb, ha találsz olyan barátokat, akiknek tetszeni fogsz.

Úgy fognak viselkedni, ahogy én szeretném.

Szeretnéd, hogy mások tiszteljenek azért, aki valójában vagy? Ne várja el partnerétől vagy barátaitól, hogy „helyesen” viselkedjenek. Nos, pontosan úgy, ahogy elképzeled. Éppen ellenkezőleg, vegye figyelembe az "eredetiségüket". Ne kényszerítse őket arra, hogy kívánságai szerint viselkedjenek. Akkor mindannyian sokkal boldogabbak lesztek.

Dühös vagyok. Másoknak is!

Te is észrevetted, hogy ha jó kedved van, mindenki kedvesebb? Ezzel szemben, ha fáradt vagy dühös vagy, csak bolondokkal találkozol. Ez egyszerű. Az emberek a saját hangulatodat tükrözik. Légy kedvesebb, még akkor is, ha ez most megvisel. Lehet, hogy ők is válsággal küzdenek, akárcsak te, és ezt nem akarják kimutatni. Ha valaki tudtán kívül mosolyog rád, az javítja a hangulatodat. Ez fordítva is működik. Próbáld ki, és látni fogod, hogy azonnal jobban fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.