A modern idők a hagyományos kapcsolatok válsága?

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak minket, hogy mindent a lehető legkönnyebben vegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Én vagyok az?

Különösen a fiatalok panaszkodnak gyakran, hogy magukra maradnak. Néha sok kapcsolatuk van, de egyik sem tartott sokáig. Ez azt jelenti, hogy szerencsétlenek a partnerekkel? Hogy vagy folyamatosan elhagyják őket, vagy nem felelnek meg az elvárásaiknak? Néha csak a türelem hiányát okolhatjuk. Szóval vigyázz!

Modern idők, modern kapcsolatok

A modern idők szeretik a sebességet. Naponta bombáznak minket reklámok arról, hogy milyen könnyű most mindent megkapni. Teljesen mindegy, hogy új autó vagy hosszabb haj. Ezzel nem csoda, ha hasonló vágyakat adunk át a szerelemnek. Azonnal partnert szeretnénk. És ha nem felel meg nekünk, keresünk másikat.

A nők függetlenebbek és magabiztosabbak, és természetesen nem kötik be magukat olyan gyakran a konyhában. A hagyományos szerepek változásával maga a kapcsolat dinamikája is megváltozott. Nők és férfiak egyaránt keresik új szerepüket. Ez gyakran feszültséget okozhat a kapcsolatban. Főleg, ha a két fél elképzelései valamelyest eltérnek.

A kapcsolatra törődni kell

Mindezek alapján valóban úgy tűnhet, hogy a modern idők nem kívánják a hagyományos kapcsolatokat. Másrészt sokan el sem tudnak képzelni egy ilyen "hagyományos kapcsolatot". Néha azt sem tudják, milyen legyen a tökéletes kapcsolatuk. Pontosan tudod, hogy a tiédnek milyennek kell lennie? Ha nem, honnan kell tudnia a partnerének?

A modern időkben a hagyományos kapcsolatok valóban meglehetősen ritkák. De ez nem jelenti azt, hogy a tiédnek is fizetnie kell érte. Foglaljon legalább egy estét csak a másiknak. Tartsa a kabátját az étteremben, vagy nyissa ki neki az ajtót. Légy úriember. Mutasd meg egymásnak, hogy szereted egymást. Szeresd önmagad. Egyszóval vigyázz a kapcsolatodra. A hagyományos kapcsolatok még a modern időkben is meglehetősen könnyen kitartanak.


Hasonló cikkek

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

A viták és a heves viták ugyanolyan fontosak egy kapcsolatban, mint a pénzről való beszélgetés. Senki sem szereti őket, de szükségesek, és tisztább a levegő utánuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.