A modern idők a hagyományos kapcsolatok válsága?

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak minket, hogy mindent a lehető legkönnyebben vegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Én vagyok az?

Különösen a fiatalok panaszkodnak gyakran, hogy magukra maradnak. Néha sok kapcsolatuk van, de egyik sem tartott sokáig. Ez azt jelenti, hogy szerencsétlenek a partnerekkel? Hogy vagy folyamatosan elhagyják őket, vagy nem felelnek meg az elvárásaiknak? Néha csak a türelem hiányát okolhatjuk. Szóval vigyázz!

Modern idők, modern kapcsolatok

A modern idők szeretik a sebességet. Naponta bombáznak minket reklámok arról, hogy milyen könnyű most mindent megkapni. Teljesen mindegy, hogy új autó vagy hosszabb haj. Ezzel nem csoda, ha hasonló vágyakat adunk át a szerelemnek. Azonnal partnert szeretnénk. És ha nem felel meg nekünk, keresünk másikat.

A nők függetlenebbek és magabiztosabbak, és természetesen nem kötik be magukat olyan gyakran a konyhában. A hagyományos szerepek változásával maga a kapcsolat dinamikája is megváltozott. Nők és férfiak egyaránt keresik új szerepüket. Ez gyakran feszültséget okozhat a kapcsolatban. Főleg, ha a két fél elképzelései valamelyest eltérnek.

A kapcsolatra törődni kell

Mindezek alapján valóban úgy tűnhet, hogy a modern idők nem kívánják a hagyományos kapcsolatokat. Másrészt sokan el sem tudnak képzelni egy ilyen "hagyományos kapcsolatot". Néha azt sem tudják, milyen legyen a tökéletes kapcsolatuk. Pontosan tudod, hogy a tiédnek milyennek kell lennie? Ha nem, honnan kell tudnia a partnerének?

A modern időkben a hagyományos kapcsolatok valóban meglehetősen ritkák. De ez nem jelenti azt, hogy a tiédnek is fizetnie kell érte. Foglaljon legalább egy estét csak a másiknak. Tartsa a kabátját az étteremben, vagy nyissa ki neki az ajtót. Légy úriember. Mutasd meg egymásnak, hogy szereted egymást. Szeresd önmagad. Egyszóval vigyázz a kapcsolatodra. A hagyományos kapcsolatok még a modern időkben is meglehetősen könnyen kitartanak.


Hasonló cikkek

Egy olyan partnerrel élsz együtt, aki folyamatosan arról beszél, hogy minden tekintetben tökéletes? Egy reménytelenül önelégült emberrel? Olyan emberrel, aki állandó dicséretet és csodálatot vár tőled? Mire kell figyelni egy ilyen kapcsolatban?

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Most ment keresztül egy különváláson/váláson, vagy komolyan fontolgatja? Ha nem megy közted és a párod között, akkor nem kell attól tartanod, hogy elválsz. Számos pozitívumot hoz magával, amelyeket a saját javára fordíthat.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.