Hogyan legyél boldogabb?

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen vagy.

Napsütéses nap

Nincs sok napsütéses nap ősszel vagy télen. De ha valaki megjelenik, ne pazarolja otthon ülve. Hagyja el a poros várost, és menjen napozni a természetbe. Tegyen egy kellemes sétát a parkban vagy bárhol a természetben. A napsugarak még a legnagyobb morgósok hangulatát is javíthatják.

Érdekes könyv

Szeretsz könyveket olvasni? Ne tagadd meg őt. Szánjon időt erre a tevékenységre. Nincs nagyobb kényelem, mint otthon ülni a melegben, és élvezni egy lebilincselő történetet, amely könnyedén bevonja a cselekménybe. Szánj rendszeres időt az olvasásra. Talán minden nap egy darabig este vagy fél napot hétvégén. Kipiheni magát a mindennapi gondoktól, és egy ideig elégedett lesz.

Szabad hétvége

Tervezzen meg néha egy szabad hétvégét. Ne csinálj benne semmi megerőltetőt vagy kényelmetlenséget. Ne vigye haza a munkáját. Ne mosogass el, ne mosogass és ne főzz ételt. Csak élvezze a szabad hétvégét a maga módján. Maradjon ágyban egész nap, pizzát szállítanak. Vagy szórakozz a barátaiddal egész nap. Csak azt csináld, amihez abban a pillanatban kedved van.

Jó étel

Nem véletlen, hogy időnként elmensz egy-egy divatos étterembe, ahol felszolgálnak. a legjobb étel. Időnként jól kell enni munka nélkül. Akinek tele van a gyomra jó étellel, nagyon elégedettnek érzi magát. Nem szabad spórolni az étellel. Legalább egyszer nem! Tekintsd úgy, mint egy kellemes közös estét, és minden bizonnyal megérdemled azt a néhány százat, amit egy étteremben vacsorára költöttek.

Családi kör

Gyűjts össze nem csak a szüleiddel, hanem más családtagokkal is. A családi körben alkalmankénti ülés általában mindig kellemes. Ne hanyagolja el családját időhiány miatt. Néha összejönni. Legalább egy ideig rájössz, hogy vannak körülötted olyan emberek, akik igazán kedvelnek téged, és akik szeretnek téged.

Jó egészséget

Ha nincs komoly egészségügyi problémád , legyen boldog az egészséged. Manapság csak az értékeli az egészséget, aki megjárta az igazi kórházi poklot. Ne légy olyan, mint mások. Ápolja egészségét, amíg van. Nem fogod mindig olyan jól érezni magad, mint most. Időnként feltámad egy-egy betegség. Az életkorral különféle egészségügyi szövődmények jelentkeznek. Súlyos egészségügyi problémákról inkább nem is beszélünk.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem úgy működik, mint régen? Talán a végéhez közeledik. Néha jobb nem halogatni a szakítást, mert lehet, hogy a kapcsolat már nem menthető. Tudja meg, hogy éppen ebben a fázisban van-e éppen.

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.