A boldog kapcsolat kulcsa

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot a boldogabb és teljesebb kapcsolathoz vezető út megnyitásához.

Tisztelet

Az üzleti partnernek tiszteletet kell kivívnia, ez a siker sarokköve egy kapcsolatban. Érdeklődjön az iránt, hogy másik jelentőségük mire van szüksége és mit szeretne, és vegye ezt figyelembe, mielőtt olyasmit tenne, ami mindkettőtöket érint. Kövess egy egyszerű mottót: Szeretetted jólétének, boldogságának és biztonságának érzése ugyanolyan fontos, mint a sajátod.

Összpontosíts a pozitívumokra

Még a legjobb kapcsolatban is vannak rossz pillanatok, és még a legjobbak is a világon időnként rosszul alszanak. Ahelyett, hogy arra összpontosítana, milyen borzalmasan rendetlen a tiéd, folyton mondd magadnak, hogy ő nagyszerű szülő, szakács, vagy hogy mindig számíthatsz rá. Fordítsd gondolkodásodat a pozitivitás felé, mert a pozitív hozzáállás mindig felülmúlja a negatívat. Neki köszönhetően a legrosszabb pillanatokban is eszébe jut, hogy élettársa nagyszerű ember, és boldogok vagytok együtt.

Állítsa be a prioritásait

Szeretne erősebb kötődést kialakítani ? Győződjön meg róla, hogy kedvence valóban tudja, hogy ő az elsődleges. Szánj időt csak magadra, vagyis amikor csak a vágyaidat és szükségleteidet osztod meg. Töltsön el együtt igazán minőségi időt. Élvezze az együttlétet kettesben. Mindenkinek van munkája az életben, sokan vagyunk gyerekek, és tucatnyi más kötelezettség. Egyensúlyozzon mindent úgy, hogy egyszerűen rangsorolja és félretolja a kevésbé fontosakat, amelyek várhatnak egy kicsit. Soha ne hagyd, hogy elhanyagolják a kapcsolatodat.

Add meg magad

A boldog partnerek megértik, hogy a kapcsolat zökkenőmentes működéséhez nem csak venni, hanem adni is kell. Néha egyszerűen olyan dolgokat kell megtenned egy kapcsolatért, amit nem élvezel, vagy akár bosszantasz. Mint például egy focimeccsre vagy egy balettelőadásra a kedveseddel, még akkor is, ha utálod a focit és a balettet. Hallgassa meg aggodalmát, problémáját vagy bánatát, még akkor is, ha azok triviálisnak tűnnek számodra. Vagy egyszerűen nincs időd rájuk. A boldog kapcsolatok éppen ezt követelik meg.

Gondosan válasszon csatákat.

Az elégedett és magabiztos partnerek tudják, mikor kell valamit felhozni, és mikor szabad elengedni. Van valami a fejedben, amit hagyhatsz "lebegni" és elmozdulni egy helyről? Valamit, ami nem fogja megerőltetni az elméjét vagy a házi kedvencével való kapcsolatát? Úgyhogy legyen! Ha nem tudsz túltenni magad rajta, és ez negatív hatással van a kapcsolatra, akkor oldd meg. De soha ne hozd fel a témát gyermekek, barátok vagy családtagok hallótávolságán belül, vagy az ágyban. Ha meg akarsz oldani valamit, akkor legyen időd, jó idő van, és nyugodt környezetben legyél. Csak ezután fejtse ki a vitát.


Hasonló cikkek

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.