A boldog kapcsolat kulcsa

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot a boldogabb és teljesebb kapcsolathoz vezető út megnyitásához.

Tisztelet

Az üzleti partnernek tiszteletet kell kivívnia, ez a siker sarokköve egy kapcsolatban. Érdeklődjön az iránt, hogy másik jelentőségük mire van szüksége és mit szeretne, és vegye ezt figyelembe, mielőtt olyasmit tenne, ami mindkettőtöket érint. Kövess egy egyszerű mottót: Szeretetted jólétének, boldogságának és biztonságának érzése ugyanolyan fontos, mint a sajátod.

Összpontosíts a pozitívumokra

Még a legjobb kapcsolatban is vannak rossz pillanatok, és még a legjobbak is a világon időnként rosszul alszanak. Ahelyett, hogy arra összpontosítana, milyen borzalmasan rendetlen a tiéd, folyton mondd magadnak, hogy ő nagyszerű szülő, szakács, vagy hogy mindig számíthatsz rá. Fordítsd gondolkodásodat a pozitivitás felé, mert a pozitív hozzáállás mindig felülmúlja a negatívat. Neki köszönhetően a legrosszabb pillanatokban is eszébe jut, hogy élettársa nagyszerű ember, és boldogok vagytok együtt.

Állítsa be a prioritásait

Szeretne erősebb kötődést kialakítani ? Győződjön meg róla, hogy kedvence valóban tudja, hogy ő az elsődleges. Szánj időt csak magadra, vagyis amikor csak a vágyaidat és szükségleteidet osztod meg. Töltsön el együtt igazán minőségi időt. Élvezze az együttlétet kettesben. Mindenkinek van munkája az életben, sokan vagyunk gyerekek, és tucatnyi más kötelezettség. Egyensúlyozzon mindent úgy, hogy egyszerűen rangsorolja és félretolja a kevésbé fontosakat, amelyek várhatnak egy kicsit. Soha ne hagyd, hogy elhanyagolják a kapcsolatodat.

Add meg magad

A boldog partnerek megértik, hogy a kapcsolat zökkenőmentes működéséhez nem csak venni, hanem adni is kell. Néha egyszerűen olyan dolgokat kell megtenned egy kapcsolatért, amit nem élvezel, vagy akár bosszantasz. Mint például egy focimeccsre vagy egy balettelőadásra a kedveseddel, még akkor is, ha utálod a focit és a balettet. Hallgassa meg aggodalmát, problémáját vagy bánatát, még akkor is, ha azok triviálisnak tűnnek számodra. Vagy egyszerűen nincs időd rájuk. A boldog kapcsolatok éppen ezt követelik meg.

Gondosan válasszon csatákat.

Az elégedett és magabiztos partnerek tudják, mikor kell valamit felhozni, és mikor szabad elengedni. Van valami a fejedben, amit hagyhatsz "lebegni" és elmozdulni egy helyről? Valamit, ami nem fogja megerőltetni az elméjét vagy a házi kedvencével való kapcsolatát? Úgyhogy legyen! Ha nem tudsz túltenni magad rajta, és ez negatív hatással van a kapcsolatra, akkor oldd meg. De soha ne hozd fel a témát gyermekek, barátok vagy családtagok hallótávolságán belül, vagy az ágyban. Ha meg akarsz oldani valamit, akkor legyen időd, jó idő van, és nyugodt környezetben legyél. Csak ezután fejtse ki a vitát.


Hasonló cikkek

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.