A boldog kapcsolat kulcsa

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot a boldogabb és teljesebb kapcsolathoz vezető út megnyitásához.

Tisztelet

Az üzleti partnernek tiszteletet kell kivívnia, ez a siker sarokköve egy kapcsolatban. Érdeklődjön az iránt, hogy másik jelentőségük mire van szüksége és mit szeretne, és vegye ezt figyelembe, mielőtt olyasmit tenne, ami mindkettőtöket érint. Kövess egy egyszerű mottót: Szeretetted jólétének, boldogságának és biztonságának érzése ugyanolyan fontos, mint a sajátod.

Összpontosíts a pozitívumokra

Még a legjobb kapcsolatban is vannak rossz pillanatok, és még a legjobbak is a világon időnként rosszul alszanak. Ahelyett, hogy arra összpontosítana, milyen borzalmasan rendetlen a tiéd, folyton mondd magadnak, hogy ő nagyszerű szülő, szakács, vagy hogy mindig számíthatsz rá. Fordítsd gondolkodásodat a pozitivitás felé, mert a pozitív hozzáállás mindig felülmúlja a negatívat. Neki köszönhetően a legrosszabb pillanatokban is eszébe jut, hogy élettársa nagyszerű ember, és boldogok vagytok együtt.

Állítsa be a prioritásait

Szeretne erősebb kötődést kialakítani ? Győződjön meg róla, hogy kedvence valóban tudja, hogy ő az elsődleges. Szánj időt csak magadra, vagyis amikor csak a vágyaidat és szükségleteidet osztod meg. Töltsön el együtt igazán minőségi időt. Élvezze az együttlétet kettesben. Mindenkinek van munkája az életben, sokan vagyunk gyerekek, és tucatnyi más kötelezettség. Egyensúlyozzon mindent úgy, hogy egyszerűen rangsorolja és félretolja a kevésbé fontosakat, amelyek várhatnak egy kicsit. Soha ne hagyd, hogy elhanyagolják a kapcsolatodat.

Add meg magad

A boldog partnerek megértik, hogy a kapcsolat zökkenőmentes működéséhez nem csak venni, hanem adni is kell. Néha egyszerűen olyan dolgokat kell megtenned egy kapcsolatért, amit nem élvezel, vagy akár bosszantasz. Mint például egy focimeccsre vagy egy balettelőadásra a kedveseddel, még akkor is, ha utálod a focit és a balettet. Hallgassa meg aggodalmát, problémáját vagy bánatát, még akkor is, ha azok triviálisnak tűnnek számodra. Vagy egyszerűen nincs időd rájuk. A boldog kapcsolatok éppen ezt követelik meg.

Gondosan válasszon csatákat.

Az elégedett és magabiztos partnerek tudják, mikor kell valamit felhozni, és mikor szabad elengedni. Van valami a fejedben, amit hagyhatsz "lebegni" és elmozdulni egy helyről? Valamit, ami nem fogja megerőltetni az elméjét vagy a házi kedvencével való kapcsolatát? Úgyhogy legyen! Ha nem tudsz túltenni magad rajta, és ez negatív hatással van a kapcsolatra, akkor oldd meg. De soha ne hozd fel a témát gyermekek, barátok vagy családtagok hallótávolságán belül, vagy az ágyban. Ha meg akarsz oldani valamit, akkor legyen időd, jó idő van, és nyugodt környezetben legyél. Csak ezután fejtse ki a vitát.


Hasonló cikkek

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Mindenki mindig azt kérdezi tőled, hogy mikor lesz gyereked? Felvetették már néhányan, hogy valószínűleg valamilyen egészségügyi problémája van, ha még mindig nincs gyermeke? De mi van akkor, ha gyermektelen akar maradni a párjával? Mi van, ha félsz bevallani magadnak, mert szinte mindenki gyerekes családra vágyik? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.