Folyamatosan szerelmes vagy az exedbe?

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizd, hogy ez igaz-e vagy sem.

Szeretnél barátok maradni

Valamikor ezelőtt véget ért a kapcsolatod a partnereddel, de próbálsz vele maradni a kapcsolattartás során ? Írsz neki sms-t és hívod állandóan? Elmondod neki jelenlegi életed hírét? Nem tudja elképzelni, hogy megszakítson vele minden kapcsolatot? Talán segítene, mert nyilvánvalóan még mindig érzelmi kötődésed van hozzá. Miatta nem tudsz előrelépni az életedben.

Rendszeresen megnézed a profilját a közösségi oldalakon

Minden alkalommal, amikor felkelsz reggel vagy van egy szabad pillanatod, nézd meg a Facebookot vagy más közösségi médiát Sew. Ahelyett, hogy azt figyelnéd, mi történik a világban, nézd meg volt partnered profilját. Mi van, ha véletlenül képeket ad hozzá új barátnőjéről? Melegít az érzés, hogy még nincs senkije? Ha találna egy lányt, valószínűleg zöld lennél a féltékenységtől!

Újra és újra lejátszod azt a dalt, amelyet mindketten szeretsz

Sok párnak van kedvenc dala. Ezt teszik az együtt töltött pihentető pillanatok alatt. Ha neked is megvolt, nagyon valószínű, hogy még mindig hagyod. Hallgatás közben eszedbe jut az együtt töltött gyönyörű pillanatok. Ez azt jelzi, hogy nem tudod kiverni a fejedből a volt partneredet. Ha fordítva lenne, akkor nagy valószínűséggel negatív kapcsolatod lenne az exeddel, de ezzel a dallal is.

Senki másra nem vagy kíváncsi

Találkoztál egy akit szeretsz és elhívott randevúzni? Megtagadtad? Valószínűleg azért tetted, mert nem tudod túltenni magad az exeden. Még mindig kíváncsi vagy, milyen lenne újra együtt lenni? Emiatt senkit sem hívhatsz meg újat az életedbe. És ez tévedés. Lehet, hogy lemaradsz az elrendelt szerelmedről. Gondolj bele, és ha nem akarsz így élni, változtass!


Hasonló cikkek

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.