Folyamatosan szerelmes vagy az exedbe?

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizd, hogy ez igaz-e vagy sem.

Szeretnél barátok maradni

Valamikor ezelőtt véget ért a kapcsolatod a partnereddel, de próbálsz vele maradni a kapcsolattartás során ? Írsz neki sms-t és hívod állandóan? Elmondod neki jelenlegi életed hírét? Nem tudja elképzelni, hogy megszakítson vele minden kapcsolatot? Talán segítene, mert nyilvánvalóan még mindig érzelmi kötődésed van hozzá. Miatta nem tudsz előrelépni az életedben.

Rendszeresen megnézed a profilját a közösségi oldalakon

Minden alkalommal, amikor felkelsz reggel vagy van egy szabad pillanatod, nézd meg a Facebookot vagy más közösségi médiát Sew. Ahelyett, hogy azt figyelnéd, mi történik a világban, nézd meg volt partnered profilját. Mi van, ha véletlenül képeket ad hozzá új barátnőjéről? Melegít az érzés, hogy még nincs senkije? Ha találna egy lányt, valószínűleg zöld lennél a féltékenységtől!

Újra és újra lejátszod azt a dalt, amelyet mindketten szeretsz

Sok párnak van kedvenc dala. Ezt teszik az együtt töltött pihentető pillanatok alatt. Ha neked is megvolt, nagyon valószínű, hogy még mindig hagyod. Hallgatás közben eszedbe jut az együtt töltött gyönyörű pillanatok. Ez azt jelzi, hogy nem tudod kiverni a fejedből a volt partneredet. Ha fordítva lenne, akkor nagy valószínűséggel negatív kapcsolatod lenne az exeddel, de ezzel a dallal is.

Senki másra nem vagy kíváncsi

Találkoztál egy akit szeretsz és elhívott randevúzni? Megtagadtad? Valószínűleg azért tetted, mert nem tudod túltenni magad az exeden. Még mindig kíváncsi vagy, milyen lenne újra együtt lenni? Emiatt senkit sem hívhatsz meg újat az életedbe. És ez tévedés. Lehet, hogy lemaradsz az elrendelt szerelmedről. Gondolj bele, és ha nem akarsz így élni, változtass!


Hasonló cikkek

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.