Mi öli meg a kapcsolataitokat?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek ezek?

Nem fejezi ki teljesen érzéseit

Minél idősebb és tapasztaltabb, annál inkább igyekszik védeni a szívét. Túl sok csalódást éltél át? De ha nem engeded meg magadnak, hogy teljes mértékben megtapasztald a szeretetet, honnan kellene a párodnak tudnia, hogy megvan neki? Nem kell az első találkozáskor kiabálnod, hogy tetszik neked az ember a másik oldalon, és nagyon szívesen kipróbálnád vele. De ne fojtsd el az érzelmeidet. Szerelem, öröm, beteljesülés érzése, sem félelem vagy harag. Ha ezeket nem tapasztalod, fokozatosan elzsibbadsz. A kedvese pedig inkább keres valakit, aki szeret jóízűen nevetni.

Megvizsgálja magát szex közben

Sétált-e már valaha egy lakótelepen, és hallott már nyögést vagy más testi megnyilvánulást szeretet? Nos, ez a pár jól csinálja! Gyakran félünk attól, hogy partnerünk kinevet rajtunk, ha szex közben hangosan felnyögünk, sikoltozunk örömünkben, vagy más módon kifejezzük magunkat. De a szex önmagában is szenvedély. Ha van időd ellenőrizni, hogy meghallják-e vagy sem, nem kényezteted sokat. Ha nagyon félénk vagy, hajtsatok együtt rendszeresen valahova, ahol messze földön egy élő lélek sincs. És ott, egyszerűen fogalmazva, megvadul.

Várja, mit fog tenni a társad

Ön veszekedett. És most azt várod, hogy kedvesed jöjjön kibékülni? Megvárod, amíg és ha egyáltalán jön hozzábújni? Várod, hogy jöjjön és elkezdje megoldani a problémáit? Bármi legyen is az, ami valamilyen módon befolyásolja a kapcsolatot vagy kettőtöket, úgy gondolja, hogy partnerének el kell kezdenie a megoldását. De a kapcsolat nem a passzivitásról szól. Mindkettőtöknek folyamatosan próbálkoznia kell, beszélnie, dolgoznia kell rajta. A passzivitásod egyre többet emészti fel társad erejét, míg végül el nem fogy. Ne hagyj mindent a másikra. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad, és a másiknak kell kezdenie. Ha nem szereti, üljetek le egymással szemben és beszéljétek meg. Egyáltalán ne döntsd el, ki kezdi el a probléma megoldását! Nem számít.

Igyekszel megfelelni a partnerről és kapcsolatról alkotott elképzelésüknek

Gyerekként soha nem tettünk úgy, mintha. Csak idővel, ha a szüleink úgy neveltek minket, mint előttünk mindenkit: „Ha ezt csinálod, senki sem fog tetszeni.” „Ez nem egy hölgy/úr/jó gyerek viselkedése.” Sajnos ezzel a hozzáállással mi is azt tanították, hogy a szerelemnek megvannak a feltételei. De ez egyáltalán nem így van. Ne játssz olyannak, amilyennek nem vagy a párod előtt. Nem attól való félelemből, hogy elveszítjük őt. Valamit hamisítani minden szempontból kimerítő. Pontosan azért ismered meg az igaz szerelmet, mert nem kell semmit sem színlelned a kedvesed előtt.


Hasonló cikkek

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen most vagy.

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.