Mi öli meg a kapcsolataitokat?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek ezek?

Nem fejezi ki teljesen érzéseit

Minél idősebb és tapasztaltabb, annál inkább igyekszik védeni a szívét. Túl sok csalódást éltél át? De ha nem engeded meg magadnak, hogy teljes mértékben megtapasztald a szeretetet, honnan kellene a párodnak tudnia, hogy megvan neki? Nem kell az első találkozáskor kiabálnod, hogy tetszik neked az ember a másik oldalon, és nagyon szívesen kipróbálnád vele. De ne fojtsd el az érzelmeidet. Szerelem, öröm, beteljesülés érzése, sem félelem vagy harag. Ha ezeket nem tapasztalod, fokozatosan elzsibbadsz. A kedvese pedig inkább keres valakit, aki szeret jóízűen nevetni.

Megvizsgálja magát szex közben

Sétált-e már valaha egy lakótelepen, és hallott már nyögést vagy más testi megnyilvánulást szeretet? Nos, ez a pár jól csinálja! Gyakran félünk attól, hogy partnerünk kinevet rajtunk, ha szex közben hangosan felnyögünk, sikoltozunk örömünkben, vagy más módon kifejezzük magunkat. De a szex önmagában is szenvedély. Ha van időd ellenőrizni, hogy meghallják-e vagy sem, nem kényezteted sokat. Ha nagyon félénk vagy, hajtsatok együtt rendszeresen valahova, ahol messze földön egy élő lélek sincs. És ott, egyszerűen fogalmazva, megvadul.

Várja, mit fog tenni a társad

Ön veszekedett. És most azt várod, hogy kedvesed jöjjön kibékülni? Megvárod, amíg és ha egyáltalán jön hozzábújni? Várod, hogy jöjjön és elkezdje megoldani a problémáit? Bármi legyen is az, ami valamilyen módon befolyásolja a kapcsolatot vagy kettőtöket, úgy gondolja, hogy partnerének el kell kezdenie a megoldását. De a kapcsolat nem a passzivitásról szól. Mindkettőtöknek folyamatosan próbálkoznia kell, beszélnie, dolgoznia kell rajta. A passzivitásod egyre többet emészti fel társad erejét, míg végül el nem fogy. Ne hagyj mindent a másikra. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy neked van igazad, és a másiknak kell kezdenie. Ha nem szereti, üljetek le egymással szemben és beszéljétek meg. Egyáltalán ne döntsd el, ki kezdi el a probléma megoldását! Nem számít.

Igyekszel megfelelni a partnerről és kapcsolatról alkotott elképzelésüknek

Gyerekként soha nem tettünk úgy, mintha. Csak idővel, ha a szüleink úgy neveltek minket, mint előttünk mindenkit: „Ha ezt csinálod, senki sem fog tetszeni.” „Ez nem egy hölgy/úr/jó gyerek viselkedése.” Sajnos ezzel a hozzáállással mi is azt tanították, hogy a szerelemnek megvannak a feltételei. De ez egyáltalán nem így van. Ne játssz olyannak, amilyennek nem vagy a párod előtt. Nem attól való félelemből, hogy elveszítjük őt. Valamit hamisítani minden szempontból kimerítő. Pontosan azért ismered meg az igaz szerelmet, mert nem kell semmit sem színlelned a kedvesed előtt.


Hasonló cikkek

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.