Tekerj egy srácot az ujjad köré

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvass, és tudd meg.

Házi készítésű ételek

Munkából hazaérve egy tányér illatos meleg étellel az asztalon több mint csábító ötlet sok férfi számára. De ha azt gondoljátok, hölgyeim, hogy rohanni kell haza a munkából, hogy még a párja érkezése előtt el tudjatok érni, akkor nem igazán szükséges.

Az urak még a melegített ételt sem vetik meg, ha azt szeretettel (vagy legalábbis minimális főzési tudással) készítik. Egy másik fő érv egyszerűen az, hogy fáradtan jönnek a munkából, és nem kell semmit sem készíteniük. Szóval a férfiak megtehetik a kenyeret vagy az ehhez hasonló hideg vacsorákat, mit gondolsz?

Mosolyog

Bizonyára sok minden történik a nap folyamán. De nem kellemes hazaérkezni, és ott találni egy rosszkedvű vagy dühös nőt. Ha ezt tudnák az urak, minden bizonnyal szívesebben fogadnának a kocsmában.

Tipp hölgyeknek: Természetesen nem kell mosolyogva üdvözölni, amikor részegen érkezik haza, vagy ha elromlott az 50 000 CZK-os kazánja. De hidd el, értékeljük a kellemes kifejezésre irányuló erőfeszítést. Nincs szebb, mint hazaérkezni, és jó hangulatban találkozni a feleségével az ajtóban. Bármit is kérsz, ha mosolyogva teszed, sokkal valószínűbb, hogy megadják.

Tér az önkifejezéshez

Mint tudod, az urak szeretnek "bámulni" a tűzbe" vagy "fusson a barlangjukba" . Így volt ez a történelem előtti időkben is és most is az. Az uraknak szabad időre és térre van szükségük, ahol egy ideig semmivel sem törődhetnek. Ne kényszerítse a férjét, hogy minden szabadidejét veled töltse. Mindketten profitálnak majd belőle. Sokkal szívesebben jön vissza hozzád, és osztatlan figyelmet szentel rád, amikor valójában veled van. Hagyja, hogy arra összpontosítson, amit szeret, és ideális esetben maga keressen hobbit.

Egótámogatás

Mindenki szereti, ha hízelegnek. Az urak pedig még egy kis fehér hazugságot vagy bizonyos tények szándékos eltitkolását is értékelni fogják. Tisztában vannak vele, de egyszóval értékelik, hogy egy nő próbálkozik, és egy kicsit hízeleg is nekik. Képességeik dicsérete és elismerése csodákra képes. Szüksége van rá, hogy másnap veled menjenek anyukádhoz? Főzz egy jó vacsorát, és közben (és utána, privátban) dicsérd meg, hogy milyen ügyes és ügyes. Másnap nem csak veled megy, hanem virágot is hoz az anyósának.


Hasonló cikkek

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy nővel való barátságból?

Lélektársak vagytok a kedvesével? Azonban időről időre tesz valamit, ami nagyon feldühít? Mindig újra megcsinálja, bár azt mondod neki, hogy nem bánod? Kérdezd meg tőle (ha már régóta nem tudod), hogy melyik jegy alatt született. Meglepődhetsz, hogy egy jel mennyire hatással lehet nem csak a partneredre, hanem rád is.

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.