Mit nem igazán értenek a férfiak a nőkben?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit értünk pontosan?

Sarkú cipő

Egy hólyag a sarkon és egy a kislábujjakon. Nagy zúzódások, piros lábujjak és lábfájdalom. A magassarkú pontosan ezt teszi. A nők panaszkodnak, hogy mekkora fájdalmat éreznek, de még mindig nem hagyják abba a viselést. Inkább hólyagos tapaszt raknak a lábukra, és újra felveszik a gyönyörű cipőjüket. A férfiak ezt teljesen abszurdnak tartják. De ahogy a nők mondják, a szépségért szenvedni kell.

Végtelen vásárlás

A nők sok órát tölthetnek a ruhaüzletekben. Kotorásznak a dolgokban, és halom ruhákat hordanak a fülkéikbe. A legtöbbre nincs szükségük, csak akarják. Mi van azzal, hogy már öt hasonló blúz van otthon? Miért nem vesz egy hatodikat? A férfiaknak teljesen hiányzik a nők vásárlási logikája. A hölgyeknek teljes ruhatárral kell rendelkezniük, hogy minden nap más ruhát vegyenek fel. Ez nyilvánvaló!

Örök diéták

A nőknek a szép alakjuk miatt sikerül sokáig éhezniük. Vannak, akik megpróbálnak gyakorolni is. De amint valaki csokoládét tesz elé, a diétának hirtelen vége. És ez így megy folyamatosan. A férfiak általában csak hitetlenkedve csóválják a fejüket partnereik diétája előtt. Mit is mondjak? A csokoládénak egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Előjáték a szex előtt

Minden nő jobban szereti a romantikát, mint a gyorstalpalást. A hölgyeket általában óvatosan fel kell melegíteni, mielőtt szerelmeskednének. Sok nő számára nagyon fontos a csók, a simogatás és az ölelés. A férfiak nem értik, miért olyan fontos számukra az előjáték.

Menstruáció

Fej-, láb- és hasfájás. A nőknek ezt havonta több napig el kell viselniük. Egyes hölgyek túlérzékenyek, és nem tudják kordában tartani az idegeiket ebben az időszakban. Ezt követően hisztérikusnak tűnhetnek. A férfiak még mindig nem értik a nők menstruációját. Nem értik, hogy ennyi év után sem lehet megszokni.


Hasonló cikkek

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

A nők idővel több tapasztalatot és önbizalmat szereznek az életben. Ez a kapcsolatukon is megmutatkozik. Olyan dolgokat tesznek, amelyek erősítik partnerségüket. Milyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.