Mit nem igazán értenek a férfiak a nőkben?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit értünk pontosan?

Sarkú cipő

Egy hólyag a sarkon és egy a kislábujjakon. Nagy zúzódások, piros lábujjak és lábfájdalom. A magassarkú pontosan ezt teszi. A nők panaszkodnak, hogy mekkora fájdalmat éreznek, de még mindig nem hagyják abba a viselést. Inkább hólyagos tapaszt raknak a lábukra, és újra felveszik a gyönyörű cipőjüket. A férfiak ezt teljesen abszurdnak tartják. De ahogy a nők mondják, a szépségért szenvedni kell.

Végtelen vásárlás

A nők sok órát tölthetnek a ruhaüzletekben. Kotorásznak a dolgokban, és halom ruhákat hordanak a fülkéikbe. A legtöbbre nincs szükségük, csak akarják. Mi van azzal, hogy már öt hasonló blúz van otthon? Miért nem vesz egy hatodikat? A férfiaknak teljesen hiányzik a nők vásárlási logikája. A hölgyeknek teljes ruhatárral kell rendelkezniük, hogy minden nap más ruhát vegyenek fel. Ez nyilvánvaló!

Örök diéták

A nőknek a szép alakjuk miatt sikerül sokáig éhezniük. Vannak, akik megpróbálnak gyakorolni is. De amint valaki csokoládét tesz elé, a diétának hirtelen vége. És ez így megy folyamatosan. A férfiak általában csak hitetlenkedve csóválják a fejüket partnereik diétája előtt. Mit is mondjak? A csokoládénak egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Előjáték a szex előtt

Minden nő jobban szereti a romantikát, mint a gyorstalpalást. A hölgyeket általában óvatosan fel kell melegíteni, mielőtt szerelmeskednének. Sok nő számára nagyon fontos a csók, a simogatás és az ölelés. A férfiak nem értik, miért olyan fontos számukra az előjáték.

Menstruáció

Fej-, láb- és hasfájás. A nőknek ezt havonta több napig el kell viselniük. Egyes hölgyek túlérzékenyek, és nem tudják kordában tartani az idegeiket ebben az időszakban. Ezt követően hisztérikusnak tűnhetnek. A férfiak még mindig nem értik a nők menstruációját. Nem értik, hogy ennyi év után sem lehet megszokni.


Hasonló cikkek

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.