Mit nem igazán értenek a férfiak a nőkben?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit értünk pontosan?

Sarkú cipő

Egy hólyag a sarkon és egy a kislábujjakon. Nagy zúzódások, piros lábujjak és lábfájdalom. A magassarkú pontosan ezt teszi. A nők panaszkodnak, hogy mekkora fájdalmat éreznek, de még mindig nem hagyják abba a viselést. Inkább hólyagos tapaszt raknak a lábukra, és újra felveszik a gyönyörű cipőjüket. A férfiak ezt teljesen abszurdnak tartják. De ahogy a nők mondják, a szépségért szenvedni kell.

Végtelen vásárlás

A nők sok órát tölthetnek a ruhaüzletekben. Kotorásznak a dolgokban, és halom ruhákat hordanak a fülkéikbe. A legtöbbre nincs szükségük, csak akarják. Mi van azzal, hogy már öt hasonló blúz van otthon? Miért nem vesz egy hatodikat? A férfiaknak teljesen hiányzik a nők vásárlási logikája. A hölgyeknek teljes ruhatárral kell rendelkezniük, hogy minden nap más ruhát vegyenek fel. Ez nyilvánvaló!

Örök diéták

A nőknek a szép alakjuk miatt sikerül sokáig éhezniük. Vannak, akik megpróbálnak gyakorolni is. De amint valaki csokoládét tesz elé, a diétának hirtelen vége. És ez így megy folyamatosan. A férfiak általában csak hitetlenkedve csóválják a fejüket partnereik diétája előtt. Mit is mondjak? A csokoládénak egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Előjáték a szex előtt

Minden nő jobban szereti a romantikát, mint a gyorstalpalást. A hölgyeket általában óvatosan fel kell melegíteni, mielőtt szerelmeskednének. Sok nő számára nagyon fontos a csók, a simogatás és az ölelés. A férfiak nem értik, miért olyan fontos számukra az előjáték.

Menstruáció

Fej-, láb- és hasfájás. A nőknek ezt havonta több napig el kell viselniük. Egyes hölgyek túlérzékenyek, és nem tudják kordában tartani az idegeiket ebben az időszakban. Ezt követően hisztérikusnak tűnhetnek. A férfiak még mindig nem értik a nők menstruációját. Nem értik, hogy ennyi év után sem lehet megszokni.


Hasonló cikkek

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Egy közös estét tervez a párjával? Szeretnéd, ha az együtt töltött pillanatok nyugodtak lennének? Kellemes esték születnek az elégedett partnerrel eltöltött egyedi pillanatoknak köszönhetően. Tanácsot adunk, hogyan alakíts ki egy nagyszerű estét kettesben.

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Szereted a párodat, és ő is szeret téged? Van azonban egy nagy DE? Megint csikorognak a dolgok köztetek? Úgy érzed, hamarosan újra szakítani fogsz? És akkor mi van? Ezúttal végleges lesz a válásod, vagy egy idő után újra összejönnek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.