Mit nem igazán értenek a férfiak a nőkben?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit értünk pontosan?

Sarkú cipő

Egy hólyag a sarkon és egy a kislábujjakon. Nagy zúzódások, piros lábujjak és lábfájdalom. A magassarkú pontosan ezt teszi. A nők panaszkodnak, hogy mekkora fájdalmat éreznek, de még mindig nem hagyják abba a viselést. Inkább hólyagos tapaszt raknak a lábukra, és újra felveszik a gyönyörű cipőjüket. A férfiak ezt teljesen abszurdnak tartják. De ahogy a nők mondják, a szépségért szenvedni kell.

Végtelen vásárlás

A nők sok órát tölthetnek a ruhaüzletekben. Kotorásznak a dolgokban, és halom ruhákat hordanak a fülkéikbe. A legtöbbre nincs szükségük, csak akarják. Mi van azzal, hogy már öt hasonló blúz van otthon? Miért nem vesz egy hatodikat? A férfiaknak teljesen hiányzik a nők vásárlási logikája. A hölgyeknek teljes ruhatárral kell rendelkezniük, hogy minden nap más ruhát vegyenek fel. Ez nyilvánvaló!

Örök diéták

A nőknek a szép alakjuk miatt sikerül sokáig éhezniük. Vannak, akik megpróbálnak gyakorolni is. De amint valaki csokoládét tesz elé, a diétának hirtelen vége. És ez így megy folyamatosan. A férfiak általában csak hitetlenkedve csóválják a fejüket partnereik diétája előtt. Mit is mondjak? A csokoládénak egyszerűen lehetetlen ellenállni.

Előjáték a szex előtt

Minden nő jobban szereti a romantikát, mint a gyorstalpalást. A hölgyeket általában óvatosan fel kell melegíteni, mielőtt szerelmeskednének. Sok nő számára nagyon fontos a csók, a simogatás és az ölelés. A férfiak nem értik, miért olyan fontos számukra az előjáték.

Menstruáció

Fej-, láb- és hasfájás. A nőknek ezt havonta több napig el kell viselniük. Egyes hölgyek túlérzékenyek, és nem tudják kordában tartani az idegeiket ebben az időszakban. Ezt követően hisztérikusnak tűnhetnek. A férfiak még mindig nem értik a nők menstruációját. Nem értik, hogy ennyi év után sem lehet megszokni.


Hasonló cikkek

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.