Szeretném visszakapni a férfimat, vagy hogyan nyerjem meg a szeretőmet

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Elvégre nem szeretné megosztani őt a szeretőjével!

Azt tanácsoljuk, hogyan nyerje meg a csatát a férfiért három lépésben:

1. Lépés – Ne csinálj jelenetet, maradj nyugodt

Férfid szeretője nagy valószínűséggel magára akarja majd. Megpróbálja magához húzni, és a lehető legtöbb piszkot rád dobni. Ezért a sikerhez taktikusnak kell lenni. Vigyázz, ne csinálj magadból hisztis nőt. Ez csak ellökni fogja az emberét. De mielőtt bármilyen lépést megtenne, alaposan gondolja át annak következményeit.

Ne engedje, hogy az impulzusai uralkodjanak rajtatok. Nyugodt maradni. Külsőleg legyen közömbös férje hűtlensége iránt. Ne csinálj jelenetet, de ne aggódj miatta. Ne főzz neki, ne vasald az ingét és ne mosd ki. Kimozdulni barátokkal. Csak élj magadnak egy darabig. Vagy legalább azt a látszatot keltse, hogy jól érzi magát, és figyelmen kívül hagyja a bohóckodásait.

Az embere biztosan furcsának fogja találni. Ő és a szeretője, mert nagy féltékenységi jelenetek várnak rátok. Ennek a közömbös hozzáállásnak köszönhetően felkeltheti férfija figyelmét. Ami az első lépés sikeres elsajátításának tekinthető.

2. Lépés – Légy a legjobb nő a világon

Amint felhívod a férfi figyelmét, cselekedj. Te vagy a felesége, tehát régebb óta vagy vele, mint a szeretőjével, és jobban ismered, mint ő. Csináld, amit szeret. Tedd neki kedvenc ételét, és mondd el neki, mit szeretne hallani tőled. Tudasd vele, hogy szeretnél jól kijönni vele, és nem fog téged terhelni a hűtlensége. Ne kiabálj vele, ha valamit rosszul csinál. Légy kedves vele. Ha férje hűtlensége után képes vagy rá, bizonyítsd be neki, hogy jobb vagy az ágyban, mint a szeretője.

3. Lépés – Légy nyitott

A második lépésben lassan meg kell nyerned az embered. Ha boldog veled, akkor nincs ok arra, hogy elhagyjon és egy szeretőhöz meneküljön. Ebben a szakaszban tudassa vele nyíltan, hogy meg akarja menteni a hosszú távú kapcsolatát. Ne felejtsd el tudatni vele, hogy nagyon nagyra értékeled és tiszteled őt. Őszinte érdeklődést kell érezniük tőled. Ha ez nem így van, akkor nem lesz oka továbbra is egy ilyen kapcsolatban maradni csak azért, hogy megnyerje szeretőjét. Nagyon boldogtalan lennél a jövőben.


Hasonló cikkek

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelheti a távolsági kapcsolatot.

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.