Szeretném visszakapni a férfimat, vagy hogyan nyerjem meg a szeretőmet

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Elvégre nem szeretné megosztani őt a szeretőjével!

Azt tanácsoljuk, hogyan nyerje meg a csatát a férfiért három lépésben:

1. Lépés – Ne csinálj jelenetet, maradj nyugodt

Férfid szeretője nagy valószínűséggel magára akarja majd. Megpróbálja magához húzni, és a lehető legtöbb piszkot rád dobni. Ezért a sikerhez taktikusnak kell lenni. Vigyázz, ne csinálj magadból hisztis nőt. Ez csak ellökni fogja az emberét. De mielőtt bármilyen lépést megtenne, alaposan gondolja át annak következményeit.

Ne engedje, hogy az impulzusai uralkodjanak rajtatok. Nyugodt maradni. Külsőleg legyen közömbös férje hűtlensége iránt. Ne csinálj jelenetet, de ne aggódj miatta. Ne főzz neki, ne vasald az ingét és ne mosd ki. Kimozdulni barátokkal. Csak élj magadnak egy darabig. Vagy legalább azt a látszatot keltse, hogy jól érzi magát, és figyelmen kívül hagyja a bohóckodásait.

Az embere biztosan furcsának fogja találni. Ő és a szeretője, mert nagy féltékenységi jelenetek várnak rátok. Ennek a közömbös hozzáállásnak köszönhetően felkeltheti férfija figyelmét. Ami az első lépés sikeres elsajátításának tekinthető.

2. Lépés – Légy a legjobb nő a világon

Amint felhívod a férfi figyelmét, cselekedj. Te vagy a felesége, tehát régebb óta vagy vele, mint a szeretőjével, és jobban ismered, mint ő. Csináld, amit szeret. Tedd neki kedvenc ételét, és mondd el neki, mit szeretne hallani tőled. Tudasd vele, hogy szeretnél jól kijönni vele, és nem fog téged terhelni a hűtlensége. Ne kiabálj vele, ha valamit rosszul csinál. Légy kedves vele. Ha férje hűtlensége után képes vagy rá, bizonyítsd be neki, hogy jobb vagy az ágyban, mint a szeretője.

3. Lépés – Légy nyitott

A második lépésben lassan meg kell nyerned az embered. Ha boldog veled, akkor nincs ok arra, hogy elhagyjon és egy szeretőhöz meneküljön. Ebben a szakaszban tudassa vele nyíltan, hogy meg akarja menteni a hosszú távú kapcsolatát. Ne felejtsd el tudatni vele, hogy nagyon nagyra értékeled és tiszteled őt. Őszinte érdeklődést kell érezniük tőled. Ha ez nem így van, akkor nem lesz oka továbbra is egy ilyen kapcsolatban maradni csak azért, hogy megnyerje szeretőjét. Nagyon boldogtalan lennél a jövőben.


Hasonló cikkek

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.