Szeretném visszakapni a férfimat, vagy hogyan nyerjem meg a szeretőmet

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Elvégre nem szeretné megosztani őt a szeretőjével!

Azt tanácsoljuk, hogyan nyerje meg a csatát a férfiért három lépésben:

1. Lépés – Ne csinálj jelenetet, maradj nyugodt

Férfid szeretője nagy valószínűséggel magára akarja majd. Megpróbálja magához húzni, és a lehető legtöbb piszkot rád dobni. Ezért a sikerhez taktikusnak kell lenni. Vigyázz, ne csinálj magadból hisztis nőt. Ez csak ellökni fogja az emberét. De mielőtt bármilyen lépést megtenne, alaposan gondolja át annak következményeit.

Ne engedje, hogy az impulzusai uralkodjanak rajtatok. Nyugodt maradni. Külsőleg legyen közömbös férje hűtlensége iránt. Ne csinálj jelenetet, de ne aggódj miatta. Ne főzz neki, ne vasald az ingét és ne mosd ki. Kimozdulni barátokkal. Csak élj magadnak egy darabig. Vagy legalább azt a látszatot keltse, hogy jól érzi magát, és figyelmen kívül hagyja a bohóckodásait.

Az embere biztosan furcsának fogja találni. Ő és a szeretője, mert nagy féltékenységi jelenetek várnak rátok. Ennek a közömbös hozzáállásnak köszönhetően felkeltheti férfija figyelmét. Ami az első lépés sikeres elsajátításának tekinthető.

2. Lépés – Légy a legjobb nő a világon

Amint felhívod a férfi figyelmét, cselekedj. Te vagy a felesége, tehát régebb óta vagy vele, mint a szeretőjével, és jobban ismered, mint ő. Csináld, amit szeret. Tedd neki kedvenc ételét, és mondd el neki, mit szeretne hallani tőled. Tudasd vele, hogy szeretnél jól kijönni vele, és nem fog téged terhelni a hűtlensége. Ne kiabálj vele, ha valamit rosszul csinál. Légy kedves vele. Ha férje hűtlensége után képes vagy rá, bizonyítsd be neki, hogy jobb vagy az ágyban, mint a szeretője.

3. Lépés – Légy nyitott

A második lépésben lassan meg kell nyerned az embered. Ha boldog veled, akkor nincs ok arra, hogy elhagyjon és egy szeretőhöz meneküljön. Ebben a szakaszban tudassa vele nyíltan, hogy meg akarja menteni a hosszú távú kapcsolatát. Ne felejtsd el tudatni vele, hogy nagyon nagyra értékeled és tiszteled őt. Őszinte érdeklődést kell érezniük tőled. Ha ez nem így van, akkor nem lesz oka továbbra is egy ilyen kapcsolatban maradni csak azért, hogy megnyerje szeretőjét. Nagyon boldogtalan lennél a jövőben.


Hasonló cikkek

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

A partnerek szakítása gyakran nagyon fájdalmas. Egy szeretett személy elvesztése kétségbeesett tettekre késztet egyeseket. De ez csak ront a helyzeten. Milyen műveletek ezek?

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.