Szeretném visszakapni a férfimat, vagy hogyan nyerjem meg a szeretőmet

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Elvégre nem szeretné megosztani őt a szeretőjével!

Azt tanácsoljuk, hogyan nyerje meg a csatát a férfiért három lépésben:

1. Lépés – Ne csinálj jelenetet, maradj nyugodt

Férfid szeretője nagy valószínűséggel magára akarja majd. Megpróbálja magához húzni, és a lehető legtöbb piszkot rád dobni. Ezért a sikerhez taktikusnak kell lenni. Vigyázz, ne csinálj magadból hisztis nőt. Ez csak ellökni fogja az emberét. De mielőtt bármilyen lépést megtenne, alaposan gondolja át annak következményeit.

Ne engedje, hogy az impulzusai uralkodjanak rajtatok. Nyugodt maradni. Külsőleg legyen közömbös férje hűtlensége iránt. Ne csinálj jelenetet, de ne aggódj miatta. Ne főzz neki, ne vasald az ingét és ne mosd ki. Kimozdulni barátokkal. Csak élj magadnak egy darabig. Vagy legalább azt a látszatot keltse, hogy jól érzi magát, és figyelmen kívül hagyja a bohóckodásait.

Az embere biztosan furcsának fogja találni. Ő és a szeretője, mert nagy féltékenységi jelenetek várnak rátok. Ennek a közömbös hozzáállásnak köszönhetően felkeltheti férfija figyelmét. Ami az első lépés sikeres elsajátításának tekinthető.

2. Lépés – Légy a legjobb nő a világon

Amint felhívod a férfi figyelmét, cselekedj. Te vagy a felesége, tehát régebb óta vagy vele, mint a szeretőjével, és jobban ismered, mint ő. Csináld, amit szeret. Tedd neki kedvenc ételét, és mondd el neki, mit szeretne hallani tőled. Tudasd vele, hogy szeretnél jól kijönni vele, és nem fog téged terhelni a hűtlensége. Ne kiabálj vele, ha valamit rosszul csinál. Légy kedves vele. Ha férje hűtlensége után képes vagy rá, bizonyítsd be neki, hogy jobb vagy az ágyban, mint a szeretője.

3. Lépés – Légy nyitott

A második lépésben lassan meg kell nyerned az embered. Ha boldog veled, akkor nincs ok arra, hogy elhagyjon és egy szeretőhöz meneküljön. Ebben a szakaszban tudassa vele nyíltan, hogy meg akarja menteni a hosszú távú kapcsolatát. Ne felejtsd el tudatni vele, hogy nagyon nagyra értékeled és tiszteled őt. Őszinte érdeklődést kell érezniük tőled. Ha ez nem így van, akkor nem lesz oka továbbra is egy ilyen kapcsolatban maradni csak azért, hogy megnyerje szeretőjét. Nagyon boldogtalan lennél a jövőben.


Hasonló cikkek

A szakítások nagyon fájdalmasak. De mindenki máshogy éli meg őket. Játszhatsz keményen, vagy sírhatsz napokig. Azonban ki kell gyógyulnia belőle. Természetesen senkit sem kell emlékeztetnünk erre. Hogyan lehet a lehető leghatékonyabban kilépni a szakításból? Tanácsot adunk.

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

Egy közös estét tervez a párjával? Szeretnéd, ha az együtt töltött pillanatok nyugodtak lennének? Kellemes esték születnek az elégedett partnerrel eltöltött egyedi pillanatoknak köszönhetően. Tanácsot adunk, hogyan alakíts ki egy nagyszerű estét kettesben.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.