A kor számít, vagy egy idősebb partner előnye

Nézzünk olyan mélyre a történelembe, amennyire csak akarunk, egy idősebb partnerrel való kapcsolat nem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

A férfiak később érnek

Mindig is hagyomány volt, hogy a férfiak némileg elmaradnak a fejlődésben a nőktől. A kutatás nemcsak a serdülőkorú gyermekekre, hanem a felnőttekre is irányul. És kiderül, hogy a férfiak soha nem érik utol a lányokat a fejlődésben. A féltékenység és a versenyképesség csak negyven után hagyja el őket. Ezért csak ebben a korosztályban talál egy kiegyensúlyozott férfit, aki úriemberként tud viselkedni.

Szexuális tapasztalat

A szexuális érettség szintén az előző ponthoz kapcsolódik. És ez alatt nem azt értjük, hogy a férfiaknak hány szexuális partnerük van "mögött". A fiatalkorunkban erősen befolyásoló hormonok a férfiaknál csak ötven éves koruk körül nyugszanak meg. Minden szex nem csupán az önkielégítésre való törekvés. Sajnos ez nem csak az ő hibájuk. Fiatalkorban "vernek" velük a hormonok. Csak ötven után tudnak jobban az Ön elégedettségére összpontosítani. Több türelmük van hozzá.

Szülők és gyerekek

Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy egy férfi inkább anyaként, mint partnerként keres téged? Szóval nem kell aggódnod emiatt egy idősebb férfival. Régóta kikerült szülőfészkéből, így a legtöbb esetben tud magáról gondoskodni. Főleg, ha ő maga is szülő. És bónuszként tegyük hozzá, hogy az ötvenes éveiben járó férfiak gyerekei általában már abban a korban vannak, amikor ők maguk kezdik megoldani a mami és apa kislányainak problémáját.

Bármit mondanak, az igaz

h2>

Legyen szó feledékenységről vagy puszta gazemberségről, az idősebb férfiak egyiket sem követik el. Nem pusztán szórakozásból zsákolják a nőket, és nem „tereli el” a figyelmüket a barátokkal való egész estés italozásra való meghívások vagy a bárban való razziák. Már nincs idejük és általában nincs kedvük a játékokhoz és a nők manipulálásához. Ráadásul a már említett érettségnek köszönhetően sikerült megérteniük, hogy mások elismerést érdemelnek. Tehát nem bánnak úgy a nőkkel vagy másokkal, mint ők.


Hasonló cikkek

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Bár a munkája jól fizet, és régóta van saját lakása, ez még mindig nem jelenti azt, hogy mindketten készen állnak egy komoly partnerkapcsolatra. Egyre távolabb kerül az az idő, amikor a gyerekek önállóvá válnak, és magukra hagyják magukat. De egy kapcsolatban több van, mint a vásárlás és a főzés ismerete. Honnan tudhatod, hogy szerelmed eléggé megérett-e egy komoly kapcsolathoz?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.