A kor számít, vagy egy idősebb partner előnye

Nézzünk olyan mélyre a történelembe, amennyire csak akarunk, egy idősebb partnerrel való kapcsolat nem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

A férfiak később érnek

Mindig is hagyomány volt, hogy a férfiak némileg elmaradnak a fejlődésben a nőktől. A kutatás nemcsak a serdülőkorú gyermekekre, hanem a felnőttekre is irányul. És kiderül, hogy a férfiak soha nem érik utol a lányokat a fejlődésben. A féltékenység és a versenyképesség csak negyven után hagyja el őket. Ezért csak ebben a korosztályban talál egy kiegyensúlyozott férfit, aki úriemberként tud viselkedni.

Szexuális tapasztalat

A szexuális érettség szintén az előző ponthoz kapcsolódik. És ez alatt nem azt értjük, hogy a férfiaknak hány szexuális partnerük van "mögött". A fiatalkorunkban erősen befolyásoló hormonok a férfiaknál csak ötven éves koruk körül nyugszanak meg. Minden szex nem csupán az önkielégítésre való törekvés. Sajnos ez nem csak az ő hibájuk. Fiatalkorban "vernek" velük a hormonok. Csak ötven után tudnak jobban az Ön elégedettségére összpontosítani. Több türelmük van hozzá.

Szülők és gyerekek

Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy egy férfi inkább anyaként, mint partnerként keres téged? Szóval nem kell aggódnod emiatt egy idősebb férfival. Régóta kikerült szülőfészkéből, így a legtöbb esetben tud magáról gondoskodni. Főleg, ha ő maga is szülő. És bónuszként tegyük hozzá, hogy az ötvenes éveiben járó férfiak gyerekei általában már abban a korban vannak, amikor ők maguk kezdik megoldani a mami és apa kislányainak problémáját.

Bármit mondanak, az igaz

h2>

Legyen szó feledékenységről vagy puszta gazemberségről, az idősebb férfiak egyiket sem követik el. Nem pusztán szórakozásból zsákolják a nőket, és nem „tereli el” a figyelmüket a barátokkal való egész estés italozásra való meghívások vagy a bárban való razziák. Már nincs idejük és általában nincs kedvük a játékokhoz és a nők manipulálásához. Ráadásul a már említett érettségnek köszönhetően sikerült megérteniük, hogy mások elismerést érdemelnek. Tehát nem bánnak úgy a nőkkel vagy másokkal, mint ők.


Hasonló cikkek

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Sok ember kényelmetlenül érzi magát, amikor meg kell kérnie valakitől valamit. Bármi is legyen az – munkahelyi emelés, barátok segítségének kérése, vagy bármi más kapcsolatban. Négy egyszerű lépésben tanácsot adunk, hogyan mondd el, amit akarsz.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.