A kor számít, vagy egy idősebb partner előnye

Nézzünk olyan mélyre a történelembe, amennyire csak akarunk, egy idősebb partnerrel való kapcsolat nem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

A férfiak később érnek

Mindig is hagyomány volt, hogy a férfiak némileg elmaradnak a fejlődésben a nőktől. A kutatás nemcsak a serdülőkorú gyermekekre, hanem a felnőttekre is irányul. És kiderül, hogy a férfiak soha nem érik utol a lányokat a fejlődésben. A féltékenység és a versenyképesség csak negyven után hagyja el őket. Ezért csak ebben a korosztályban talál egy kiegyensúlyozott férfit, aki úriemberként tud viselkedni.

Szexuális tapasztalat

A szexuális érettség szintén az előző ponthoz kapcsolódik. És ez alatt nem azt értjük, hogy a férfiaknak hány szexuális partnerük van "mögött". A fiatalkorunkban erősen befolyásoló hormonok a férfiaknál csak ötven éves koruk körül nyugszanak meg. Minden szex nem csupán az önkielégítésre való törekvés. Sajnos ez nem csak az ő hibájuk. Fiatalkorban "vernek" velük a hormonok. Csak ötven után tudnak jobban az Ön elégedettségére összpontosítani. Több türelmük van hozzá.

Szülők és gyerekek

Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy egy férfi inkább anyaként, mint partnerként keres téged? Szóval nem kell aggódnod emiatt egy idősebb férfival. Régóta kikerült szülőfészkéből, így a legtöbb esetben tud magáról gondoskodni. Főleg, ha ő maga is szülő. És bónuszként tegyük hozzá, hogy az ötvenes éveiben járó férfiak gyerekei általában már abban a korban vannak, amikor ők maguk kezdik megoldani a mami és apa kislányainak problémáját.

Bármit mondanak, az igaz

h2>

Legyen szó feledékenységről vagy puszta gazemberségről, az idősebb férfiak egyiket sem követik el. Nem pusztán szórakozásból zsákolják a nőket, és nem „tereli el” a figyelmüket a barátokkal való egész estés italozásra való meghívások vagy a bárban való razziák. Már nincs idejük és általában nincs kedvük a játékokhoz és a nők manipulálásához. Ráadásul a már említett érettségnek köszönhetően sikerült megérteniük, hogy mások elismerést érdemelnek. Tehát nem bánnak úgy a nőkkel vagy másokkal, mint ők.


Hasonló cikkek

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.