Honnan tudod, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik?

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudd meg, hogy a kapcsolatodnak vége, vagy van-e még esélyed megmenteni.

Panaszkodsz rá

Minden alkalommal, amikor meglátod a családodat vagy a barátaidat, panaszkodsz partner? Nem hagyod, hogy megszáradjon a cérna? Csak ki kell szellőzned minden kis negatív dolgot a barátoddal/barátnőddel kapcsolatban? Nem emeli ki egyik jó tulajdonságát vagy tetteit, mert már nem látja? Már a rosszra koncentrálsz? Ha ezt tapasztalod, gondold át magadon, hogy nem lenne-e jobb idő előtt véget vetni a szenvedésnek, szakítani a pároddal és kapcsolatba lépni valaki mással.

Rendszeresen veszekszel

El tudsz képzelni egy nyugodt napot, amikor nem volt eszmecsere? Rég elmúlt az összes kellemes együtt töltött pillanat? Ön helyette kellemetlen napi vitákat tapasztal? Ha már semmiben nem tudtok megállapodni együtt, és csak állandó nézeteltérések vannak, kapcsolata a végéhez közeledik.

Csak szükségből szexelsz

A szexuális életed nem az, ami régen volt? Elcserélted a romantikát és a szenvedélyt egy szükséges kötelességre? Csak azért szexelsz, hogy enyhíts magadon? Már nem érzel érzelmi affinitást, hanem éppen ellenkezőleg, nem szereted partneredet? Itt is arra a tényre hajlunk, hogy vagy ideje tenni valamit a rutin szex ellen, vagy véget vetni a kapcsolatnak.

Kerülöd egymást

Megpróbálod megtervezni a szabadidődet. időt, hogy a lehető legkevesebbet találkozzanak megfelelőjükkel? Nem kell túl sok időt együtt tölteni? Tabunak számítanak számodra a közös kirándulások, rendezvények? Inkább elmennél moziba vagy vacsorázni a barátaiddal, mint a pároddal? Akkor nincs mitől tétovázni.

Nem kommunikálsz

Mindketten hazajöttök a munkából vagy az iskolából, és nincs szükségük arra, hogy kommunikáljanak egymással? Korábban mindent elmeséltek egymásnak, de most már jó ideje makacsul hallgattok? Mindannyian a saját dolgukat csináljátok, és elakad a kommunikáció? Nem törődnek egymás szükségleteivel vagy vágyaival? Párod közömbös lesz irántad? Ebben az esetben nincs értelme tovább együtt maradnotok.

Hasonló cikkek

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.