A válás előtt mérlegelje az összes előnyét és hátrányát

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Már nem szeretjük egymást

Tényleg már nem szereti a párját, vagy ez csak átmeneti időszak? Gondolj arra, hogy valójában mit érzel egymás iránt. Csak azért, mert az első szerelem, amellyel házasságot kötöttél, elhalványult, még nem jelenti azt, hogy nincs többé köztetek semmi. A pszichológusok gyakran javasolják, hogy hosszabb idő után képzeljük el a kapcsolatot. Két év múlva is ugyanolyan nyomasztóak lesznek a problémái?

Érvényes döntések

Ne cselekedjen elhamarkodottan. Ha veszekedsz, ne rohanj azonnal válóperes ügyvédhez. Még akkor is, ha abban a pillanatban úgy érzi, hogy mást nem tehet. Később megbánhatja elhamarkodott döntéseit. A nők gyakran válnak el, mert a házasság általában kihűlt. De amikor a válás után meg akarják oldani, mi volt a probléma, valójában nem találnak. Legtöbbször csak rájönnek, hogy egyik házastárs sem törődött a kapcsolattal, és fokozatosan hanyatlott. Mindig fontolja meg a válást végső megoldásnak.

Végre élhetek

Arra számít, hogy a válás után azonnal megszűnnek a problémái? Akkor tévedsz. Valószínűleg azt fogja tapasztalni, hogy házassági problémái továbbra is kísértenek. A válás nem mindig a megfelelő megoldás. Ráadásul ha van gyereketek vagy valamilyen kötődésetek van egymáshoz, pl.együtt építettetek házat stb.,akkor sem szakad meg minden kötelék. Valószínűleg ugyanazok a problémák jelentkeznek a következő kapcsolatodban is, amelyek a válásodhoz vezettek. Nem maguktól keletkeztek. Tehát gondold át, hogy valójában miért válsz el. Valóban nincs más megoldás?

A válás hatalmas döntés, és semmiképpen sem szabad félvállról venni. Mielőtt beadná a válókeresetet, még egyszer tisztázza, miért szeretne válni, és mit vár el a válástól. És ha tényleg elhatároztad, hogy nem akarsz tovább együtt élni, akkor válj el!


Hasonló cikkek

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.