Tulajdonságok, amelyeket a férfiak utálnak a nőkben

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Vásárlás

Étel, ital és alapvető szükségleti cikkek vásárlása viszonylag rendben van. De amit a férfiak nem értenek, az az, hogy több órát töltenek egyetlen dolog kiválasztásával (ruha, cipő, kézitáska...), amiért több tucat üzletet kell végigjárni, és a végén visszamész az elsők egyikébe. akárhogyan is. Takarmánykeresőként a nőket a történelem előtti idők óta arra tanítják, hogy a legjobbat keressék, míg a férfiak az első zsákmány után mentek, amit láttak. Ha nem tennék meg, valószínűleg soha nem lesz sikeres vadászatuk. A nőknek viszont választaniuk kellett, hogy nem szednek romlott, szennyezett, éretlen gyümölcsöt... Tanács nőknek: Ne hagyd, hogy a vásárlás elvigyen, ha annyira élvezed. Csak ne kényszerítse partnerét, hogy randevúzzon.

Túl sok részlet a történetben

Nem, a férfiak természetüknél fogva nem jobban mesélik az izgalmas történeteket, mint a nők. De a nők nagyon gyakran küzdenek azzal, hogy mi az igazán fontos információ, és mi nem. Szeretnéd elmondani, milyen volt a napod? Egy férfinak nem kell tudnia azoknak az autóknak a színeit, amelyek elhaladtak mellette munkába menet, és azt sem, hogy egy új üzlet nyílik abban az utcában, amely mellett mindig elhaladsz. Láttál valami érdekeset félúton a munkahelyedre, és aztán délután négyig nem történt valami fontos? Csak ezt a két pillanatot említse meg. Mindig csak azt mondd, ami fontos. Csak akkor említsen részleteket, ha azok relevánsak a témában, vagy ha partnere törődik velük.

Túlérzékenység

Igen, a nőknek nehéz dolguk van. Minden időszak előtt minden hülyeség megmozgatja őket. És mi van, ha terhesek? A női könnyek a férfiak rémálma is. És ez nem azért van, mert utálják a könnyeket, mint olyanokat! A férfiak utálnak tanácstalanok lenni. De pontosan ilyenek, amikor a barátnőjük sír. Nem tudja, hogyan kérdezze meg, mi bántja. Gyakran nem is tudják megoldani semmilyen módon. Egy hölgy képes sírni a kiömlött tej miatt, amit már rég felmosott, padlót mosott, és a tejnek nyoma sincs sehol. A nedves szemek egy filmnél vagy egy kedvenc tükör szilánkjai között szintén megteszik a trükköt – valószínűleg hallottál már erről a helyzetről. De hagyd, hogy párod lélegezzen. Ha ma már ötödször sírsz, ne várd, hogy újra megsajnáljon. Valószínűleg már hozzászokott a túlérzékenységedhez.

Féltékenységi kitörések

A féltékenység önmagában nem teljesen rossz emberi tulajdonság. A férfiak hízelgőnek érzik magukat, és szeretik biztosítani a barátnőjüket, hogy ő az egyetlen. De mi van akkor, ha a nőt zavarja egy egyszerű kocsmalátogatás, vagy nem bírja, hogy egy romantikus vacsora közben a pincérnő dekoltázsába siklik a szemed? A legrosszabbak természetesen a féltékenységi jelenetek. Sőt, amikor fogalma sincs, mit csinált – például ha csak a dekoltázst nézi.

Ha féltékeny vagy, magyarázd el a férfinak, hogy miért és mi zavar téged konkrétan a viselkedésében. Valószínűleg úgysem fogja megérteni, de legalább tudni fogja, miért haragszol újra hazafelé.


Hasonló cikkek

Noha mindent úgy csinál, mint korábban, hirtelen úgy érzi, hogy valami megváltozott. Sokkal hidegebb a kapcsolatod, furcsa hangulat uralkodik otthon. Gyanítja, hogy a másik fél hűtlen hozzád? Egy hamis vád rossz vért szülhet, ezért legyen óvatos. De ha biztos vagy benne, ne félj felnevelni őket. 5 jelet hozunk, amelyek szerint szinte 100%-ban biztos lehetsz benne.

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.