Tulajdonságok, amelyeket a férfiak utálnak a nőkben

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Vásárlás

Étel, ital és alapvető szükségleti cikkek vásárlása viszonylag rendben van. De amit a férfiak nem értenek, az az, hogy több órát töltenek egyetlen dolog kiválasztásával (ruha, cipő, kézitáska...), amiért több tucat üzletet kell végigjárni, és a végén visszamész az elsők egyikébe. akárhogyan is. Takarmánykeresőként a nőket a történelem előtti idők óta arra tanítják, hogy a legjobbat keressék, míg a férfiak az első zsákmány után mentek, amit láttak. Ha nem tennék meg, valószínűleg soha nem lesz sikeres vadászatuk. A nőknek viszont választaniuk kellett, hogy nem szednek romlott, szennyezett, éretlen gyümölcsöt... Tanács nőknek: Ne hagyd, hogy a vásárlás elvigyen, ha annyira élvezed. Csak ne kényszerítse partnerét, hogy randevúzzon.

Túl sok részlet a történetben

Nem, a férfiak természetüknél fogva nem jobban mesélik az izgalmas történeteket, mint a nők. De a nők nagyon gyakran küzdenek azzal, hogy mi az igazán fontos információ, és mi nem. Szeretnéd elmondani, milyen volt a napod? Egy férfinak nem kell tudnia azoknak az autóknak a színeit, amelyek elhaladtak mellette munkába menet, és azt sem, hogy egy új üzlet nyílik abban az utcában, amely mellett mindig elhaladsz. Láttál valami érdekeset félúton a munkahelyedre, és aztán délután négyig nem történt valami fontos? Csak ezt a két pillanatot említse meg. Mindig csak azt mondd, ami fontos. Csak akkor említsen részleteket, ha azok relevánsak a témában, vagy ha partnere törődik velük.

Túlérzékenység

Igen, a nőknek nehéz dolguk van. Minden időszak előtt minden hülyeség megmozgatja őket. És mi van, ha terhesek? A női könnyek a férfiak rémálma is. És ez nem azért van, mert utálják a könnyeket, mint olyanokat! A férfiak utálnak tanácstalanok lenni. De pontosan ilyenek, amikor a barátnőjük sír. Nem tudja, hogyan kérdezze meg, mi bántja. Gyakran nem is tudják megoldani semmilyen módon. Egy hölgy képes sírni a kiömlött tej miatt, amit már rég felmosott, padlót mosott, és a tejnek nyoma sincs sehol. A nedves szemek egy filmnél vagy egy kedvenc tükör szilánkjai között szintén megteszik a trükköt – valószínűleg hallottál már erről a helyzetről. De hagyd, hogy párod lélegezzen. Ha ma már ötödször sírsz, ne várd, hogy újra megsajnáljon. Valószínűleg már hozzászokott a túlérzékenységedhez.

Féltékenységi kitörések

A féltékenység önmagában nem teljesen rossz emberi tulajdonság. A férfiak hízelgőnek érzik magukat, és szeretik biztosítani a barátnőjüket, hogy ő az egyetlen. De mi van akkor, ha a nőt zavarja egy egyszerű kocsmalátogatás, vagy nem bírja, hogy egy romantikus vacsora közben a pincérnő dekoltázsába siklik a szemed? A legrosszabbak természetesen a féltékenységi jelenetek. Sőt, amikor fogalma sincs, mit csinált – például ha csak a dekoltázst nézi.

Ha féltékeny vagy, magyarázd el a férfinak, hogy miért és mi zavar téged konkrétan a viselkedésében. Valószínűleg úgysem fogja megérteni, de legalább tudni fogja, miért haragszol újra hazafelé.


Hasonló cikkek

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.