Tulajdonságok, amelyeket a férfiak utálnak a nőkben

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Vásárlás

Étel, ital és alapvető szükségleti cikkek vásárlása viszonylag rendben van. De amit a férfiak nem értenek, az az, hogy több órát töltenek egyetlen dolog kiválasztásával (ruha, cipő, kézitáska...), amiért több tucat üzletet kell végigjárni, és a végén visszamész az elsők egyikébe. akárhogyan is. Takarmánykeresőként a nőket a történelem előtti idők óta arra tanítják, hogy a legjobbat keressék, míg a férfiak az első zsákmány után mentek, amit láttak. Ha nem tennék meg, valószínűleg soha nem lesz sikeres vadászatuk. A nőknek viszont választaniuk kellett, hogy nem szednek romlott, szennyezett, éretlen gyümölcsöt... Tanács nőknek: Ne hagyd, hogy a vásárlás elvigyen, ha annyira élvezed. Csak ne kényszerítse partnerét, hogy randevúzzon.

Túl sok részlet a történetben

Nem, a férfiak természetüknél fogva nem jobban mesélik az izgalmas történeteket, mint a nők. De a nők nagyon gyakran küzdenek azzal, hogy mi az igazán fontos információ, és mi nem. Szeretnéd elmondani, milyen volt a napod? Egy férfinak nem kell tudnia azoknak az autóknak a színeit, amelyek elhaladtak mellette munkába menet, és azt sem, hogy egy új üzlet nyílik abban az utcában, amely mellett mindig elhaladsz. Láttál valami érdekeset félúton a munkahelyedre, és aztán délután négyig nem történt valami fontos? Csak ezt a két pillanatot említse meg. Mindig csak azt mondd, ami fontos. Csak akkor említsen részleteket, ha azok relevánsak a témában, vagy ha partnere törődik velük.

Túlérzékenység

Igen, a nőknek nehéz dolguk van. Minden időszak előtt minden hülyeség megmozgatja őket. És mi van, ha terhesek? A női könnyek a férfiak rémálma is. És ez nem azért van, mert utálják a könnyeket, mint olyanokat! A férfiak utálnak tanácstalanok lenni. De pontosan ilyenek, amikor a barátnőjük sír. Nem tudja, hogyan kérdezze meg, mi bántja. Gyakran nem is tudják megoldani semmilyen módon. Egy hölgy képes sírni a kiömlött tej miatt, amit már rég felmosott, padlót mosott, és a tejnek nyoma sincs sehol. A nedves szemek egy filmnél vagy egy kedvenc tükör szilánkjai között szintén megteszik a trükköt – valószínűleg hallottál már erről a helyzetről. De hagyd, hogy párod lélegezzen. Ha ma már ötödször sírsz, ne várd, hogy újra megsajnáljon. Valószínűleg már hozzászokott a túlérzékenységedhez.

Féltékenységi kitörések

A féltékenység önmagában nem teljesen rossz emberi tulajdonság. A férfiak hízelgőnek érzik magukat, és szeretik biztosítani a barátnőjüket, hogy ő az egyetlen. De mi van akkor, ha a nőt zavarja egy egyszerű kocsmalátogatás, vagy nem bírja, hogy egy romantikus vacsora közben a pincérnő dekoltázsába siklik a szemed? A legrosszabbak természetesen a féltékenységi jelenetek. Sőt, amikor fogalma sincs, mit csinált – például ha csak a dekoltázst nézi.

Ha féltékeny vagy, magyarázd el a férfinak, hogy miért és mi zavar téged konkrétan a viselkedésében. Valószínűleg úgysem fogja megérteni, de legalább tudni fogja, miért haragszol újra hazafelé.


Hasonló cikkek

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Az együttélés egy párban soha nem könnyű. Leginkább minden kapcsolatban találkozunk problémákkal. De mi van akkor, ha a barátod néhány hónapnyi randevú után elhagy? Lehet, hogy te követed el azokat a hibákat, amelyek bármelyik férfi kedvét elriasztják. Mit kell tehát elkerülni?

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.