Az 5 legjobb romantikus film 2018-ban

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha az időjárás nem kedvez, tegyünk otthon egy jó filmet!

Majdnem itt az idő, hogy estig kint legyél, sétáljunk a napon, piknikezzünk, ismerkedjünk. Ha rossz az idő, vagy ha egyedül van, és romantikával szeretné feldobni az estét, nézzen meg egy jó filmet. Öt tavalyi filmhez hozunk egy tippet, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni.

Én, Simon

Meglepően mély film arról, hogy az egyértelmű megoldások nem mindig olyan egyértelműek. A tizenhat éves diák Simon legbelül megbékélt önmagával, de környezete eltántorítja az igazságtól. Én, Simon általában a kapcsolatokkal foglalkozom, és annak ellenére, hogy a hősök frissen jártak a középiskolából, ez eléggé érett pillantást vet arra, hogy szerelmet találni nem mindig könnyű. És biztosan nem kell más irányultságúnak lennie. Egyedülálló szülők, idős nők és férfiak is megtalálhatók Simonban... egyszóval bárki, akinek van valami „akadálya”, ami egy kicsit megnehezíti a helyzetét a szerelemben.

Férj a próbára

h2> < p>Ha tetszett az 1987-es Overboard című film, biztosan szeretni fogod a Test Husband című filmet. A cselekmény egyszerű: egy gazdag fuvolaművész elveszti az emlékezetét. Még a saját nevére sem emlékszik. Vagyis addig, amíg a felesége nem jön, és hazaviszi egy rosszul fizetett munkához és három gyerekhez. De ez a feleség a találékony Kate, aki úgy dönt, hogy bosszút áll rajta azért, ahogy nemrég bánt vele. Nézze meg, nem bölcs dolog feldühíteni egy nőt, és a pénz nem minden.

Őrült gazdag ázsiaiak

Amikor egy amerikai lány egy hagyományos kínai családba kerül, nincs hiány őrült helyzetekben . Sőt, ha az a kínai család a világ leggazdagabbjai közé tartozik, és az amerikai Rachel szálka a szemükben. A szegény lány és a gazdag herceg vicces és romantikus változata, amelyet igazán élvezni fog. Élvezze a modern nő küzdelmét a hagyományokkal egy olyan környezetben, amelyet még soha nem láthattunk.

Mamma Mia! Itt járunk újra

Az Abba zenéjével megtöltött napfényes film annyira népszerű volt, hogy tavaly folytatást is kapott. Inkább vígjátékot találsz benne, mint romantikát. De ez alkalmassá teszi a közeledő nyárra, mit szólsz? Látogasson el újra a gyönyörű görög szigetre, és felejtse el minden gondját egy pillanatra.

Csillag születik

A countrysztár, Jack felfedez egy szegény énekesnőben egy nagyszerű tehetséget, és elvezeti őt a sztárságig. Mindketten fokozatosan megszeretik egymást és ez persze nem könnyű. Főleg, ha a fiatal Ally sikeresebb lesz, mint Jack, aki felfedezte tehetségét. Romantikus vágott dráma. Egy történet arról, hogyan kezdi el a szeretett személy, bár nem szándékosan, de elpusztítani személyes álmait. Nézze meg, hogyan kezelje a sikert, és ne veszítse el a szeretetet.


Hasonló cikkek

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.