Az 5 legjobb romantikus film 2018-ban

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha az időjárás nem kedvez, tegyünk otthon egy jó filmet!

Majdnem itt az idő, hogy estig kint legyél, sétáljunk a napon, piknikezzünk, ismerkedjünk. Ha rossz az idő, vagy ha egyedül van, és romantikával szeretné feldobni az estét, nézzen meg egy jó filmet. Öt tavalyi filmhez hozunk egy tippet, amelyeket mindenképpen érdemes megnézni.

Én, Simon

Meglepően mély film arról, hogy az egyértelmű megoldások nem mindig olyan egyértelműek. A tizenhat éves diák Simon legbelül megbékélt önmagával, de környezete eltántorítja az igazságtól. Én, Simon általában a kapcsolatokkal foglalkozom, és annak ellenére, hogy a hősök frissen jártak a középiskolából, ez eléggé érett pillantást vet arra, hogy szerelmet találni nem mindig könnyű. És biztosan nem kell más irányultságúnak lennie. Egyedülálló szülők, idős nők és férfiak is megtalálhatók Simonban... egyszóval bárki, akinek van valami „akadálya”, ami egy kicsit megnehezíti a helyzetét a szerelemben.

Férj a próbára

h2> < p>Ha tetszett az 1987-es Overboard című film, biztosan szeretni fogod a Test Husband című filmet. A cselekmény egyszerű: egy gazdag fuvolaművész elveszti az emlékezetét. Még a saját nevére sem emlékszik. Vagyis addig, amíg a felesége nem jön, és hazaviszi egy rosszul fizetett munkához és három gyerekhez. De ez a feleség a találékony Kate, aki úgy dönt, hogy bosszút áll rajta azért, ahogy nemrég bánt vele. Nézze meg, nem bölcs dolog feldühíteni egy nőt, és a pénz nem minden.

Őrült gazdag ázsiaiak

Amikor egy amerikai lány egy hagyományos kínai családba kerül, nincs hiány őrült helyzetekben . Sőt, ha az a kínai család a világ leggazdagabbjai közé tartozik, és az amerikai Rachel szálka a szemükben. A szegény lány és a gazdag herceg vicces és romantikus változata, amelyet igazán élvezni fog. Élvezze a modern nő küzdelmét a hagyományokkal egy olyan környezetben, amelyet még soha nem láthattunk.

Mamma Mia! Itt járunk újra

Az Abba zenéjével megtöltött napfényes film annyira népszerű volt, hogy tavaly folytatást is kapott. Inkább vígjátékot találsz benne, mint romantikát. De ez alkalmassá teszi a közeledő nyárra, mit szólsz? Látogasson el újra a gyönyörű görög szigetre, és felejtse el minden gondját egy pillanatra.

Csillag születik

A countrysztár, Jack felfedez egy szegény énekesnőben egy nagyszerű tehetséget, és elvezeti őt a sztárságig. Mindketten fokozatosan megszeretik egymást és ez persze nem könnyű. Főleg, ha a fiatal Ally sikeresebb lesz, mint Jack, aki felfedezte tehetségét. Romantikus vágott dráma. Egy történet arról, hogyan kezdi el a szeretett személy, bár nem szándékosan, de elpusztítani személyes álmait. Nézze meg, hogyan kezelje a sikert, és ne veszítse el a szeretetet.


Hasonló cikkek

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.