6 kifogás, amit leggyakrabban használnak a férfiak, amikor szakítanak nőkkel

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

1. Rájöttem, hogy nem igazán szeretlek

Ha a barátod ezt mondja neked, örülj, hogy szakítasz. A partnerednek nyilvánvalóan nincsenek rendben a prioritásai. Ráadásul elég furcsa, hogy annyi hét, hónap, év párkapcsolat után csak annyit mond, hogy már nem szeret. Valószínűleg valami más van mögötte, nem gondolod?

2. Kezdsz úgy kinézni, mint az anyád

Meg fogsz lepődni, de néhány férfi nem látja a száját. Ha szakítani akarnak, mindenképp legyenek kedvesebbek. Ez az ok abszurdnak és nagyon sértőnek tűnik számunkra. Valószínűleg nem sikerült jobbat kitalálnia.

3. Megváltoztál

Az ember az életkorral változik, ami teljesen természetes. Nagyon furcsa lenne, ha egy egyén egész életében ugyanaz maradna. Még csak nem is lehetséges, mert mindannyiunknak nap mint nap más-más élményei vannak, amelyek formálnak bennünket. Ha egy pasi azt mondja neked, hogy azért szakít veled, mert megváltoztál, ez egyáltalán nem elég indok. Valószínűleg fél elmondani döntésének valódi okát. Ha a változás valóban megtörtént az Ön részéről, meg kellett volna beszélnie veled, és lehetőséget kellett volna adnia a magyarázatra/javításra!

4. Szerintem még nem állsz készen egy kapcsolatra

Tehát egy ideje randizgatsz, és ő ezt mondja neked? Talán azért mondta ezt, mert nem akarta letenni magát előtted. Lehet, hogy nem áll készen egy kapcsolatra. Ilyet csak az érzéketlenség mondhat komolyan.

5. Tartanunk kell egy kis szünetet

Ezzel megnyugtatni akarjuk, hogy nem is olyan rossz. Nincs ereje elmondani neked, hogy tényleg szakít veled. A szünet nem jelent mást, mint azt, hogy a kapcsolat egyszerűen nem működik. Akkor miért járkál a forró rendetlenség körül, és szükségtelenül halogatja a szakítást?

6. Túl jó vagy hozzám, nem érdemellek meg

Ha tényleg túl jó voltál neki, akkor nem fog szakítani veled. Elkényeztetné. Senki sem hagyja ki a legjobb dolgokat, amelyek az életben vele történtek. Ebben az esetben csak egy lehetséges magyarázat kínálkozik. Hazudik neked.


Hasonló cikkek

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el az embereikkel elkövetett legnagyobb hibáikat.

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.