6 kifogás, amit leggyakrabban használnak a férfiak, amikor szakítanak nőkkel

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

1. Rájöttem, hogy nem igazán szeretlek

Ha a barátod ezt mondja neked, örülj, hogy szakítasz. A partnerednek nyilvánvalóan nincsenek rendben a prioritásai. Ráadásul elég furcsa, hogy annyi hét, hónap, év párkapcsolat után csak annyit mond, hogy már nem szeret. Valószínűleg valami más van mögötte, nem gondolod?

2. Kezdsz úgy kinézni, mint az anyád

Meg fogsz lepődni, de néhány férfi nem látja a száját. Ha szakítani akarnak, mindenképp legyenek kedvesebbek. Ez az ok abszurdnak és nagyon sértőnek tűnik számunkra. Valószínűleg nem sikerült jobbat kitalálnia.

3. Megváltoztál

Az ember az életkorral változik, ami teljesen természetes. Nagyon furcsa lenne, ha egy egyén egész életében ugyanaz maradna. Még csak nem is lehetséges, mert mindannyiunknak nap mint nap más-más élményei vannak, amelyek formálnak bennünket. Ha egy pasi azt mondja neked, hogy azért szakít veled, mert megváltoztál, ez egyáltalán nem elég indok. Valószínűleg fél elmondani döntésének valódi okát. Ha a változás valóban megtörtént az Ön részéről, meg kellett volna beszélnie veled, és lehetőséget kellett volna adnia a magyarázatra/javításra!

4. Szerintem még nem állsz készen egy kapcsolatra

Tehát egy ideje randizgatsz, és ő ezt mondja neked? Talán azért mondta ezt, mert nem akarta letenni magát előtted. Lehet, hogy nem áll készen egy kapcsolatra. Ilyet csak az érzéketlenség mondhat komolyan.

5. Tartanunk kell egy kis szünetet

Ezzel megnyugtatni akarjuk, hogy nem is olyan rossz. Nincs ereje elmondani neked, hogy tényleg szakít veled. A szünet nem jelent mást, mint azt, hogy a kapcsolat egyszerűen nem működik. Akkor miért járkál a forró rendetlenség körül, és szükségtelenül halogatja a szakítást?

6. Túl jó vagy hozzám, nem érdemellek meg

Ha tényleg túl jó voltál neki, akkor nem fog szakítani veled. Elkényeztetné. Senki sem hagyja ki a legjobb dolgokat, amelyek az életben vele történtek. Ebben az esetben csak egy lehetséges magyarázat kínálkozik. Hazudik neked.


Hasonló cikkek

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.