A kapcsolatod a végéhez közeledik?

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha nem szabad alábecsülni egy kapcsolatban.

1) Beszélgetései negatívan indulnak

Még egy olasz háztartás is lehet valójában harmonikus háztartás. A beszélgetés hangvételénél fontosabb az, hogyan kezdi el a közös beszélgetést. Ha negatív, az általában rosszabbul végződik, mint amilyen hangulatban elkezdte a beszélgetést. Még csak el sem kell ordítanod magad. Bőven elég, ha köszönés helyett kritizálni és hibáztatni kezdesz. Egy ilyen beszélgetés kezdettől fogva kudarcra van ítélve.

2) „Hadd beszéljek!”

Ha valamelyikőtök hajlamos egyszerre kiönteni az összes haragját, ez a legjobb Valószínűleg megtörténhet, hogy a lelkiismeret-furdalásnak ez a folyama abban fog csúcsosodni, hogy partnere tehetetlennek érzi magát. Ahelyett, hogy tiltakozna, inkább "kikapcsol" és teljesen abbahagyja, hogy észleljen téged, és reagáljon a kritikáidra. A vita nem old meg semmit. Éppen ellenkezőleg. Ezt egy ütés követi, mint például: „Nem figyelsz rám!”, és minden azonnal kezdődik elölről.

3) A múlt újraírása

Amikor másképp emlékszel bizonyos élményekre , semmi különös. Azonban probléma adódhat, ha mindenki a maga módján emlékszik mindenre. Az elégedetlen házastársak gyakran negatívvá teszik a közös múltat. Éppen ellenkezőleg, a boldog párok szívesebben emlékeznek minden jóra. De még rosszabb, ha a pár egyáltalán nem emlékszik közös élményeikre. A közös emlékek értelmüket vesztették számukra. És itt adódhat egy nagy probléma. Közös alapok nélkül nincs mire támaszkodnod, és a kapcsolatod valószínűleg nem fog sokáig tartani.

4) A tested elárul

Nem kell, hogy csak a vita legyen maga, fizikai megnyilvánulásai is pusztítóak lehetnek. A veszekedés természetesen stresszt okoz, ami növeli a vérnyomást és a pulzusszámot. Azt a benyomást, hogy fel fogsz robbanni, pont ez okozza. Az ősi ösztön az, hogy meneküléssel vagy támadással válaszoljunk. Az időnkénti vita kitisztítja a levegőt, és valójában jót tesz a kapcsolatnak. De ha gyakran veszekedsz, stresszes leszel attól, ami történhet. És jobb, ha elkerüli a kellemetlen érzéseket, különösen az ismétlődőket!

5) A fűrész tolása

A fenti stresszt bizonyos mértékig csökkentheti. Hosszú vagy komoly viták esetén javasoljon szünetet. Adj magadnak egy kis teret, hogy megnyugodj. Vegyél egy mély levegőt, zárd el magad egy kis időre egymástól, igyál egy cigarettát vagy csokit. Csináld a saját dolgod. Amikor nyomást gyakorol a fűrészre, bezárja magát. Csak a vita kedvéért vitatkozik, és a probléma megoldása pillanatnyilag lehetetlen.


Hasonló cikkek

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Tekintsük ezt a témát részletesebben.

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.