A kapcsolatod a végéhez közeledik?

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha nem szabad alábecsülni egy kapcsolatban.

1) Beszélgetései negatívan indulnak

Még egy olasz háztartás is lehet valójában harmonikus háztartás. A beszélgetés hangvételénél fontosabb az, hogyan kezdi el a közös beszélgetést. Ha negatív, az általában rosszabbul végződik, mint amilyen hangulatban elkezdte a beszélgetést. Még csak el sem kell ordítanod magad. Bőven elég, ha köszönés helyett kritizálni és hibáztatni kezdesz. Egy ilyen beszélgetés kezdettől fogva kudarcra van ítélve.

2) „Hadd beszéljek!”

Ha valamelyikőtök hajlamos egyszerre kiönteni az összes haragját, ez a legjobb Valószínűleg megtörténhet, hogy a lelkiismeret-furdalásnak ez a folyama abban fog csúcsosodni, hogy partnere tehetetlennek érzi magát. Ahelyett, hogy tiltakozna, inkább "kikapcsol" és teljesen abbahagyja, hogy észleljen téged, és reagáljon a kritikáidra. A vita nem old meg semmit. Éppen ellenkezőleg. Ezt egy ütés követi, mint például: „Nem figyelsz rám!”, és minden azonnal kezdődik elölről.

3) A múlt újraírása

Amikor másképp emlékszel bizonyos élményekre , semmi különös. Azonban probléma adódhat, ha mindenki a maga módján emlékszik mindenre. Az elégedetlen házastársak gyakran negatívvá teszik a közös múltat. Éppen ellenkezőleg, a boldog párok szívesebben emlékeznek minden jóra. De még rosszabb, ha a pár egyáltalán nem emlékszik közös élményeikre. A közös emlékek értelmüket vesztették számukra. És itt adódhat egy nagy probléma. Közös alapok nélkül nincs mire támaszkodnod, és a kapcsolatod valószínűleg nem fog sokáig tartani.

4) A tested elárul

Nem kell, hogy csak a vita legyen maga, fizikai megnyilvánulásai is pusztítóak lehetnek. A veszekedés természetesen stresszt okoz, ami növeli a vérnyomást és a pulzusszámot. Azt a benyomást, hogy fel fogsz robbanni, pont ez okozza. Az ősi ösztön az, hogy meneküléssel vagy támadással válaszoljunk. Az időnkénti vita kitisztítja a levegőt, és valójában jót tesz a kapcsolatnak. De ha gyakran veszekedsz, stresszes leszel attól, ami történhet. És jobb, ha elkerüli a kellemetlen érzéseket, különösen az ismétlődőket!

5) A fűrész tolása

A fenti stresszt bizonyos mértékig csökkentheti. Hosszú vagy komoly viták esetén javasoljon szünetet. Adj magadnak egy kis teret, hogy megnyugodj. Vegyél egy mély levegőt, zárd el magad egy kis időre egymástól, igyál egy cigarettát vagy csokit. Csináld a saját dolgod. Amikor nyomást gyakorol a fűrészre, bezárja magát. Csak a vita kedvéért vitatkozik, és a probléma megoldása pillanatnyilag lehetetlen.


Hasonló cikkek

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek olyan gyakran gondja élettárs keresésével?

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.