Ott lenni egymásnak

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Figyelj

Folyamatosan ismételt tanácsok. Ennek ellenére továbbra is igaz! Hallgassa meg, mit mond a partnere. És légy óvatos! Ne csak félig figyeljen tévézés közben. Hallgassa őszinte érdeklődéssel. Próbálja meg megismerni egymás életét. Szeretett párod élete. Egy másik fontos dolog kapcsolódik ehhez. A hallgatás mellett ossza meg saját tapasztalatait is. Csak hallgatni nem elég. Mondja el partnerének örömeit és bánatait. Végül is, ki másnak kellene megbíznod, ha nem a pároddal?

Kényeztesd el egymást

Nem véletlenül mondják, hogy "beteg vagyok és egészségben" házasságkötéskor . Könnyű együtt élni valakivel, amíg egészséges. De mi van, ha megbetegszik? Most nem a legrosszabb forgatókönyvekre gondolunk. Még a közönséges influenza is nagy hatással lehet az emberre. Semmi sem kielégítőbb, mint egy bögre tea, amit a szerelmed hozott ágyba, vagy egy egyszerű ígéret, hogy mielőbb visszatérsz a munkából, és gondoskodsz a párodról.

Ne vesd félre a helyzet. Néha még egy egyszerű "férfi influenza" vagy fájdalmas menstruáció is meglehetősen kellemetlenné teheti az ember életét. Legyetek kedvesek egymáshoz még akkor is, ha egyikőtök nincs a legjobban. Kényeztesse "marodát". Vedd észre őt, szórakoztasd "külvilágból származó" történetekkel, és ne hagyd békén. Bízzon benne, hogy jelenléte boldoggá teszi a másikat!

Kifejezze ki szeretetét

Azt mondják, hogy a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak, mert valóban láthatóak. De nem szabad elfelejtenünk a szavakat sem. A puszta tettek néha nem mondanak el mindent. Tehát tanuld meg kimondani a "szeretlek", "szeretlek" szavakat. De ne pazarold el őket. De ne hagyd, hogy feledésbe merüljenek. Suttogja őket kedvesének vacsora közben egy romantikus étteremben vagy kutyát sétáltatva. Időről időre emlékezzen, és csak mondja újra szerelmének, hogy igazán szereti őt, vagy emlékeztesse őt arra, hogy mennyire sokat jelent neked.


Hasonló cikkek

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.