Ott lenni egymásnak

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Figyelj

Folyamatosan ismételt tanácsok. Ennek ellenére továbbra is igaz! Hallgassa meg, mit mond a partnere. És légy óvatos! Ne csak félig figyeljen tévézés közben. Hallgassa őszinte érdeklődéssel. Próbálja meg megismerni egymás életét. Szeretett párod élete. Egy másik fontos dolog kapcsolódik ehhez. A hallgatás mellett ossza meg saját tapasztalatait is. Csak hallgatni nem elég. Mondja el partnerének örömeit és bánatait. Végül is, ki másnak kellene megbíznod, ha nem a pároddal?

Kényeztesd el egymást

Nem véletlenül mondják, hogy "beteg vagyok és egészségben" házasságkötéskor . Könnyű együtt élni valakivel, amíg egészséges. De mi van, ha megbetegszik? Most nem a legrosszabb forgatókönyvekre gondolunk. Még a közönséges influenza is nagy hatással lehet az emberre. Semmi sem kielégítőbb, mint egy bögre tea, amit a szerelmed hozott ágyba, vagy egy egyszerű ígéret, hogy mielőbb visszatérsz a munkából, és gondoskodsz a párodról.

Ne vesd félre a helyzet. Néha még egy egyszerű "férfi influenza" vagy fájdalmas menstruáció is meglehetősen kellemetlenné teheti az ember életét. Legyetek kedvesek egymáshoz még akkor is, ha egyikőtök nincs a legjobban. Kényeztesse "marodát". Vedd észre őt, szórakoztasd "külvilágból származó" történetekkel, és ne hagyd békén. Bízzon benne, hogy jelenléte boldoggá teszi a másikat!

Kifejezze ki szeretetét

Azt mondják, hogy a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak, mert valóban láthatóak. De nem szabad elfelejtenünk a szavakat sem. A puszta tettek néha nem mondanak el mindent. Tehát tanuld meg kimondani a "szeretlek", "szeretlek" szavakat. De ne pazarold el őket. De ne hagyd, hogy feledésbe merüljenek. Suttogja őket kedvesének vacsora közben egy romantikus étteremben vagy kutyát sétáltatva. Időről időre emlékezzen, és csak mondja újra szerelmének, hogy igazán szereti őt, vagy emlékeztesse őt arra, hogy mennyire sokat jelent neked.


Hasonló cikkek

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

A szakítás minden bizonnyal fájdalmas dolog. Csalódott vagy, szomorú és talán dühös is. Egy kapcsolat, amelybe annyi időt és erőforrást fektetett, hirtelen véget ért. A vég érzése sokakat hatalmába kerít. De a szakítás elegánsan és minimális veszteséggel kezelhető. Azonban teljesen elveszíthető. Mit érdemes tehát mindenáron kerülni szakítás közben és után?

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.