Gyermekek egy kutyakönyvben

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet a nem házas párokkal manapság?

Az élet a kutyakönyvben manapság semmi különös.

A sok elvált házasságnak köszönhetően az élet a kutyakönyvben semmi szokatlan. Emellett gyakran előfordul, hogy az elvált emberek egy háztartásban élnek új párjukkal. És van egy gyereke is, így végül két hajadon felnőtt és gyerekeik vannak a háztartásban. Az esküvő már nem magától értetődő. A kiköltözés után általában a gyerekek jönnek „utána”, és a párnak eszébe sem jut, hogy össze kellene házasodniuk.

A gyerekeket nem érdekli a házasság

Szerencsére a gyerekek nem t észlelni az ilyen dolgokat. Hogy a szülőknek más a vezetéknevük? Ez egyre gyakrabban van így az "igazi" férjeknél. Az ilyesmik pedig jobb, ha egy kutyakönyv elől menekülsz, a gyerekek már egyáltalán nem foglalkoznak vele. Kiskoruktól kezdve olyan szülőkkel nőnek fel, akik szeretik és gondoskodnak róluk. Nem törődnek a házasságukkal vagy a nemházasságukkal. Talán csak abban az esetben, ha a nagymamáik állandóan azt ismételgetik nekik, hogy szüleik milyen rosszul vannak beállítva.

Vesnice vs. város?

Mindig is több embercsoport találkozott egy városban, mint egy távoli kis faluban. Csak ott érzékelhetik a gyerekek, hogy a szüleik a sajátjuk-e. Hiszen a másság vonzza a tekinteteket, és ezek nem mindig szépek. De a hagyományokhoz való nagyobb hajlás azt is jelenti, hogy a házasság sokkal gyakoribb. Falvakban általában nem sok egy kupacban élő párral találkozni. A városban ennek ellenkezője.

Negatív hatás?

Mint már említettük. A gyerekeket nem érdekli, hogy a szüleik a sajátjuk-e vagy sem. Amíg a család együtt marad, a hivatalos házasság nem változtathat semmit. Tehát teljesen rajtad múlik, mit szeretsz jobban, a házasságot vagy az életet a kutyakönyvben!


Hasonló cikkek

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Ideális kapcsolatot teremthetsz a kompromisszum művészetével, mindkettőtök szabadságával és bizonyos dolgok elkerülésével. Lehet, hogy nehéz elhinni, de van néhány dolog egy kapcsolatban, amit jobb elkerülni. Az egyik ilyen például a tiltott kérdések. Soha ne kérdezd meg tőlük, hogy nyugodt és kényelmes kapcsolatot szeretnél-e. Hogy nem tudod, mik a kérdések? Mi igen!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.