Mi befolyásolja a kapcsolatot?

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézd meg, mi történhet köztetek!

Szülők

Az após és az anyós jól ismert cégek. A sok vicc ellenére gyakrabban szakítanak azok a párok, ahol a párod jó viszonyban van a szüleiddel! A párkapcsolati tanácsadók szerint a párod szüleivel fennálló szoros kapcsolat megzavarja a világ többi részéhez fűződő kapcsolat érzését, amelyet minden pár teremt egymás között. Ki gondolta volna, hogy egy szörnyű anyós áldás lehet egy kapcsolatra?

Munka

Nem a Zöld Özvegyek az egyetlenek, akiknek a munkája nem teljes egészében pozitív a megfelelőjük számára. Minél nagyobb a stressz a munkahelyén, annál valószínűbb, hogy szakít. Szinte mindig negatív hangulatot viszel haza magaddal. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is csinálják. Ellenségesebb vagy a szeretőddel szemben, követelőzőbb, nehezebb veled kijönni... Az ilyen "ellenállást" azonban nem lehet sokáig fenntartani. A következményeket maga is elképzelheti.

Közösségi hálózatok

A jelent néha a kémek korának is nevezik. A Facebookon, Twitteren vagy Instagramon olyan dolgokat árulunk el magunkról, amelyeket soha senkinek nem mondanánk a szemébe. De gyakran elfelejtjük azt a tényt, hogy partnere néhány kattintással elérheti őket a számítógépen. Az egyszerű tanács: ha boldog párkapcsolatot szeretnél, ennek megfelelően korlátozd a közösségi oldalakon eltöltött időt.

Súly

Szomorú, de igaz. A tennessee-i kutatók még arra is fáradtak, hogy összefüggést találjanak a BMI és a párkapcsolati elégedettség között. Azt találták, hogy azok a párok boldogabbak, akikben a nő BMI-je alacsonyabb, mint a férfié. És mindkét oldalról, nem csak a férfiakról. Még a hölgyek és fiatal hölgyek is jobban szeretik a náluk fizikailag erősebb férfit.


Hasonló cikkek

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.