Mi befolyásolja a kapcsolatot?

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézd meg, mi történhet köztetek!

Szülők

Az após és az anyós jól ismert cégek. A sok vicc ellenére gyakrabban szakítanak azok a párok, ahol a párod jó viszonyban van a szüleiddel! A párkapcsolati tanácsadók szerint a párod szüleivel fennálló szoros kapcsolat megzavarja a világ többi részéhez fűződő kapcsolat érzését, amelyet minden pár teremt egymás között. Ki gondolta volna, hogy egy szörnyű anyós áldás lehet egy kapcsolatra?

Munka

Nem a Zöld Özvegyek az egyetlenek, akiknek a munkája nem teljes egészében pozitív a megfelelőjük számára. Minél nagyobb a stressz a munkahelyén, annál valószínűbb, hogy szakít. Szinte mindig negatív hangulatot viszel haza magaddal. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is csinálják. Ellenségesebb vagy a szeretőddel szemben, követelőzőbb, nehezebb veled kijönni... Az ilyen "ellenállást" azonban nem lehet sokáig fenntartani. A következményeket maga is elképzelheti.

Közösségi hálózatok

A jelent néha a kémek korának is nevezik. A Facebookon, Twitteren vagy Instagramon olyan dolgokat árulunk el magunkról, amelyeket soha senkinek nem mondanánk a szemébe. De gyakran elfelejtjük azt a tényt, hogy partnere néhány kattintással elérheti őket a számítógépen. Az egyszerű tanács: ha boldog párkapcsolatot szeretnél, ennek megfelelően korlátozd a közösségi oldalakon eltöltött időt.

Súly

Szomorú, de igaz. A tennessee-i kutatók még arra is fáradtak, hogy összefüggést találjanak a BMI és a párkapcsolati elégedettség között. Azt találták, hogy azok a párok boldogabbak, akikben a nő BMI-je alacsonyabb, mint a férfié. És mindkét oldalról, nem csak a férfiakról. Még a hölgyek és fiatal hölgyek is jobban szeretik a náluk fizikailag erősebb férfit.


Hasonló cikkek

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.