Mi befolyásolja a kapcsolatot?

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézd meg, mi történhet köztetek!

Szülők

Az após és az anyós jól ismert cégek. A sok vicc ellenére gyakrabban szakítanak azok a párok, ahol a párod jó viszonyban van a szüleiddel! A párkapcsolati tanácsadók szerint a párod szüleivel fennálló szoros kapcsolat megzavarja a világ többi részéhez fűződő kapcsolat érzését, amelyet minden pár teremt egymás között. Ki gondolta volna, hogy egy szörnyű anyós áldás lehet egy kapcsolatra?

Munka

Nem a Zöld Özvegyek az egyetlenek, akiknek a munkája nem teljes egészében pozitív a megfelelőjük számára. Minél nagyobb a stressz a munkahelyén, annál valószínűbb, hogy szakít. Szinte mindig negatív hangulatot viszel haza magaddal. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is csinálják. Ellenségesebb vagy a szeretőddel szemben, követelőzőbb, nehezebb veled kijönni... Az ilyen "ellenállást" azonban nem lehet sokáig fenntartani. A következményeket maga is elképzelheti.

Közösségi hálózatok

A jelent néha a kémek korának is nevezik. A Facebookon, Twitteren vagy Instagramon olyan dolgokat árulunk el magunkról, amelyeket soha senkinek nem mondanánk a szemébe. De gyakran elfelejtjük azt a tényt, hogy partnere néhány kattintással elérheti őket a számítógépen. Az egyszerű tanács: ha boldog párkapcsolatot szeretnél, ennek megfelelően korlátozd a közösségi oldalakon eltöltött időt.

Súly

Szomorú, de igaz. A tennessee-i kutatók még arra is fáradtak, hogy összefüggést találjanak a BMI és a párkapcsolati elégedettség között. Azt találták, hogy azok a párok boldogabbak, akikben a nő BMI-je alacsonyabb, mint a férfié. És mindkét oldalról, nem csak a férfiakról. Még a hölgyek és fiatal hölgyek is jobban szeretik a náluk fizikailag erősebb férfit.


Hasonló cikkek

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.