Hogyan kezeljük az árulást, vagy találjunk vissza az emberekhez

Az emberekbe vetett bizalom nélkül nem találhat kielégítő kapcsolatot. Ehhez le kell győznie magát.

Sok embernek vannak problémái a párkapcsolatokkal. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tehetsz, hogy megbirkózz a múlttal, és újra működőképessé tedd a kapcsolatokat?

Ne hagyd, hogy mások árulása határozzon meg TÉGED

Néha a múlt valóban árulkodó lehet. De csak akkor tud hatni rád, ha megengeded neki. Vedd észre ezt a három egyszerű dolgot.

  1. Aki egyszer elárult, soha többé nem kell látnod. Menj el tőlük, ne hagyd, hogy többé befolyásolják az életedet. Soha nem fogsz megbízni benne, mint korábban. Tehát nincs értelme tovább foglalkozni a szóban forgó személlyel.
  2. A múltat nem tudod megváltoztatni. Ha állandóan azon gondolkodik, mit tehetett volna másképp, az nem fogja megváltoztatni őt. Zárd be mögötte a képzeletbeli ajtót, és hagyd ott, ahol a helye. Mögötted.
  3. Amit egy idegen tett veled, annak semmi köze ahhoz, hogy most új emberek lépnek be az életedbe. Tehát ne hagyja, hogy a régiek hatással legyenek az ártatlan újakra.

Fogjon rá fényt a félelmeire

Az új kapcsolatok megrémíthetnek anélkül, hogy tudnák, miért. Szeretnél megbirkózni ezzel a félelemmel? Árulás, szívfájdalom, mindennek máshol van az alapja. Ne élj olyan katasztrofális forgatókönyvekkel, hogy a másik személy mit tehet veled. Ne feltételezze, mit csinálnak rosszul, amikor nincsenek veled. Te vagy az, aki megteremti az életedet. Nem fogod befolyásolni mások viselkedését. Azzal, hogy folyamatosan attól tartasz, hogy mások mit terveznek neked, csak saját magadat teszed tönkre. Hagyja, hogy a dolgok folyjanak.

A meghiúsult kapcsolatok NEM kudarcok

Minden korábbi kapcsolat véget ért ilyen vagy olyan okból. Könnyű kudarcnak és időpocsékolásnak tekinteni. De nagy kár lenne, és nem visz közelebb az emberekhez. Ne feledje, hogy nincsenek haszontalan vagy sikertelen kapcsolatok. Minden életút megtanít nekünk valamit, csak nyitottnak kell lennünk rá. A következő kapcsolatban jobban oda fogsz figyelni arra, ami az előzőben annyira zavart. Vagy amit az akkori szeretőd nem szeretett benned. Más kapcsolatoknál megtanulsz sokkal jobban viselkedni, rájössz, hogy mi bánthatja és mi tehet a másiknak a kedvére. És persze: Te sokkal jobban tudod, hogy mi illik hozzád és mi nem.

Ne kerüld el, hogy boldogabb legyél

Te vagy a hozzád legközelebb álló öt ember összessége . Ezt bizonyára sokszor olvastad. Néha hajlamos vagy elkerülni a boldog embereket egy súlyos csalódás vagy dühroham után. Vagy azért, mert irigyli a boldogságukat, vagy egyszerűen irritál a mosolygós arcuk, amikor a világnak "állítólag" komornak kell lennie. De maga az élet se nem napos, se nem felhős. Te és a te döntésed, hogyan szeretnéd őt felfogni. Szóval menj kifelé. Menj el a barátokkal, ismerkedj meg új arcokkal, menj csak sétálni. Figyeld a világot és az embereket, akik boldogok. És hagyd magad "megfertőzni" tőlük. Hagyja, hogy segítsen javítani a belső időjáráson, és ismét feldobja a hangulatát.


Hasonló cikkek

Próbálsz partnert találni egy állandó kapcsolathoz, de mindig találkozol valakivel, aki csak flörtölni vagy alkalmi szexet keres? Akkor valamit rosszul csinálsz, vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

A munkakapcsolat fenntartása nagyon nehéz. Sajnos néha nem sikerül. Ebben az esetben jobb szakítani, és nem aggódni többé. Sok partner megváltozik a kapcsolat során, és olyan dolgokat kezd el, amelyek korábban idegenek voltak számára. De mi van akkor, ha viselkedésük hirtelen zavarni kezd? Miért érdemes szakítani a pároddal?

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.