Hogyan kezeljük az árulást, vagy találjunk vissza az emberekhez

Az emberekbe vetett bizalom nélkül nem találhat kielégítő kapcsolatot. Ehhez le kell győznie magát.

Sok embernek vannak problémái a párkapcsolatokkal. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tehetsz, hogy megbirkózz a múlttal, és újra működőképessé tedd a kapcsolatokat?

Ne hagyd, hogy mások árulása határozzon meg TÉGED

Néha a múlt valóban árulkodó lehet. De csak akkor tud hatni rád, ha megengeded neki. Vedd észre ezt a három egyszerű dolgot.

  1. Aki egyszer elárult, soha többé nem kell látnod. Menj el tőlük, ne hagyd, hogy többé befolyásolják az életedet. Soha nem fogsz megbízni benne, mint korábban. Tehát nincs értelme tovább foglalkozni a szóban forgó személlyel.
  2. A múltat nem tudod megváltoztatni. Ha állandóan azon gondolkodik, mit tehetett volna másképp, az nem fogja megváltoztatni őt. Zárd be mögötte a képzeletbeli ajtót, és hagyd ott, ahol a helye. Mögötted.
  3. Amit egy idegen tett veled, annak semmi köze ahhoz, hogy most új emberek lépnek be az életedbe. Tehát ne hagyja, hogy a régiek hatással legyenek az ártatlan újakra.

Fogjon rá fényt a félelmeire

Az új kapcsolatok megrémíthetnek anélkül, hogy tudnák, miért. Szeretnél megbirkózni ezzel a félelemmel? Árulás, szívfájdalom, mindennek máshol van az alapja. Ne élj olyan katasztrofális forgatókönyvekkel, hogy a másik személy mit tehet veled. Ne feltételezze, mit csinálnak rosszul, amikor nincsenek veled. Te vagy az, aki megteremti az életedet. Nem fogod befolyásolni mások viselkedését. Azzal, hogy folyamatosan attól tartasz, hogy mások mit terveznek neked, csak saját magadat teszed tönkre. Hagyja, hogy a dolgok folyjanak.

A meghiúsult kapcsolatok NEM kudarcok

Minden korábbi kapcsolat véget ért ilyen vagy olyan okból. Könnyű kudarcnak és időpocsékolásnak tekinteni. De nagy kár lenne, és nem visz közelebb az emberekhez. Ne feledje, hogy nincsenek haszontalan vagy sikertelen kapcsolatok. Minden életút megtanít nekünk valamit, csak nyitottnak kell lennünk rá. A következő kapcsolatban jobban oda fogsz figyelni arra, ami az előzőben annyira zavart. Vagy amit az akkori szeretőd nem szeretett benned. Más kapcsolatoknál megtanulsz sokkal jobban viselkedni, rájössz, hogy mi bánthatja és mi tehet a másiknak a kedvére. És persze: Te sokkal jobban tudod, hogy mi illik hozzád és mi nem.

Ne kerüld el, hogy boldogabb legyél

Te vagy a hozzád legközelebb álló öt ember összessége . Ezt bizonyára sokszor olvastad. Néha hajlamos vagy elkerülni a boldog embereket egy súlyos csalódás vagy dühroham után. Vagy azért, mert irigyli a boldogságukat, vagy egyszerűen irritál a mosolygós arcuk, amikor a világnak "állítólag" komornak kell lennie. De maga az élet se nem napos, se nem felhős. Te és a te döntésed, hogyan szeretnéd őt felfogni. Szóval menj kifelé. Menj el a barátokkal, ismerkedj meg új arcokkal, menj csak sétálni. Figyeld a világot és az embereket, akik boldogok. És hagyd magad "megfertőzni" tőlük. Hagyja, hogy segítsen javítani a belső időjáráson, és ismét feldobja a hangulatát.


Hasonló cikkek

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Talán minden nő tapasztalt már legalább egyszer életében hűtlenséget. Olyan terhelő üzeneteket vagy akár bugyit talált, amely nem az Öné? És most? Döntöttél arról, hogy megbocsátasz-e a partnerednek vagy sem? Egyik lehetőség sem jó. Szakítani annak ellenére, hogy még mindig szereted? Vagy marad, és akkor talán megbánja? Tanácsot adunk, hogyan birkózz meg a hűtlenséggel.

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.