Hogyan kezeljük az árulást, vagy találjunk vissza az emberekhez

Az emberekbe vetett bizalom nélkül nem találhat kielégítő kapcsolatot. Ehhez le kell győznie magát.

Sok embernek vannak problémái a párkapcsolatokkal. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tehetsz, hogy megbirkózz a múlttal, és újra működőképessé tedd a kapcsolatokat?

Ne hagyd, hogy mások árulása határozzon meg TÉGED

Néha a múlt valóban árulkodó lehet. De csak akkor tud hatni rád, ha megengeded neki. Vedd észre ezt a három egyszerű dolgot.

  1. Aki egyszer elárult, soha többé nem kell látnod. Menj el tőlük, ne hagyd, hogy többé befolyásolják az életedet. Soha nem fogsz megbízni benne, mint korábban. Tehát nincs értelme tovább foglalkozni a szóban forgó személlyel.
  2. A múltat nem tudod megváltoztatni. Ha állandóan azon gondolkodik, mit tehetett volna másképp, az nem fogja megváltoztatni őt. Zárd be mögötte a képzeletbeli ajtót, és hagyd ott, ahol a helye. Mögötted.
  3. Amit egy idegen tett veled, annak semmi köze ahhoz, hogy most új emberek lépnek be az életedbe. Tehát ne hagyja, hogy a régiek hatással legyenek az ártatlan újakra.

Fogjon rá fényt a félelmeire

Az új kapcsolatok megrémíthetnek anélkül, hogy tudnák, miért. Szeretnél megbirkózni ezzel a félelemmel? Árulás, szívfájdalom, mindennek máshol van az alapja. Ne élj olyan katasztrofális forgatókönyvekkel, hogy a másik személy mit tehet veled. Ne feltételezze, mit csinálnak rosszul, amikor nincsenek veled. Te vagy az, aki megteremti az életedet. Nem fogod befolyásolni mások viselkedését. Azzal, hogy folyamatosan attól tartasz, hogy mások mit terveznek neked, csak saját magadat teszed tönkre. Hagyja, hogy a dolgok folyjanak.

A meghiúsult kapcsolatok NEM kudarcok

Minden korábbi kapcsolat véget ért ilyen vagy olyan okból. Könnyű kudarcnak és időpocsékolásnak tekinteni. De nagy kár lenne, és nem visz közelebb az emberekhez. Ne feledje, hogy nincsenek haszontalan vagy sikertelen kapcsolatok. Minden életút megtanít nekünk valamit, csak nyitottnak kell lennünk rá. A következő kapcsolatban jobban oda fogsz figyelni arra, ami az előzőben annyira zavart. Vagy amit az akkori szeretőd nem szeretett benned. Más kapcsolatoknál megtanulsz sokkal jobban viselkedni, rájössz, hogy mi bánthatja és mi tehet a másiknak a kedvére. És persze: Te sokkal jobban tudod, hogy mi illik hozzád és mi nem.

Ne kerüld el, hogy boldogabb legyél

Te vagy a hozzád legközelebb álló öt ember összessége . Ezt bizonyára sokszor olvastad. Néha hajlamos vagy elkerülni a boldog embereket egy súlyos csalódás vagy dühroham után. Vagy azért, mert irigyli a boldogságukat, vagy egyszerűen irritál a mosolygós arcuk, amikor a világnak "állítólag" komornak kell lennie. De maga az élet se nem napos, se nem felhős. Te és a te döntésed, hogyan szeretnéd őt felfogni. Szóval menj kifelé. Menj el a barátokkal, ismerkedj meg új arcokkal, menj csak sétálni. Figyeld a világot és az embereket, akik boldogok. És hagyd magad "megfertőzni" tőlük. Hagyja, hogy segítsen javítani a belső időjáráson, és ismét feldobja a hangulatát.


Hasonló cikkek

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk azokat a dolgokat, amiket gyakran rosszul csinálsz, és amelyekkel garantáltan tönkreteszed a kapcsolatodat.

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.