Honnan tudhatod, hogy szerelmednek vége van?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek jelzik a kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Érdektelenség

A kapcsolat elején minden idilli. A partnerek nem tudják levenni egymásról a szemüket. Minden érdekli őket, amit a másik csinál, mit akar és mit tapasztal. Ha az utóbbi időben úgy tűnik, hogy partnere közömbössé válik kívánságai, sikerei vagy kudarcai iránt, ez rossz jel. Ez azt jelenti, hogy az irántad érzett szeretete alábbhagy.

Nem szabad a véletlenre bíznia partnere érdektelenségét. Gyorsan kezdesz cselekedni. Beszélj hozzá. Nyíltan kérdezz rá mindenről. Miért olyan közömbös veled mostanában? Mi az oka ennek az érdektelenségnek? Mi változott a kapcsolatodban? Mi hiányzik neki? Bombázd meg különféle kérdésekkel, amelyek megoldhatják ezt a kellemetlen helyzetet.

Ritkább érintés és szeretkezés

A partnered hirtelen megtagadja a szexet? Abbahagyta a jóéjt csókolózást? Ő is idegesítőnek találja a hozzád ölelkezést? Valami nem stimmel. Gondold át, mi lehet az oka a testi kapcsolatod hanyatlásának. Először koncentrálj magadra, és próbáld kitalálni, hol követhetsz el hibákat. Aztán beszéld meg ezt a pároddal. Ha partnere kerüli ezt a kellemetlen beszélgetést, próbálja rávenni, hogy erőszakmentesen beszélje meg kapcsolatát.

A partner kerüli Önt

Kezded úgy érezni, hogy a partnered kezdesz elkerülni téged? Ritkábban megy veled kirándulni? Élvezi, hogy egyedül mész valahova, vagy csak barátokkal? Biztosan felhagyott veled a szüleidhez járni? Ellenkezőleg, még gyakrabban mennek a sajátjukhoz? Ezek rossz jelek, amelyek a kapcsolat végéhez vezethetnek. Ha úgy érzed, hogy párod hirtelen inkább egyedül akar lenni, mint veled, maradj hideg fejjel, és ne őt hibáztasd. Ha lökdösöd, csak felgyorsítja a szakítást.

Adj neki egy kis szabadságot egy időre. Hadd csináljon, amit akar. A hobbidnak és barátaidnak szenteled magad. Lehet, hogy ezután a párod önállóan úgy dönt, hogy beszél veled a gondolatairól. Majd elmondja, mi bántja. Ha nem, kezdj el beszélni a kapcsolatodról. Köss kompromisszumokat a feltételeidben. Amikor a partnered megtudja, hogy ésszerű megállapodás van veled, és érdeklődsz iránta, nem akar majd olyan könnyen feladni.


Hasonló cikkek

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.