Honnan tudhatod, hogy szerelmednek vége van?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek jelzik a kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Érdektelenség

A kapcsolat elején minden idilli. A partnerek nem tudják levenni egymásról a szemüket. Minden érdekli őket, amit a másik csinál, mit akar és mit tapasztal. Ha az utóbbi időben úgy tűnik, hogy partnere közömbössé válik kívánságai, sikerei vagy kudarcai iránt, ez rossz jel. Ez azt jelenti, hogy az irántad érzett szeretete alábbhagy.

Nem szabad a véletlenre bíznia partnere érdektelenségét. Gyorsan kezdesz cselekedni. Beszélj hozzá. Nyíltan kérdezz rá mindenről. Miért olyan közömbös veled mostanában? Mi az oka ennek az érdektelenségnek? Mi változott a kapcsolatodban? Mi hiányzik neki? Bombázd meg különféle kérdésekkel, amelyek megoldhatják ezt a kellemetlen helyzetet.

Ritkább érintés és szeretkezés

A partnered hirtelen megtagadja a szexet? Abbahagyta a jóéjt csókolózást? Ő is idegesítőnek találja a hozzád ölelkezést? Valami nem stimmel. Gondold át, mi lehet az oka a testi kapcsolatod hanyatlásának. Először koncentrálj magadra, és próbáld kitalálni, hol követhetsz el hibákat. Aztán beszéld meg ezt a pároddal. Ha partnere kerüli ezt a kellemetlen beszélgetést, próbálja rávenni, hogy erőszakmentesen beszélje meg kapcsolatát.

A partner kerüli Önt

Kezded úgy érezni, hogy a partnered kezdesz elkerülni téged? Ritkábban megy veled kirándulni? Élvezi, hogy egyedül mész valahova, vagy csak barátokkal? Biztosan felhagyott veled a szüleidhez járni? Ellenkezőleg, még gyakrabban mennek a sajátjukhoz? Ezek rossz jelek, amelyek a kapcsolat végéhez vezethetnek. Ha úgy érzed, hogy párod hirtelen inkább egyedül akar lenni, mint veled, maradj hideg fejjel, és ne őt hibáztasd. Ha lökdösöd, csak felgyorsítja a szakítást.

Adj neki egy kis szabadságot egy időre. Hadd csináljon, amit akar. A hobbidnak és barátaidnak szenteled magad. Lehet, hogy ezután a párod önállóan úgy dönt, hogy beszél veled a gondolatairól. Majd elmondja, mi bántja. Ha nem, kezdj el beszélni a kapcsolatodról. Köss kompromisszumokat a feltételeidben. Amikor a partnered megtudja, hogy ésszerű megállapodás van veled, és érdeklődsz iránta, nem akar majd olyan könnyen feladni.


Hasonló cikkek

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Próbálsz partnert találni egy állandó kapcsolathoz, de mindig találkozol valakivel, aki csak flörtölni vagy alkalmi szexet keres? Akkor valamit rosszul csinálsz, vagy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra.

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

Az ideális változat az, amikor két ember azért van együtt, mert szeretik egymást. Ha azonban hiányzik a szenvedély a kapcsolatodból, ne ess kétségbe. Még a pusztán észen alapuló szenvedély nélküli partnerség is remekül működhet. De melyik kapcsolatban boldogabbak az emberek? Értelemből vagy szerelemből fog tovább tartani egy kapcsolat? Nézzük meg együtt e változatok előnyeit és hátrányait.

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.