Honnan tudhatod, hogy szerelmednek vége van?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek jelzik a kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Érdektelenség

A kapcsolat elején minden idilli. A partnerek nem tudják levenni egymásról a szemüket. Minden érdekli őket, amit a másik csinál, mit akar és mit tapasztal. Ha az utóbbi időben úgy tűnik, hogy partnere közömbössé válik kívánságai, sikerei vagy kudarcai iránt, ez rossz jel. Ez azt jelenti, hogy az irántad érzett szeretete alábbhagy.

Nem szabad a véletlenre bíznia partnere érdektelenségét. Gyorsan kezdesz cselekedni. Beszélj hozzá. Nyíltan kérdezz rá mindenről. Miért olyan közömbös veled mostanában? Mi az oka ennek az érdektelenségnek? Mi változott a kapcsolatodban? Mi hiányzik neki? Bombázd meg különféle kérdésekkel, amelyek megoldhatják ezt a kellemetlen helyzetet.

Ritkább érintés és szeretkezés

A partnered hirtelen megtagadja a szexet? Abbahagyta a jóéjt csókolózást? Ő is idegesítőnek találja a hozzád ölelkezést? Valami nem stimmel. Gondold át, mi lehet az oka a testi kapcsolatod hanyatlásának. Először koncentrálj magadra, és próbáld kitalálni, hol követhetsz el hibákat. Aztán beszéld meg ezt a pároddal. Ha partnere kerüli ezt a kellemetlen beszélgetést, próbálja rávenni, hogy erőszakmentesen beszélje meg kapcsolatát.

A partner kerüli Önt

Kezded úgy érezni, hogy a partnered kezdesz elkerülni téged? Ritkábban megy veled kirándulni? Élvezi, hogy egyedül mész valahova, vagy csak barátokkal? Biztosan felhagyott veled a szüleidhez járni? Ellenkezőleg, még gyakrabban mennek a sajátjukhoz? Ezek rossz jelek, amelyek a kapcsolat végéhez vezethetnek. Ha úgy érzed, hogy párod hirtelen inkább egyedül akar lenni, mint veled, maradj hideg fejjel, és ne őt hibáztasd. Ha lökdösöd, csak felgyorsítja a szakítást.

Adj neki egy kis szabadságot egy időre. Hadd csináljon, amit akar. A hobbidnak és barátaidnak szenteled magad. Lehet, hogy ezután a párod önállóan úgy dönt, hogy beszél veled a gondolatairól. Majd elmondja, mi bántja. Ha nem, kezdj el beszélni a kapcsolatodról. Köss kompromisszumokat a feltételeidben. Amikor a partnered megtudja, hogy ésszerű megállapodás van veled, és érdeklődsz iránta, nem akar majd olyan könnyen feladni.


Hasonló cikkek

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Viszonylag gyakran szakítanak a párok, pedig folyamatosan szeretik egymást. Talán Ön is emlékszik a nyaralási szerelmeire, amelyek nem tartottak sokáig a nyár vége után. A valósággal való ütközés néha túl kemény. Miért történik ez, és mik a leggyakoribb okai egy ilyen válságnak? Olvasson tovább, hogy megtudja!

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.