Honnan tudhatod, hogy szerelmednek vége van?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek jelzik a kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Érdektelenség

A kapcsolat elején minden idilli. A partnerek nem tudják levenni egymásról a szemüket. Minden érdekli őket, amit a másik csinál, mit akar és mit tapasztal. Ha az utóbbi időben úgy tűnik, hogy partnere közömbössé válik kívánságai, sikerei vagy kudarcai iránt, ez rossz jel. Ez azt jelenti, hogy az irántad érzett szeretete alábbhagy.

Nem szabad a véletlenre bíznia partnere érdektelenségét. Gyorsan kezdesz cselekedni. Beszélj hozzá. Nyíltan kérdezz rá mindenről. Miért olyan közömbös veled mostanában? Mi az oka ennek az érdektelenségnek? Mi változott a kapcsolatodban? Mi hiányzik neki? Bombázd meg különféle kérdésekkel, amelyek megoldhatják ezt a kellemetlen helyzetet.

Ritkább érintés és szeretkezés

A partnered hirtelen megtagadja a szexet? Abbahagyta a jóéjt csókolózást? Ő is idegesítőnek találja a hozzád ölelkezést? Valami nem stimmel. Gondold át, mi lehet az oka a testi kapcsolatod hanyatlásának. Először koncentrálj magadra, és próbáld kitalálni, hol követhetsz el hibákat. Aztán beszéld meg ezt a pároddal. Ha partnere kerüli ezt a kellemetlen beszélgetést, próbálja rávenni, hogy erőszakmentesen beszélje meg kapcsolatát.

A partner kerüli Önt

Kezded úgy érezni, hogy a partnered kezdesz elkerülni téged? Ritkábban megy veled kirándulni? Élvezi, hogy egyedül mész valahova, vagy csak barátokkal? Biztosan felhagyott veled a szüleidhez járni? Ellenkezőleg, még gyakrabban mennek a sajátjukhoz? Ezek rossz jelek, amelyek a kapcsolat végéhez vezethetnek. Ha úgy érzed, hogy párod hirtelen inkább egyedül akar lenni, mint veled, maradj hideg fejjel, és ne őt hibáztasd. Ha lökdösöd, csak felgyorsítja a szakítást.

Adj neki egy kis szabadságot egy időre. Hadd csináljon, amit akar. A hobbidnak és barátaidnak szenteled magad. Lehet, hogy ezután a párod önállóan úgy dönt, hogy beszél veled a gondolatairól. Majd elmondja, mi bántja. Ha nem, kezdj el beszélni a kapcsolatodról. Köss kompromisszumokat a feltételeidben. Amikor a partnered megtudja, hogy ésszerű megállapodás van veled, és érdeklődsz iránta, nem akar majd olyan könnyen feladni.


Hasonló cikkek

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.