A közösségi média tönkreteszi a kapcsolatokat

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Szóval nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, mindez annyira megszokott része az életünknek, hogy ennek ellenkezőjét el sem tudjuk képzelni. Szinte automatikusan átkapcsoljuk a "kapcsolatban" állapotot. De mi lesz ezután? Ha gyakran megosztasz kedves megjegyzéseket a világgal, sokkal valószínűbb, hogy bizonytalan vagy a kapcsolatodban, és nem hiszel annak jövőjében. Hogyan lehetséges? A választ a cikkben találja meg.

A boldogtalan párok sokkal gyakrabban osztoznak szerelmi státuszban

Nyilvános szerelmi vallomás, a körülöttük lévők megnyugtatása, hogy milyen nagyszerű dolgok történnek velük, megidézés boldogság. Ezek mind olyan mutatók, amelyekről próbálja meggyőzni magát. Megerősítést keresel a körülötted lévőktől, hogy ez valóban működik neked. És egy kicsit támaszkodsz is arra, hogy "az ismételt hazugság igazsággá válik". Bár ez csak tudat alatt lehet.

Az elégedett pároknak nem kell semmit sem bizonyítaniuk egymásnak. Inkább otthon tartják szerelmük nyilatkozatát, mintsem a környéken kiabálják. Ha nem vagy teljesen őszinte azzal kapcsolatban, amit hiszel, sokkal könnyebb névtelenül kimondani, mint a partnereddel szembenézni.

Az online problémák nyilvánosak

Mindenkinek van vita néha. A probléma általában egy beszélgetéssel vagy valamilyen kompromisszum megkötésével megoldható. De amint közzéteszi a közösségi médiában, „közkincs” lesz. Ha az interneten közzéteszi nézeteltéréseit, akkor csak megerősítést keres a körülötte lévőktől, hogy a másik bolond, és megint igaza van.

Nehezen tud újra megegyezni egy ilyen emberrel. És nem csak azért, mert valaki folyamatosan győzködi, hogy egy centit sem szabad meghátrálnia. A kedvesednek biztosan nem fog tetszeni, ha vele nem mindenkivel normális vitákat bonyolítasz le.

Egy boldog párnak nincs ideje a közösségi oldalakra

Ha már boldog párok posztolnak valami, ez általában "várom a szerelmemet", "most volt a legcsodálatosabb randim" és hasonlók. Röviden, mi történik a másik fél jelenléte nélkül. Ha boldogok vagytok és elégedettek vagytok egymással, nem kell minden pillanatban tájékoztatnotok az egész világot, hogy mennyire vagytok boldogok. Teljesen oda vagytok egymásnak. Rá fog jönni, hogy ez többet fog hasznot húzni a kapcsolatának, mint az állapotok közösségi hálózatokon való megírása.

Az offline emberek általában boldogabbak

A pszichológusok egyre gyakrabban mondják, hogy az embereknek használniuk kell a közösségi médiát, de nem engedik visszaélni velük. Ha túl gyakran van online, hajlamosabb lesz a depresszióra, a stresszre, a haragra és a jövőtől való félelemre. Ez természetesen kihat a kapcsolatodra. Ráadásul azokhoz a boldog párokhoz hasonlítja magát, akik folyamatosan arról posztolnak, milyen csodálatos a kapcsolatuk. És az előző sorokból tudod, hogy ez csak egy fényes hazugság. Már megéri lekapcsolni, mit szólsz? Élvezze szeretett ajándékát, és éljen.


Hasonló cikkek

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.