A közösségi média tönkreteszi a kapcsolatokat

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Szóval nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, mindez annyira megszokott része az életünknek, hogy ennek ellenkezőjét el sem tudjuk képzelni. Szinte automatikusan átkapcsoljuk a "kapcsolatban" állapotot. De mi lesz ezután? Ha gyakran megosztasz kedves megjegyzéseket a világgal, sokkal valószínűbb, hogy bizonytalan vagy a kapcsolatodban, és nem hiszel annak jövőjében. Hogyan lehetséges? A választ a cikkben találja meg.

A boldogtalan párok sokkal gyakrabban osztoznak szerelmi státuszban

Nyilvános szerelmi vallomás, a körülöttük lévők megnyugtatása, hogy milyen nagyszerű dolgok történnek velük, megidézés boldogság. Ezek mind olyan mutatók, amelyekről próbálja meggyőzni magát. Megerősítést keresel a körülötted lévőktől, hogy ez valóban működik neked. És egy kicsit támaszkodsz is arra, hogy "az ismételt hazugság igazsággá válik". Bár ez csak tudat alatt lehet.

Az elégedett pároknak nem kell semmit sem bizonyítaniuk egymásnak. Inkább otthon tartják szerelmük nyilatkozatát, mintsem a környéken kiabálják. Ha nem vagy teljesen őszinte azzal kapcsolatban, amit hiszel, sokkal könnyebb névtelenül kimondani, mint a partnereddel szembenézni.

Az online problémák nyilvánosak

Mindenkinek van vita néha. A probléma általában egy beszélgetéssel vagy valamilyen kompromisszum megkötésével megoldható. De amint közzéteszi a közösségi médiában, „közkincs” lesz. Ha az interneten közzéteszi nézeteltéréseit, akkor csak megerősítést keres a körülötte lévőktől, hogy a másik bolond, és megint igaza van.

Nehezen tud újra megegyezni egy ilyen emberrel. És nem csak azért, mert valaki folyamatosan győzködi, hogy egy centit sem szabad meghátrálnia. A kedvesednek biztosan nem fog tetszeni, ha vele nem mindenkivel normális vitákat bonyolítasz le.

Egy boldog párnak nincs ideje a közösségi oldalakra

Ha már boldog párok posztolnak valami, ez általában "várom a szerelmemet", "most volt a legcsodálatosabb randim" és hasonlók. Röviden, mi történik a másik fél jelenléte nélkül. Ha boldogok vagytok és elégedettek vagytok egymással, nem kell minden pillanatban tájékoztatnotok az egész világot, hogy mennyire vagytok boldogok. Teljesen oda vagytok egymásnak. Rá fog jönni, hogy ez többet fog hasznot húzni a kapcsolatának, mint az állapotok közösségi hálózatokon való megírása.

Az offline emberek általában boldogabbak

A pszichológusok egyre gyakrabban mondják, hogy az embereknek használniuk kell a közösségi médiát, de nem engedik visszaélni velük. Ha túl gyakran van online, hajlamosabb lesz a depresszióra, a stresszre, a haragra és a jövőtől való félelemre. Ez természetesen kihat a kapcsolatodra. Ráadásul azokhoz a boldog párokhoz hasonlítja magát, akik folyamatosan arról posztolnak, milyen csodálatos a kapcsolatuk. És az előző sorokból tudod, hogy ez csak egy fényes hazugság. Már megéri lekapcsolni, mit szólsz? Élvezze szeretett ajándékát, és éljen.


Hasonló cikkek

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.