Tanulj meg szeretni

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass, és mindent megtudsz!

Először magaddal kezdd

Csak a jó tulajdonságokat keresd magadban. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyekben jó vagy. Gondolja át, hogyan teheti őket még jobbá. Ne büntesd magad a hibákért. Tanulj meg velük élni. Egyetlen ember sem tévedhetetlen. Mindig mindenki követ el hibákat. Arra lettünk teremtve, hogy tanuljunk a hibáinkból. Szeresd magad még a hibáidért is. A hibák tovább visznek az életben. Pontosan azt csináld, amit élvezel. Légy hálás az eddig elért sikereidért, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Tanulj meg önmagaddal élni.

Ajándékozz szeretetet az egész világnak

Sok ember várja az igaz szerelmét. Miért? Mert szerintük zöldebb lesz a fű, kellemesebb a környezet. Egyszerűen azt hiszik, hogy az életük drámaian megváltozik. Meg vannak győződve arról, hogy párjuk az élet értelme, és vele sokkal boldogabbak lesznek, mint korábban. Sajnos ez nem igaz. A kapcsolat kezdete után hamarosan eltűnik a rózsaszín szemüveg, a világ újra a régi lesz, a szerelem pedig nem lesz kész a valóságra. Kezdje el terjeszteni szeretetét a körülötte lévőkkel, még mielőtt találkozna egy partnerrel. Ha tudod, hogyan kell szeretni a szeretteidet, még jobban képes leszel szeretni a párodat.

Szeresd a párodat

Akárcsak neked, a párodnak is lesznek pozitív és negatív tulajdonságai . Ha megtanulod szeretni magad és a körülötted lévőket, megtanulod tisztelni a körülötted lévő összes embert, mindennel, még a párod sem lesz kivétel. Nem kell izmos darabnak vagy tökéletes modellnek lennie. Az Ön szemében ő lesz a legjóképűbb férfi / a legszebb nő a világon. Ismerni fogja a személyiségét, és felismeri személyiségének jó és rossz oldalait.

Néhány ősünk nem választhatta meg, hogy kivel házasodjon össze, vagy kivel alapítson családot. A szüleik egymáshoz rendelték őket. Ez nem volt szerencsétlenség számukra, mert a túlnyomó többség megtanulta szeretni egymást. Próbálták csak a jó tulajdonságokat látni magukban, és igyekeztek tisztelni a rosszakat. Végül tisztelet és szeretet alakult ki bennük egymás iránt. És pontosan ez az, amit fejleszthet a megfelelője számára.


Hasonló cikkek

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.