Tanulj meg szeretni

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass, és mindent megtudsz!

Először magaddal kezdd

Csak a jó tulajdonságokat keresd magadban. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyekben jó vagy. Gondolja át, hogyan teheti őket még jobbá. Ne büntesd magad a hibákért. Tanulj meg velük élni. Egyetlen ember sem tévedhetetlen. Mindig mindenki követ el hibákat. Arra lettünk teremtve, hogy tanuljunk a hibáinkból. Szeresd magad még a hibáidért is. A hibák tovább visznek az életben. Pontosan azt csináld, amit élvezel. Légy hálás az eddig elért sikereidért, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Tanulj meg önmagaddal élni.

Ajándékozz szeretetet az egész világnak

Sok ember várja az igaz szerelmét. Miért? Mert szerintük zöldebb lesz a fű, kellemesebb a környezet. Egyszerűen azt hiszik, hogy az életük drámaian megváltozik. Meg vannak győződve arról, hogy párjuk az élet értelme, és vele sokkal boldogabbak lesznek, mint korábban. Sajnos ez nem igaz. A kapcsolat kezdete után hamarosan eltűnik a rózsaszín szemüveg, a világ újra a régi lesz, a szerelem pedig nem lesz kész a valóságra. Kezdje el terjeszteni szeretetét a körülötte lévőkkel, még mielőtt találkozna egy partnerrel. Ha tudod, hogyan kell szeretni a szeretteidet, még jobban képes leszel szeretni a párodat.

Szeresd a párodat

Akárcsak neked, a párodnak is lesznek pozitív és negatív tulajdonságai . Ha megtanulod szeretni magad és a körülötted lévőket, megtanulod tisztelni a körülötted lévő összes embert, mindennel, még a párod sem lesz kivétel. Nem kell izmos darabnak vagy tökéletes modellnek lennie. Az Ön szemében ő lesz a legjóképűbb férfi / a legszebb nő a világon. Ismerni fogja a személyiségét, és felismeri személyiségének jó és rossz oldalait.

Néhány ősünk nem választhatta meg, hogy kivel házasodjon össze, vagy kivel alapítson családot. A szüleik egymáshoz rendelték őket. Ez nem volt szerencsétlenség számukra, mert a túlnyomó többség megtanulta szeretni egymást. Próbálták csak a jó tulajdonságokat látni magukban, és igyekeztek tisztelni a rosszakat. Végül tisztelet és szeretet alakult ki bennük egymás iránt. És pontosan ez az, amit fejleszthet a megfelelője számára.


Hasonló cikkek

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Amikor a bájról és a manipulációról beszélünk, gyakran csak nagyon vékony a határvonal közöttük. A legtöbb pszichopata és szociopata első pillantásra erősen elbűvölő volt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek vonzó személyisége, manipulatív természetű.

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.