Tanulj meg szeretni

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass, és mindent megtudsz!

Először magaddal kezdd

Csak a jó tulajdonságokat keresd magadban. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyekben jó vagy. Gondolja át, hogyan teheti őket még jobbá. Ne büntesd magad a hibákért. Tanulj meg velük élni. Egyetlen ember sem tévedhetetlen. Mindig mindenki követ el hibákat. Arra lettünk teremtve, hogy tanuljunk a hibáinkból. Szeresd magad még a hibáidért is. A hibák tovább visznek az életben. Pontosan azt csináld, amit élvezel. Légy hálás az eddig elért sikereidért, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Tanulj meg önmagaddal élni.

Ajándékozz szeretetet az egész világnak

Sok ember várja az igaz szerelmét. Miért? Mert szerintük zöldebb lesz a fű, kellemesebb a környezet. Egyszerűen azt hiszik, hogy az életük drámaian megváltozik. Meg vannak győződve arról, hogy párjuk az élet értelme, és vele sokkal boldogabbak lesznek, mint korábban. Sajnos ez nem igaz. A kapcsolat kezdete után hamarosan eltűnik a rózsaszín szemüveg, a világ újra a régi lesz, a szerelem pedig nem lesz kész a valóságra. Kezdje el terjeszteni szeretetét a körülötte lévőkkel, még mielőtt találkozna egy partnerrel. Ha tudod, hogyan kell szeretni a szeretteidet, még jobban képes leszel szeretni a párodat.

Szeresd a párodat

Akárcsak neked, a párodnak is lesznek pozitív és negatív tulajdonságai . Ha megtanulod szeretni magad és a körülötted lévőket, megtanulod tisztelni a körülötted lévő összes embert, mindennel, még a párod sem lesz kivétel. Nem kell izmos darabnak vagy tökéletes modellnek lennie. Az Ön szemében ő lesz a legjóképűbb férfi / a legszebb nő a világon. Ismerni fogja a személyiségét, és felismeri személyiségének jó és rossz oldalait.

Néhány ősünk nem választhatta meg, hogy kivel házasodjon össze, vagy kivel alapítson családot. A szüleik egymáshoz rendelték őket. Ez nem volt szerencsétlenség számukra, mert a túlnyomó többség megtanulta szeretni egymást. Próbálták csak a jó tulajdonságokat látni magukban, és igyekeztek tisztelni a rosszakat. Végül tisztelet és szeretet alakult ki bennük egymás iránt. És pontosan ez az, amit fejleszthet a megfelelője számára.


Hasonló cikkek

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A szakítás általában derült égből villámcsapásként jön. Kevesen várnak rá. Ennek ellenére bizonyos jelek mindig megelőzik őt. Ha észreveszed őket, akkor is megmentheted a kapcsolatot. Sajnos a legtöbben a munkahelyi stressznek vagy a jelenlegi válságnak tulajdonítják ezeket. Honnan tudhatod, hogy párod valóban szakítani akar veled, és hogyan előzheted meg?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.