Tanulj meg szeretni

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass, és mindent megtudsz!

Először magaddal kezdd

Csak a jó tulajdonságokat keresd magadban. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyekben jó vagy. Gondolja át, hogyan teheti őket még jobbá. Ne büntesd magad a hibákért. Tanulj meg velük élni. Egyetlen ember sem tévedhetetlen. Mindig mindenki követ el hibákat. Arra lettünk teremtve, hogy tanuljunk a hibáinkból. Szeresd magad még a hibáidért is. A hibák tovább visznek az életben. Pontosan azt csináld, amit élvezel. Légy hálás az eddig elért sikereidért, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Tanulj meg önmagaddal élni.

Ajándékozz szeretetet az egész világnak

Sok ember várja az igaz szerelmét. Miért? Mert szerintük zöldebb lesz a fű, kellemesebb a környezet. Egyszerűen azt hiszik, hogy az életük drámaian megváltozik. Meg vannak győződve arról, hogy párjuk az élet értelme, és vele sokkal boldogabbak lesznek, mint korábban. Sajnos ez nem igaz. A kapcsolat kezdete után hamarosan eltűnik a rózsaszín szemüveg, a világ újra a régi lesz, a szerelem pedig nem lesz kész a valóságra. Kezdje el terjeszteni szeretetét a körülötte lévőkkel, még mielőtt találkozna egy partnerrel. Ha tudod, hogyan kell szeretni a szeretteidet, még jobban képes leszel szeretni a párodat.

Szeresd a párodat

Akárcsak neked, a párodnak is lesznek pozitív és negatív tulajdonságai . Ha megtanulod szeretni magad és a körülötted lévőket, megtanulod tisztelni a körülötted lévő összes embert, mindennel, még a párod sem lesz kivétel. Nem kell izmos darabnak vagy tökéletes modellnek lennie. Az Ön szemében ő lesz a legjóképűbb férfi / a legszebb nő a világon. Ismerni fogja a személyiségét, és felismeri személyiségének jó és rossz oldalait.

Néhány ősünk nem választhatta meg, hogy kivel házasodjon össze, vagy kivel alapítson családot. A szüleik egymáshoz rendelték őket. Ez nem volt szerencsétlenség számukra, mert a túlnyomó többség megtanulta szeretni egymást. Próbálták csak a jó tulajdonságokat látni magukban, és igyekeztek tisztelni a rosszakat. Végül tisztelet és szeretet alakult ki bennük egymás iránt. És pontosan ez az, amit fejleszthet a megfelelője számára.


Hasonló cikkek

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Péntek óta együtt vagytok? A románc már régen eltűnt a kapcsolatodból? Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezded úgy érezni, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, vagy megint recseg valami köztetek? Érezted, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak... Biztosan mindenki ismeri ezt a kifejezést, igaz? Ön is úgy érzi néha, hogy egyszerűen egyáltalán nem érti a partnerét? Vagy ideges, és nyilvánvalóan arra vár, hogy bocsánatot kérj? De mi van, ha nem igazán tudod, mi történt? Öt olyan női mondatot hozunk nektek, amelyeket biztosan nem akartok hallani.

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.