Hozd vissza a szenvedélyt a kapcsolatban

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan tedd.

Ismerd meg egymást

Nem buzdítunk hűtlenségre. Az ismeretségi köröd azonban az évek során nagy eséllyel kerékvágásba került, és már a barátaiddal sem tudsz sokat beszélni. Menjetek el együtt teljesen másképp, mint ahova máskor szoktatok! Légy nyitott és találj új ismeretségeket. Nem számít, hogy közös, vagy mindenkinek a "saját ökle".

Vegyél valami drágát

Spórolsz egy új mosógépet, a gyerekek tandíjat, és a nyaralás is kerül valamibe? A szerénység dicséretes tulajdonság, de ha állandóan korlátozod magad, inkább feldühít, mint fordítva. Időnként ne gondoljon a szűkös költségvetésre, és kényeztesse magát valami jóval. Vigyétek el kettesben a gyógyfürdőbe, vagy legalább menjetek el abba a drága étterembe, ahol eddig csak az ablakon kukkantottatok be.

Sokkolja meg magát

A szokásos öltöny helyett mutasson szakadt farmerben, eredeti frizurával és jegyekkel egy rockkoncertre. Suttogj kedvesednek valamilyen rossz cselekedetéről, amit elkövettél, vagy bízz meg vele egy vad erotikus álmot. A letelepedett és kiszámítható emberek unalmasak. Ilyenek a kapcsolatok is. Mutassátok meg egymásnak, hogy még évek óta eltöltött együttélés után sem olvastok tökéletesen egymásban.

Pihenjen egy kicsit

Úgy érzi, nem tiszteli egymást annyira mint régen? Akkor tarts egy kis szünetet a kapcsolatban. Egyezzen meg egy nyaralásban, de azzal a tudattal, hogy ezúttal mindenki egyedül fog menni. Minél hosszabb, annál jobb. Röviden, tervezzen egy kis szabadidőt csak magának. Ne hívj, ne írj SMS-t. A szétválásnak köszönhetően emlékezni fogsz minden szép dologra, amit együtt tapasztaltál. És miről beszélünk, az absztinencia is megteszi a dolgát.


Hasonló cikkek

Péntek óta együtt vagytok? A románc már régen eltűnt a kapcsolatodból? Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezded úgy érezni, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, vagy megint recseg valami köztetek? Érezted, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A hűtlenség életünk normális része. Szinte minden második házaspárt érint. Egyes nők határozott lépéseket tesznek, és szakítanak párjukkal. Mások még egy esélyt adnak emberüknek. De vannak olyan nők is, akik némán figyelik párjuk hűtlenségét. Azt kérdezed, hogy miért?

Szeretik egymást, megértitek egymást, de valamiért folyton veszekedtek? Vagy maximum négy évet kibír egy kapcsolatban? Talán az egyik tényező a felelős ezért, amivel nagyanyáink egyáltalán nem foglalkoztak! Szerencsére tudjuk, hogy melyek ezek a problémák, és hogyan lehet kikerülni őket. Olvass tovább!

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.